Uniós források

Félmilliárddal több pénzt ad tucatnyi vidéki EU-s projektre a kormány

Portfolio
Tíz vidéki önkormányzati területfejlesztési uniós projekt támogatását együttesen 430 millió forinttal, egy hortobágyi nemzeti parki projektét pedig 104 millió forinttal megemelte a kormány friss döntéseivel - derült ki a Magyar Közlönyből. Ebben az is benne van, hogy egy budapesti szennyvizes projektet kivettek az ilyen projektekre vonatkozó általános kormányrendelet hatálya alól.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet
A 103. számú Magyar Közlöny egyik kormányhatározata arról szól, hogy a kormány hozzájárul a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program konkrét projektjeinek támogatási növeléséről, amelyek kalkulációink szerint mintegy 430 millió forint többlet (magyar költségvetési) támogatást jelent. Amint látható: infrastrukturális, gyermekellátási, szociális és egyéb önkormányzati projektekről van, amelyek most több pénzre jogosultak.

Félmilliárddal több pénzt ad tucatnyi vidéki EU-s projektre a kormány
Egy másik kormányhatározat 104 millió forinttal megemelte a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság "A Natura 2000 területekkel kapcsolatos tájékoztatás, bemutatás és szemléletformálás egységes eszközrendszerének kialakítása" című projektjének támogatási keretösszegét.

Félmilliárddal több pénzt ad tucatnyi vidéki EU-s projektre a kormány
Egy harmadik kormányrendelet kivette a "Budapest XIII. kerület, Béke téri tehermentesítő főgyűjtőcsatorna építése" című, Budapest Főváros Önkormányzata által megvalósított projektet az ilyen projektekre általában hatályos 339/2014. (XII. 19.) Korm. rendelet hatálya alól.
Ez a cikk "Az EU kohéziós politikájának hatásai Magyarországon - jelen és jövő" című, 2019. április 1-től 2020. március 31-ig tartó munkaprogram része, amelyet a Portfolio.hu-t kiadó Net Média Zrt. valósít meg az Európai Unió finanszírozásával. Jelen tartalom kizárólag a cikk szerzőjének álláspontját tükrözi. A munkaprogramot finanszírozó Európai Bizottság semmilyen felelősséget nem vállal a cikkben szereplő információk felhasználását illetően.
Jeffrey Gundlach
panik (2)
palotai dániel
kórház korona
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2020. november 10.
Miből lesz lakásunk, nyugdíjunk, luxusautónk?
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
jogallamisag feltetel magyarorszag unios tamogatas veto veszely 201028