Ingatlan

Kinőtt a semmiből a repülőtéri szálloda

Portfolio
Nyolc hónappal az alapkő letétele és a földmunkák megkezdése után elérte a legmagasabb pontját a repülőtéri szálloda. Az ilyenkor hagyományos bokrétaavató ünnepségen bejelentették, hogy a repülőtéri hotel a tervek szerint idén év végén fogadhatja az első vendéget.
Teljes méretében áll már az új repülőtéri szálloda szerkezete, ami a Budapest Airport és a WING Zrt. együttműködésében valósul meg a 2. Terminál előtti külső parkoló helyszínén. Az 5200 négyzetméteres szálloda ötödik szintjével május elejére készült el a Market Építő Zrt. Az átriumos épület összesen 145 szobával rendelkezik majd, amiket a repülőtér hangulatát idézően és a kor belsőépítészeti trendjeit követve alakít ki az üzemeltető Accor csoporthoz tartozó ibis Styles hotellánc.

Kinőtt a semmiből a repülőtéri szálloda
Az ibis Styles Budapest Airport Hotel egy 250 fős konferenciaközponttal, vendéglátó részlege pedig egy 125 fő befogadóképességű étteremmel és egy lobby bárral rendelkezik majd.

Kinőtt a semmiből a repülőtéri szálloda
Az eseményen Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója kiemelte, hogy a repülőtér elmúlt években tapasztalt rekord mértékű forgalomnövekedése az idei első negyedévben sem lassult le, éppen ezért fontos, hogy a BUD 2020 fejlesztési program elemei időben elkészüljenek. A repülőtér 50 milliárd forintos beruházási programjához tökéletesen illeszkedik a hotel megépítése is.

Kinőtt a semmiből a repülőtéri szálloda
Noah Steinberg a Wing Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta, hiánypótlónak tartja a beruházást, a klasszikus szállodai funkciók mellett üzleti találkozók lebonyolítására is alkalmas és jelentős konferenciahelyszín.
Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
GettyImages-1604717295