Prémium

Tavaszi Megtakarítási Program az OTP Banknál - bónusz kamat a bankhoz hűséges ügyfelek számára (x)

Portfolio
Az OTP Bank 2009. március 10-től május 29-ig tartó Tavaszi Megtakarítási Programjában ajánlott termékekről kérdeztük az OTP Bank Lakossági Igazgatóságának ügyvezető igazgatóját, Illés Zoltánt.
Milyen megtakarítási lehetőségeket kínál az OTP Bank a Tavaszi Programjában?

Rövid, közép és hosszú távra, betét elhelyezést, kötvény és értékpapír befektetést ajánlunk ügyfeleinknek valamint ezek kombinált változatát is forintban és devizában egyaránt. Biztonságos befektetéseket kínálunk attraktív - több esetben - a jegybanki alapkamatot is meghaladó kétszámjegyű fix hozam mellett.

Van-e kiemelt ajánlatuk, melyre szeretné az olvasók figyelmét felhívni?



' title='
A lakossági forintszámlákhoz kapcsolódó 3 hónapos OTP Bónusz betétet minden ügyfelünk számára ajánljuk, mivel egyszerű, biztonságos, és a különböző lekötési módozatokból mindenki megtalálja a számára megfelelőt.
A megtakarításukat növelni tudó ügyfelek OTP Bónusz Extra betétben, 1 millió Ft felett évi 11% kamattal* köthetik le pénzüket. Az e körbe tartozó ügyfelek, meglévő betéteiket is kedvező akciós feltételek mellett helyezhetik el OTP Bónusz Plusz betétben. Azokra is gondoltunk, akik a mostani, nehezebb körülmények között nem tudják növelni megtakarításukat, befektetéseiket, számukra is rendelkezünk kiemelt akciós OTP Bónusz betét ajánlattal.

Milyen ajánlatuk van azok számára, akik devizában takarékoskodnak?

Ezen ügyfeleink számára az OTP Bónusz deviza betétet ajánljuk, melyben euró és dollár megtakarításaikat helyezhetik el, fix kamattal 3 hónapos lekötésre. Az új euró betétekre évi 4,5%, a meglévőkre évi 4,0% kamatot* térítünk 3 000 EUR felett. Sőt a most deviza számlát nyitó ügyfeleinknek 3 hónapig a számlavezetés díjat is elengedjük.

Úgy tudom, régi ügyfeleik számára most további kedvezményt nyújtanak.



' title='
Igen, mint azt már említettem az OTP Bank most bónusz kamattal honorálja az ügyfelek hűségét a bankhoz.
A forint és a deviza Bónusz betétnél is alapkamaton felüli bónusz kamatot adunk azon ügyfeleinknek, akik részt vettek téli akciónkban, és Bizalom Extra lekötésben helyezték el megtakarításukat. A bónusz kamat - a mostani akciós lekötési módozattól függően - 0,5-1,5 % közötti.
Az alap és bónusz kamattal együtt ügyfeleink 1 millió Ft felett már évi 11,5%-os kamatot* realizálhatnak, ha új betétet hoznak a bankba, de akik nem tudják most növelni megtakarításukat, azok is évi 10,5%-os kamatot* vihetnek haza a futamidő végén.
Az alap és bónusz kamattal együtt ügyfeleink 1 millió Ft felett már évi 11,5%-os, 3 ezer EUR felett már évi 5% -os kamatot*, realizálhatnak, ha új betétet hoznak a bankba, de akik nem tudják most növelni megtakarításukat, azok is forintbetéteknél évi 10,5%-os, EUR betéteknél évi 4,5%-os kamatot* vihetnek haza a futamidő végén.

Milyen lehetőségeket tudnak ajánlani azok számára, akik korábban befektetési alapokban helyezték el megtakarításukat?

Azok az ügyfeleink is kifejezetten a számukra kialakított akciós termékek közül választhatnak, akik OTP Ingatlan, Osztalékcsúcs, Linea illetve Quality Plusz alapokba fektettek be.

*A cikkben megjelölt forintkamatok mértéke és az EBKM azonos, míg a 3000 EUR -ot meghaladó deviza betét esetén: 4,5% (EBKM 4,56%), 4% (EBKM 4,06%)

A tájékoztatás nem teljes körű. A betéti szerződés részletes leírása és minden további információ megtalálható az OTP Bank fiókjaiban és honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokban és Hirdetményekben. A 3 hónapos futamidő lejárta után a betétek a 3 hónapos, nem akciós lekötés feltételei szerint kamatoznak tovább. 2009. március 10-én érvényes 3 hónapos nem akciós betétek kamata forintbetétek esetén 4,25 - 5,50% (EBKM: 4,25-5,50%), euróbetétek esetén 0,25-0,94% (EBKM: 0,25-0,95%). A fenti kamatok 2009. március 10-31. között érvényesek, az aktuális kamatajánlatainkról érdeklődjön bankfiókjainkban vagy honlapunkon.

http://www.otpbank.hu

' title='


06 1/20/30/70 3666 666 vagy 06 40 366 666

(x)
MNB Intézet

A növekvő adósságok dilemmája

Mind az USA-ban, mind Kínában heves viták folynak az adósságszintek emelkedéséről. Michael Pettis szerint ez alapvetően strukturális probléma, és szükségszerűség a jelenlegi gazdaságpoliti

Holdblog

Lítiumbirodalommá vált a kenguruk földje

Két ország dominálja a lítium globális kitermelését, a versenyhivatalok vakarhatják a fejüket egy esetleges lítiumkartell felemelkedése miatt. Ami az olajban az Arab-félsziget, az uránban Kaza

Kasza Elliott-tal

Solventum Corp. - ajándék

Nézegettem a számláimat ma, és az Ersténél észrevettem egy soha nem látott részvényt a portfóliómban. Solvenum Corp. (SOLV), valahol volt egy split, ami elkerülte a figyelmemet. Rákerestem a

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Vadonatúj autóvásárlási támogatás jöhet Magyarországon
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Ez is érdekelhet
ORLEN toltoallomas 2