Bán Zoltán, a Portfolio Csoport vezérigazgatója, Simovics-Máté Zsuzsa, a Metrodom munkatársa és Szepesiné Páll Edit, a nyereményjáték győztese
Ingatlan

1 millió forintot nyert a Portfolio Lakás 2019 Kiállítás látogatója

Portfolio
Az őszi Lakás Kiállítás kísérő nyereményjátékát idén másodszorra rendezte meg a Portfolio. A játékban az vehetett részt, aki a Lakás 2019 Kiállításon kiállított ingatlanokból vásárolt. A szerencsés látogató 1 millió forintot nyert, nyereményét szerdán vette át a Portfolio szerkesztőségében.

A szerencsés nyertes Szepesiné Páll Edit fiával járt a Portfolio lakáskiállításán. A Metrodomnál vásárolt lakást a Madarász38-ban. Tervei szerint a negyedik emeleti, udvarra néző, kétszobás lakást nem fogja kiadni, hanem családi használatban marad. Az ingatlanvásárlás szempontjai között szerepelt a metróhoz közeli lokáció és az ingatlanfejlesztő megbízhatósága is.

L19 nyertese
Szepesiné Páll Edit, a nyereményjáték győztese

Az angyalföldi Madarász Viktor és Szobor utcák által határolt telken épülő Madarász38 prémium minőségét a közös használatú klubszoba, edzőterem, szauna, illetve a gyermekek számára épülő egyedi csúszdapark adják. A projekt tipikus vásárlója egyedülálló fiatal, vagy fiatal pár, illetve kisgyermekes szülők. Ez elsősorban a Váci úti irodafolyosó közelségének, a kiváló közlekedési lehetőségeknek és a zöld területeknek, illetve a gyermekbarát lehetőségeknek köszönhető. A Madarász38 egy év múlva válik költözhetővé, jelenleg szerkezetkész állapotban van.

Kricsfalussy Tamás, a Metrodom értékesítési igazgatója a díjátadó kapcsán elmondta:

"A Metrodom Magyarország egyik piacvezető ingatlanfejlesztője, így kihagyhatatlan a Lakáskiállításon való részvétele. Ennek oka, hogy lépést tartsunk a legújabb építőipari trendekkel és tendenciákkal, továbbá, hogy egyszerre szélesebb közönség számára prezentálhassuk aktuális és legújabb projektjeinket."

Simovics-Máté Zsuzsa, a Metrodom munkatársa és Szepesiné Páll Edit, a nyereményjáték győztese
Simovics-Máté Zsuzsa, a Metrodom munkatársa és Szepesiné Páll Edit, a nyereményjáték győztese

Bán Zoltán, a Portfolio Csoport vezérigazgatója a díjátadón arról beszélt, hogy a kiállítók azért is kedvelik a Portfolio Lakás Kiállításait, mert itt valós érdeklődéssel találkozhatnak, és számos ingatlant értékesíthetnek olyan vevőknek, akik megfontoltan, átgondoltan állnak a lakásvásárláshoz. A kiállítók között a legfontosabb ingatlanfejlesztőket és a legizgalmasabb új projekteket találhatjuk, nem véletlen, Portfolio Lakás Kiállításai évek óta folyamatosan látogatói és kiállítói csúcsokat döntenek.

A Portfolio Csoport 2020 tavaszán is megrendezi lakásvásárát, március 27-29 között a Millenárison.

Címlapkép: Portfolio

koronavirus kina villamosszeomlas gazdasag novekedes
wall_street_shutterstock_1089431897-20180518
spacexshutter-20170905
EU csucs koltsegvetes Charles Michel Emmanuel Macron Antonio Costa
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
webinárium
Hogyan lovagolhatod meg a forint árfolyammozgását? Tőlünk megkapod a választ!
lego, bugatti chiron, mti,