Uniós források

Nyártól gyorsabban érhetünk Budapestről Szolnokra az M4-esen

Portfolio
Június végén átadják az M4-es gyorsforgalmi út 10,8 kilométeres szakaszát Abony és Cegléd között, amely így gyorsítani fogja a főváros és Szolnok közötti közlekedést is - jelezte a beruházás helyszínén Kállai Mária.
A térség fideszes országgyűlési képviselője a hétfői sajtótájékoztatón azt is elmondta, hogy a ceglédi körforgalom felújítása nyáron kezdődik, és idén őszre készül el. Kállai Mária hozzátette, hogy a beruházás során minden elkészült a vállalt határidőre és az útfejlesztéssel biztonságosabbá és gyorsabbá válik a közlekedés Budapest és Szolnok térsége között.

Az M4-es gyorsforgalmi út fejlesztése a fejlesztési minisztérium megbízásából, a Nemzeti Infrastruktúrafejlesztő Zrt. beruházásában hazai forrásból valósul meg - olvasható a kivitelező NIF oldalán közzétett közleményben.

Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere (Fidesz-KDNP) rámutatott, hogy a beruházásnak köszönhetően tovább erősödik Szolnok gazdasága. Hozzátette: Szolnokon megtelt a 124 hektáros Piroskai úti ipari park, ezért Szolnoktól Abony felé egy 62,5 hektáros új ipari park épül, jelenleg a közművesítés zajlik, a beruházás a tervek szerint legkésőbb 2020 tavaszán elkészül.

Kiss Boglárka, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF Zrt.) szóvivője elmondta: az M4-es gyorsforgalmi út két ütemben épül a NIF Zrt. beruházásában:
  • Az első ütem az M0-tól, azaz Üllőtől Ceglédig tartó 44,4 kilométeres szakasz. Ebből már átadtak 8,2 kilométert tavaly nyáron. Az idén június végéig 4,8 kilométer készül el a ceglédi körforgalomtól Budapest irányába, a hátralevő mintegy 30 kilométeres szakaszt pedig a tervek szerint az idén év végén adják majd át.
  • A másik ütem a Cegléd és Abony között épülő 17,6 kilométeres szakasz, amelyből 6 kilométert adnak át június végéig. A ceglédi körforgalom felújítása a nyáron kezdődik, és idén őszre készül el. A második szakasznak a hátralevő mintegy 11 kilométere a tervek szerint 2020 nyárra készül el - tájékoztatott.


Nyártól gyorsabban érhetünk Budapestről Szolnokra az M4-esen
Címlapkép és kép forrása: NIF Zrt.
Ez a cikk "Az EU kohéziós politikájának hatásai Magyarországon - jelen és jövő" című, 2019. április 1-től 2020. március 31-ig tartó munkaprogram része, amelyet a Portfolio.hu-t kiadó Net Média Zrt. valósít meg az Európai Unió finanszírozásával. Jelen tartalom kizárólag a cikk szerzőjének álláspontját tükrözi. A munkaprogramot finanszírozó Európai Bizottság semmilyen felelősséget nem vállal a cikkben szereplő információk felhasználását illetően.
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
A náci Németország példája kísérti Európát - Ukrajna messze van a vereségtől

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
eu-csatlakozás