Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek
Árfolyam

Kárpótlási jegy árfolyam

Ma:
|
Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
KARPOT ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
KARPOT kötéslista
Idő Ár Darab Érték
KARPOT statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 0
Nyitó ár:
Előző záró ár: 440
Napi átlagár:
180 napos átlagár: 394.38930551027
360 napos átlagár: 392.38013411567
Napi minimum:
Napi maximum:
Éves minimum: 160 2024-01-18
Éves maximum: 480 2023-07-31
Történelmi minimum: 160 2024-01-18
Történelmi maximum: 1742 2006-11-28
Forgalom (db):
Forgalom:
Árfolyamváltozás 1 hó: 89.655172413793%
Árfolyamváltozás 6 hó: %
Árfolyamváltozás 12 hó: %
Adatlap
Kárpótlási jegy
Rating
Értékpapír megnevezése Compensation note
Értékpapír kibocsátója Hungarian State
Értékpapír előállítási módja Fizikai
ISIN HU0000009907
Kijelzés módja (ticker) KARPOT
Bevezetési nap 1992-12-01
Első kereskedési nap 1992-12-01
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési ár 790
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Kárpótlási jegy árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING | Az átláthatóbb befektetésekért
Portfolio Trader online előadás Interaktív online előadás

Vételi és eladási zónák - Részvénypiaci panoráma

Mire számíthatunk a következő napokban a részvénypiacokon? Milyen fontos szintekre kell figyelni a főbb indexek esetén? Melyek lesznek a jól és rosszul teljesítő régiók, országok, szektorok és ágazatok?

Portfolio Trader online előadás Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Videóajánló
Kárpótlási jegy hírek

Nem engedik be a királyt a saját erdőjébe, kárpótlást kell fizetnie Bulgáriának

Az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) keddi ideiglenes határozatában úgy ítélte meg, hogy Szófiának 1 635 875 euró kárpótlást kell fizetnie II. Simeon volt bolgár királynak és családjának, mivel az állam a mai napig akadályozza, hogy saját tulajdonú erdőterületeiket kereskedelmi céllal hasznosítsák.

Fény derült az oltások mellékhatásaira: mit okozhat a koronavírus elleni vakcina?

A koronavírus elleni küzdelemben az átütő sikert és a fellélegzést egyértelműen az oltások hozták el. A vakcináknak köszönhetően emberek milliói menekültek meg a fertőzés súlyos lefolyásától, a lélegeztetőgéptől, a halálos kimeneteltől. Azonban egyre többször hallani arról, hogy az oltások komoly mellékhatásokat okoztak. Fontos hangsúlyozni, hogy a mellékhatások száma eltörpül a vírus oltatlanok körében látott súlyos lefolyásokétól, azonban egyre több tanulmány és ország foglalkozik a Covid-oltások következményeivel. Magyarországon erről keveset hallani, pedig hazánkban is vannak, akik megtapasztalták az oltás hosszan tartó, negatív hatásait. Cikksorozatunkban a Covid oltások szövődményeinek kérdését járjuk körbe. Az első részben Karikó Katalin, a Pfizer/BioNTech vakcina megalkotója mellett Rusvai Miklós virológus szólalt meg. Az is kiderült, hogy a magyar hatóságok válaszoltak-e a felmerülő kérdésekre. A második részben egy ausztrál kutatást és az állam vakcinák mellékhatásaihoz való hozzáállását mutatjuk be. A hatóságok maguk kérik, hogy aki elhúzódó mellékhatásokat észlel, az jelentse.

Belgiumban nem sikerült eldönteni, bocsánatot kérjenek-e a volt gyarmataiktól

A Belgium gyarmati múltjával foglalkozó különbizottság több mint kétéves munkáját követően sem jutott megegyezésre a szövetségi parlament arról, hogy bocsánatot kérjenek-e a volt gyarmatoktól, a Kongói Demokratikus Köztársaságtól, Burunditól és Ruandától a kizsákmányoláson alapuló rendszer miatt - jelentette kedden a The Brussels Times hírportál.

Háborús jóvátételt fog kérni Lengyelország Németországtól

Lengyelország háborús jóvátételt fog követelni Németországtól - jelentette be Jaroslaw Kaczynski, a lengyel kormánypárt elnöke csütörtökön Varsóban, a háború alatt elszenvedett, több mint 527,8 ezermilliárd forintnak megfelelő összegre rúgó lengyel veszteségekről szóló jelentés ismertetésekor.

Százezreket érintő információ jelent meg a rezsikorrekcióról - Sokaknak nagy csalódást fog okozni

Jámbor András országgyűlési képviselő augusztus elején írásbeli kérdésekkel fordult Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez az MVM feltöltőkártyás áramvásárlóinak ügyében, akiknek a cég augusztus óta nem rezsicsökkentett, hanem emelt áron adta el az áramot. A miniszter válaszából kiderült, hogy a rezsicsökkentés elszámolására kitalált szoftvert még fejlesztés alatt áll, a megkárosított ügyfeleket pedig utólag tervezik kárpótolni, amelyet igényelni kell, nem jár automatikusan.

Embertelen csellel ment volna háborúba Amerika a '60-as években, de az elnök inkább kirúgta a vezérkari főnököt

A hidegháború során vadabbnál vadabb ötletek születtek mind szovjet, mind pedig amerikai részről arra vonatkozóan, hogy tudnak minél nagyobb geopolitikai, stratégiai előnyre szert tenni egymással szemben a nagyhatalmak. Amerikának különösen fájó seb volt, amikor a hozzájuk földrajzilag és politikailag is igencsak közelálló Kubában átvette a hatalmat Fidel Castro, aki gyorsan a szovjet érdekszférába tolta az országot. A kudarcos Disznó-öböli invázió után az amerikai katonai vezérkar azt fontolgatta, hogy nyílt támadást indít Kuba ellen, ehhez pedig annyira abszurd tervet dolgoztak ki, hogy Kennedy elnök inkább menesztette az akkori vezérkari főnököt, mintsem hogy megvalósítsa az öntámadással, hamis zászlós hadművelet kivitelezésével járó hadműveletet.

Visszadobta Áder a kárpótlási törvény módosítását

Megfontolásra visszaküldte Áder János köztársasági elnök az Országgyűlésnek a kárpótlással összefüggő törvények módosításáról szóló törvényjavaslatot - derült ki a parlament honlapjára pénteken felkerült dokumentumból.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Mekkora lakáshitelt vehetek fel, ha átlagkereső vagyok? - Kiszámoltuk, szívderítő számok jöttek ki