Budapesten nyílik a régió első Hard Rock hotelje
Ingatlan

Budapesten nyílik a régió első Hard Rock hotelje

Portfolio
A pesti bulinegyed közepén nyílik meg a régió első Hard Rock hotelje. A seminole indiánok által birtokolt világcég egy 133 szobás, négycsillagos szállodát avat várhatóan 2019 elején - írja a Napi.hu.
Erőteljes európai terjeszkedésbe kezd a floridai székhelyű Hard Rock Hotel hálózat. Budapest mellett Berlinben, Londonban és Máltán is szállodát nyit a cég. A Budapestre tervezett 133 szobás négycsillagos hotel a lánc többi tagjánál kisebb lesz, és ebben nem nyitnak Hard Rock Cafét, az ugyanis már évek óta működik a belvárosi Vörösmarty téren.

A Budapesti szálloda a VI. kerületben az Ó utca és a Nagymező utca sarkán, az egykori Instant szórakozóhely területén kap helyet, ahol az épület Nagymező utcai frontját meghagyják, de mögé egy teljesen új épületszerkezet kerül.

A szobák átlagos mérete 25 négyzetméter lesz és a hotel alatt egy 70 férőhelyes garázst is kialakít a beruházó. A helyszínhez egy étterem, egy kis konferenciaközpont és egy ajándékbolt is csatlakozik majd.

A Hard Rock jelenleg 74 országban működtet 174 kávézó-éttermet, 11 kaszinót és hoteleket. A hotelek európai láncához egyelőre egy Tenerifén és egy Ibizán működő hotel tartozik. Londonban jövőre adnak át egy 900 szobás új szállodát, két évre rá pedig a berlini és a máltai hotelek készülhetnek el.

A budapesti belváros felértékelődési folyamatába illeszkedik az építés alatt álló luxusapartmanok mellett a Hard Rock Hotel építése is, ami jól mutatja, hogy az egy évtizeddel ezelőtt még kihasználatlanul álló épületek fejlesztésében egyre több befektető lát lehetőséget. Ez a tendencia a következő években azt eredményezheti, hogy az eredetileg ideiglenes megoldásnak szánt romkocsmák egy része fokozatosan kiszorul a főváros központjából, teret adva a magasabb értékű ingatlanfejlesztéseknek.

kórház orvos egészégügy informatika
Bill Gates szerint napi 600 forintból is meg lehet élni
Szingapúr
berlin nemetorszag
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. szeptember 2.
Járműipar: Új időszámítás, sokasodó kihívások
2020. szeptember 3.
Financial and Corporate IT 2020
2020. szeptember 9.
Sustainable World 2020
2020. szeptember 10.
Property Market RELOADED 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Junior elemző, elemző

Junior elemző, elemző
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Legfontosabb aktualitások, elemzés, ötletelés.
Szingapúr