FONTOS Hivatalos, a románok már jobban élnek a magyaroknál
Gyerekszobába tervezett okostévét a KIVI (x)
Prémium

Gyerekszobába tervezett okostévét a KIVI (x)

PR cikk
Biztonságosabb külsővel és tartalommal érkezik a KidsTV

Bemutatkozik az okostévéket gyártó KIVI egyedi, kifejezetten gyerekszobába tervezett készüléke, amely biztonsági üveggel, beépített éjszakai fénnyel, személyre szabható kerettel és kontrollálható tartalommal a tévézés új, interaktív élményét ígéri.

A KIVI nemzetközi kutatása alapján a vásárlók több mint 90%-a elsőként a megvásárolni kívánt tévé helyét határozza meg, és csak később dönt a termékkel kapcsolatos részletekről. Ezért a KIVI fejlesztői a gyerekszobába szánt okostévének olyan egyedi kialakítást és funkciókat terveztek, amelyek biztonságosabbá teszik a készülék használatát, hozzájárulnak a gyerekek kreativitásának fejlődéséhez és a tudatos médiahasználathoz.

Milyen speciális funkciókat igényel egy gyerekszobába szánt tévé?

Megerősített képernyő

A KIVI tervezői gondoskodtak róla, hogy az okostévé intenzív használat mellett is sértetlen maradjon és hosszú élettartammal rendelkezzen. A KIVI KidsTV 32 colos Full HD képernyőjét robusztus, temperált üveg védi, amely ellenáll a háztartásban előforduló tárgyak okozta vágásoknak és ütéseknek, mint például egy focilabda vagy egy nehéz játék, de akár rajzolni és írni is lehet rá. A vállalat 3 év garanciát vállal a képernyőre.

Biztonságos rögzítés

A TV lábai közvetlenül a fémkerethez rögzülnek, és egy vízszintes lemezzel csatlakoznak egymáshoz, amely kimagasló stabilitást eredményez. A tévéhez járó speciális matricáknak köszönhetően a készülék talpai rá is ragaszthatók a kiválasztott felületre.

KIVI KidsTV 22

Kreatív keret

A KIVI KidsTV megjelenése a készüléket azonnal a gyerekszoba szerves részévé teszi. Az építőkockákból készült keret és állvány szabadon átalakítható, továbbépíthető, így kiváló lehetőséget kínál az önkifejezésre. A gyermekek egyszerre fejleszthetik művészi képességeiket, térbeli gondolkodásukat és különleges helyszínt építhetnek a szerepjátékokhoz.

KIVI KidsTV 5

Éjszakai fény a félelem nélküli alvásért

A modell hátlapján elhelyezett AlumniGlow éjszakai lámpa lágy, nyugtató fényt bocsát ki, és hangulatos légkört teremt a gyerekszobában. A távirányító és közvetlenül a készüléken is állítható erősségű éjszakai fény különösen hasznos, ha a gyermek nehezen alszik el teljes sötétségben.

Kontrollált tartalom

A vidám és biztonságos külső modern, AndroidTV 11 operációs rendszert rejt, amely garantálja a gyors és stabil működést. A Google által tanúsított operációs rendszer több mint 10 000 játékhoz, oktató és fejlesztő alkalmazáshoz biztosít hozzáférést. Az operációs rendszer lehetővé teszi a készülék hangutasításokkal történő vezérlését is, amely nagy sikerélményt jelent a legfiatalabb, betűket még nem ismerő, de beszélni tudó felhasználók számára. A szülői felügyelet funkció számos lehetőséget kínál a megjeleníthető tartalom beállítására.

Egyszerű kezelhetőség

A KIVI okostévék legújabb generációjába tartozó KidsTV távirányítója is figyelembe veszi a gyermekek igényeit. Ergonomikus kialakításának köszönhetően jó fogást biztosít, és minimális számú gombbal rendelkezik. Ugyanakkor legnépszerűbb alkalmazások és az éjszakai fény funkció külön gombokat kaptak, így egyetlen kattintással elérhetőek. A feltűnő kék szín és a távirányító alján található sötétben világító logó pedig a gyorsabb megtalálásban segít.

A legújabb képalkotó technológia

A KIVI okostévék beépített képjavító technológiájuknak köszönhetően kiváló képminőséget garantálnak akkor is, ha a sugárzott tartalom nem 4K felbontású.

Super Contrast Control: lehetővé teszi a kontraszt változtatását a sötétben játszódó jelenetek alatt.

UltraClear: javítja a kép tisztaságát bármilyen 4K felbontás alatti tartalom, akár SDR videó esetén.

Max Vivid: szabályozza a fényerőt a valósabb, színesebb és élethű képvilág eléréséhez, és szinte bármilyen tartalmat HDR minőségűvé alakítani.

1_KidsTV 2

Kifinomult szemvédelem

A képernyő fénye fárasztja a szemet és befolyásolhatja az elalváshoz szükséges időt. A KidsTV alacsony kékfény-technológiával rendelkezik, amely óvja a gyermekek szemét a képernyő által kibocsátott káros kékfény-sugárzástól.

A KIVI KidsTV okostévé kizárólagosan a MediaMarkt üzletekben és webáruházban elérhető.

(x)

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul szerdától a benzin ára

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
kep_szoveg