Ingatlan

A fiatal utazókat várja a Budapesten épülő legújabb szálloda

Portfolio
Új szálloda épül a Nagyvásárcsarnok közvetlen szomszédságában. A kifejezetten fiatal utazókra specializálódott Meininger szállodalánc az Egyesült Királyság, Németország, Belgium, Hollandia és Ausztria után Magyarországon is szállodát épít. A hazai egység ezzel a hotellánc legkeletibb tagja lesz.
A budapesti Csarnok téren épülő szálloda a Nagyvásárcsarnok közvetlen szomszédságában, a kilencedik kerület központi részén helyezkedik el. A 184 szobával és 700 ággyal rendelkező hotel november végi alapkőletétele után előreláthatóan 2018 második negyedévében nyílik meg. Az újonnan épülő hotel 7500 négyzetméter alapterületen, hét emeleten, várja az utazni vágyó fiatalokat. A szobák két- és többágyasak lesznek, a bár és az étterem mellett pedig kisebb konferenciák rendezésére is alkalmas lesz az épület. A létesítmény alatt mélygarázs is épül, ami 4 emeleten, 140 szabad hellyel áll rendelkezésre nem csak a szállóvendégek, hanem például a vásárcsarnok vásárlói részére is.
Holdblog

A Föld legnagyobb részvénytársasága

Kevés olyan közvetlen biológiai jellemzőt találunk, ami kiemelne minket a többi faj közül, leginkább fejlett kommunikációs képességeink tesznek minket azzá, amik vagyunk. Lehet minket, embere

Kiszámoló

Kiszámoló bankszámla......helyett

Most, hogy a Raiffeisen valami okból elkezdte elüldözni a prémium ügyfeleket (pedig nemrég még 50 ezer forintot is fizetett ugyanezen embereknek, hogy nála nyissanak számlát), arra gondoltam, hog

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

Könyvelő

Könyvelő
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
2024. június 12.
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
rezsicsökkentés fűtés gáz kazán