Őrizze meg egészségét és előzze meg a súlyos betegségeket! (x)
Prémium

Őrizze meg egészségét és előzze meg a súlyos betegségeket! (x)

PR cikk
Vegyen részt teljes körű férfi Optimum szűrővizsgálatunkon!

A modern életmód sok kihívással szembesíti a férfiakat, akik gyakran vannak kitéve fizikai és pszichés terhelésnek. Az ülő munkavégzés, a mozgásszegény életmód és az étkezési problémák mellett sokszor a munkahelyi stresszel, a hangulati és alvászavarokkal is meg kell birkózniuk. Mindez jelentős terhet ró az immunrendszerükre, és hosszú távon betegségek kialakulásához vezet. Vegyen részt kifejezetten férfiak számára összeállított menedzserszűrésünkön egészségének megőrzése, fennálló panaszainak kivizsgálása vagy a komolyabb betegségek megelőzése érdekében!

menedzserszures-1

A férfiakat életét megkeserítő betegségek nagy része sokáig panaszmentes, vagy olyan enyhe tüneteket okoz, amelyek gyógyszerek segítségével könnyen enyhíthetőek. Ne várja meg, amíg az állapota súlyossá válik és a fájdalmak az elviselhetetlenségig fokozódnak. Jöjjön el szűrővizsgálatunkra, hogy a rejtett betegségekre is időben fény derüljön és minél hosszabb időn át élhessen egészségesen! 

A teljes körű egészségügyi szűrővizsgálaton vagy más néven menedzserszűrésen való rendszeres részvétel a férfiak számára is kiemelt fontosságú, hiszen segítségével pontos képet kaphatnak egészségük aktuális állapotáról. Kifejezetten férfiak részére összeállított Optimum menedzserszűrésünk a szív- és érrendszer, a mozgásszervek, valamint a gyomor- és emésztőszervek megbetegedésein túl kiterjed az onkológia egyéb aspektusaira is.

A menedzserszűrés segít időben felismerni a rejtett problémákat és megelőzni a komolyabb, akár végzetes kimenetelű betegségeket. Teljes körű szűrővizsgálatunknak köszönhetően idejében diagnosztizálhatunk olyan tünetmentesen induló, de könnyen veszélyessé váló egészségügyi problémákat, mint a magas vérnyomás, a cukorbetegség vagy az érelmeszesedés, illetve kezdeti stádiumban észre vehetünk és nagyobb eredményességgel kezelhetünk olyan daganatos megbetegedéseket, mint a vastagbélrák, a tüdőrák vagy a prosztatarák.

budai_egeszsegkozpont_menedzserszures-6

A Budai Egészségközpontban évente közel 6.000 szűrővizsgálatot végzünk, amelynek köszönhetően piacvezető pozíciót töltünk be a minden szervrendszert érintő komplex menedzserszűrések területén. Szűrővizsgálati protokolljainkat a hazai és a nemzetközi ajánlások figyelembevételével állítottuk össze, és 23 éves szűrővizsgálati tapasztalatunk alapján évről-évre folyamatosan fejlesztjük. Két évtizedes munkánk során több mint 50.000 menedzserszűrést végeztünk.

Egészségi állapotának feltérképezésében és egészségügyi problémáinak megoldásában tapasztalt, betegközpontú szemlélettel rendelkező, empatikus szakemberek segítenek, világszínvonalú orvosdiagnosztikai eszközpark felhasználásával, nyugodt, barátságos környezetben. Kiemelt figyelmet fordítunk a két vezető halálok (szív- és érrendszeri, illetve daganatos megbetegedések) felderítésére. Programunk emellett az életminőség javítására és fenntartására, valamint a munkaképesség megőrzésére irányul, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a férfiakat érintő más megbetegedések kivizsgálására is. Minden páciensünk az egyéni igényeinek megfelelő, személyre szóló egészségügyi ellátásban részesül a bejelentkezéstől a vizsgálatokon át az eredmények értékeléséig. Tudjuk, hogy az idő nagyon értékes, ezért menedzserszűrésünk minden részletre kiterjedő vizsgálatait mindössze 4-6 óra leforgása alatt, egy helyszínen végezzük el.

5+1 érv a menedzserszűrésen való részvétel mellett

  • alapos orvosi vizsgálatokat végzünk gyorsan, pár óra alatt,
  • minden szervrendszert specialista vizsgál,
  • magas színvonalú ellátás nyújtunk, profi szakemberekkel, exkluzív környezetben,
  • tízóraira gyümölcstálat biztosítunk,
  • személyre szóló összefoglaló orvosi véleményt és egészségtervet készítünk,
  • az esetleges további vizsgálatokra az adott nap folyamán kedvezményt adunk.

Foglaljon időpontot férfi Optimum menedzserszűrésünkre és tegyen életminősége tartós javításáért! Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 489 5200 számon munkanapokon 08:00-20:00 között!

(x)

Kasza Elliott-tal

Eladások

Augusztus közepén pénzre lesz szükségem, és ehhez el kell adnom pár részvényt. Egy éve is volt egy hasonló dilemám, akkor veszteséggel szálltam ki több papírból, de idén más a tervem.Van

Kiszámoló

Hogy kerüld el a tranzakciós adót?

A kormánynak annyi a fantáziája, mint egy betonbékának. Ha pénz kell az összeomlott költségvetés foltozgatásához, akkor főleg a bankokat és a biztosítókat nyúzza, egyre jobban. (Akár rend

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Von der Leyen botránya pont egy nappal a sorsdöntő szavazása előtt kapott új erőre
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?

Miben különbözik a devizakereskedés a részvények adásvételétől? Mely devizapárokat érdemes egyáltalán figyelni? Hogyan zajlik le egy tranzakció a forex piacon? Hogyan lehet rövid vagy hosszabb távra spekulálni ezen a piacon?

Ez is érdekelhet
Fastest Growing Digital Bank Hungary 2024_trophybw