Új videós szolgáltatást vezetett be a Vodafone, az otthoni hibaelhárításnál is jól jön
Üzlet

Új videós szolgáltatást vezetett be a Vodafone, az otthoni hibaelhárításnál is jól jön

Portfolio
Új szolgáltatást vezet be a magyar piacon a Vodafone, TechSee nevű beszállítójával közösen. A fejlesztés lényege, hogy vizuális segítségnyújtást ad az éppen folyamatban lévő ügyfélszolgálati hívás mellett.

 A cikk megjelenését a Vodafone támogatta.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy hibaelhárításnál, vagy egy eszköz otthoni installálásánál a felhasználók a kamera képük vagy általuk készített fotók megosztásával sokkal gördülékenyebbé tehetik az ügyintézést. Így a hívás közben az ügyintézők nem csak hallják, de látják is, amit az ügyfél tapasztal, hanem az AR technológia és megjegyzések segítségével az eszközök telepítéséhez vagy a hiba saját kezűleg történő megoldásához pontosabb instrukciókat tudnak adni. A szolgáltatást leginkább a bankok videós azonosításához lehet hasonlítani, de fontos különbség, hogy itt az ügyintéző nem a felhasználót látja elsődlegesen, hanem a technikai hibát és az ügyfél eszközeit.

A TechSee Contact Live Center nevű fejlesztést egy tapasztalt ügyintézőkből álló csoport már használja ügyintézés során. Főleg a hibaelhárításhoz és beüzemeléshez kapcsolódó hívások során veszik igénybe.

„Az ügyfélszolgálati munka új korszakához értünk a videóhívás alapú vizuális segítségnyújtással. A vizuális kommunikáció mindent meghatározó trendje új alapokra helyezi az ügyfélkiszolgálást is, hiszen lehetővé teszi, hogy jobb rálátásunk legyen az ügyfeleink berendezéseire, könnyebben azonosítani tudjuk a hiba okát és pár szóban, távolról, közvetlenül az ügyfél okostelefonján AR és megjegyzések révén segítsünk nekik. Ezáltal technikusi kapacitásunkat is hatékonyabban tudjuk majd szervezni. Ügyfélszolgálati kollégáink örömmel és lelkesedéssel fogadták a vizuális technikai segítségnyújtás bevezetését. A napokban kezdik el élesben használni, de már a tesztelés során visszaigazolást nyert, hogy nagyot léptünk előre az ügyfélkiszolgálás digitalizációjában” – mondta el Szentkuti Gabriella, a Vodafone Magyarország Lakossági Értékesítési és Operációs Vezérigazgató-helyettese.

„Újabb mérföldkő a TechSee és a Vodafone Group öt éves együttműködésében a magyarországi bevezetés. Örömmel veszünk részt a magyarországi Vodafone ügyfélszolgálat digitális transzformációjában. A TechSee a pandémia alatt is arra törekszik, hogy segítséget nyújtson a létfontosságú ügyfélkiszogláló-rendszerek fenntartásban és olyan innovatív megoldásokat szállítson, amelyek növelik mind az ügyfelek, mind ügyfélszolgálati munkatársak biztonságát azáltal, hogy távolról tudnak technikai segítséget nyújtani, elkerülve ezáltal a személyes találkozást” – hangsúlyozta Ziv Orr, a TechSee üzletfejlesztési alelnöke. 

A cikk megjelenését a Vodafone támogatta.

Címlapkép: Portfolio.

Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

KonyhaKontrolling

A javadat akarják?

A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai bank ügyintézőit. Nem meglepő módon azt találták, hogy a kapott tanács nem az ügyfelek é

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
tiktok