Uniós források

Félmilliárddal több pénzt ad tucatnyi vidéki EU-s projektre a kormány

Portfolio
Tíz vidéki önkormányzati területfejlesztési uniós projekt támogatását együttesen 430 millió forinttal, egy hortobágyi nemzeti parki projektét pedig 104 millió forinttal megemelte a kormány friss döntéseivel - derült ki a Magyar Közlönyből. Ebben az is benne van, hogy egy budapesti szennyvizes projektet kivettek az ilyen projektekre vonatkozó általános kormányrendelet hatálya alól.
A 103. számú Magyar Közlöny egyik kormányhatározata arról szól, hogy a kormány hozzájárul a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program konkrét projektjeinek támogatási növeléséről, amelyek kalkulációink szerint mintegy 430 millió forint többlet (magyar költségvetési) támogatást jelent. Amint látható: infrastrukturális, gyermekellátási, szociális és egyéb önkormányzati projektekről van, amelyek most több pénzre jogosultak.

Félmilliárddal több pénzt ad tucatnyi vidéki EU-s projektre a kormány
Egy másik kormányhatározat 104 millió forinttal megemelte a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság "A Natura 2000 területekkel kapcsolatos tájékoztatás, bemutatás és szemléletformálás egységes eszközrendszerének kialakítása" című projektjének támogatási keretösszegét.

Félmilliárddal több pénzt ad tucatnyi vidéki EU-s projektre a kormány
Egy harmadik kormányrendelet kivette a "Budapest XIII. kerület, Béke téri tehermentesítő főgyűjtőcsatorna építése" című, Budapest Főváros Önkormányzata által megvalósított projektet az ilyen projektekre általában hatályos 339/2014. (XII. 19.) Korm. rendelet hatálya alól.
Ez a cikk "Az EU kohéziós politikájának hatásai Magyarországon - jelen és jövő" című, 2019. április 1-től 2020. március 31-ig tartó munkaprogram része, amelyet a Portfolio.hu-t kiadó Net Média Zrt. valósít meg az Európai Unió finanszírozásával. Jelen tartalom kizárólag a cikk szerzőjének álláspontját tükrözi. A munkaprogramot finanszírozó Európai Bizottság semmilyen felelősséget nem vállal a cikkben szereplő információk felhasználását illetően.
Ökológiai gazdálkodás: Magyarország az uniós lista végén kullog
Nemzeti konzultációt tart Emmanuel Macron
Kincses Gyula
Az új ukrán elnök keményen visszaszólt Putyinnak
Vida József megvette a TV2-t
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Hazai és nemzetközi kitekintés.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Értékpapír üzletkötő

Értékpapír üzletkötő
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
jegesmedve