Szuperkórház, magánkórház, gigapláza, irodaház, városközpont - Mindent megálmodnak!

Szuperkórház, magánkórház, gigapláza, irodaház, városközpont - Mindent megálmodnak!

Önmagában is rengeteg feladatot jelent egy épület megtervezése, számos műszaki, fejlesztői, végfelhasználói egyeztetést igényel, de ehhez képest még komplexebb gondolkodás kell ahhoz, ha az értéklánc egészét egy csapat szeretné átlátni, kezelni. A tervezéstől a fejlesztésen át egészen az épületek létrejöttét követő üzemeltetésig támogatja a megrendelőit a Paulinyi & Partners által alkalmazott modell és szemlélet. Dr. Paulinyi Gergely elnök-vezérigazgatót és Burián Gergő projektigazgatót kérdeztük arról, hogy miként lehet egy épület fizikai megvalósítását összeegyeztetni az üzleti tervvel, mi kell ahhoz, hogy mindenki elégedett legyen akár egy olyan bonyolult fejlesztéssel is, mint amilyen egy kórházépület.

Új épülettel bővül a Budai Egészségközpont (képek)

Új épülettel bővül a Budai Egészségközpont (képek)

Egy új kórházi blokk építése indul hamarosan a Budai Egészségközpontban, többek között szűrési központot és mozgásszervi rehabilitációs egységet is létrehoznak az új Gerincgyógyászati Központban - szerepel a Paulinyi&Partners közleményében.

Végignéztük az Etele Plaza legmodernebb megoldásait

Végignéztük az Etele Plaza legmodernebb megoldásait

A Dél-Buda Városközpont Fejlesztés során az elmúlt években egy fontos közlekedési csomópont jött létre Budapest nyugati előterében. A lokációhoz több ingatlanfejlesztés is kapcsolódik: a terület kelenföldi oldalán a Paulinyi & Partners tervezésében és a Futureal fejlesztésében épült fel az Etele Plaza, míg a Budapest ONE irodapark hasonló tervezői és kivitelezői felállásban az őrmezei oldalon épül. Hogy pontosan milyen építészeti megoldások mentén jött létre a pláza, arról Vámossy István, a Paulinyi & Partners alapító partnere, szenior építésze és projektigazgatója beszélt a projekt építészeti sajtóbejárásán.

Így néz ki a jövőtudatos városépítés

Így néz ki a jövőtudatos városépítés

2050-re a Föld 9 milliárdos népességének 70 százaléka városban fog élni, de az energia 35 százalékát már most is az épülethasználat emészti fel. Így felmerül a kérdés: mitől lesz gazdaságilag fenntartható egy városrész? A Paulinyi & Partners cégcsoportjának szakemberei összegyűjtötték a 2020-as év négy legfontosabb trendjét, amelyek a fenntartható városépítészetet támogatják.

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.