Két új ingatlanfejlesztés indul a budapesti agglomerációban

2018. március 19. 11:28    
nyomtatás
 
Jelentősen bővíti magyarországi portfólióját a CTP, melynek során két telket vásárolt meg, amelyeken logisztikai ingatlanok felépítését tervezi. Az első telek Biatorbágyon, az M1-es autópálya mellett helyezkedik el, ahol a cég már most 165 ezer négyzetméternyi bérelhető területet birtokol, a másik telek Dunaharaszti közelében található.


A felvásárlással a CTP tulajdonában lévő jövőbeni bérelhető területek több, mint 450 ezer négyzetmétert érhetnek el. A telkeken a kivitelezési munkák 2018 második negyedévében kezdődhetnek és várhatóan 2019 elejére fejeződnek be. A cég nemcsak Biatorbágyon, hanem az agglomeráció dél-keleti részén, Üllőn is rendelkezik már 100 ezer négyzetméternyi ingatlannal. A mostani, dunaharaszti fejlesztés következtében a dél-keleti agglomerációban az ottani állomány 150 ezer négyzetméterre bővül.

A cég már korábban is aktív szereplője volt a régiós ingatlanpiacnak, az utóbbi időben Magyarország mellett Romániában is jelentős bővítéseket hajtott végre. A mostani két tranzakció összértéke együttesen elérte a 10 millió eurót (3,1 milliárd forint).

Két új ingatlanfejlesztés indul a budapesti agglomerációban

Forrás: LinkedIn

2018.03.19 09:20 Év végére elfogyhatnak a kiadó raktárak?

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
Állásajánlatok
Elemző (PIF)
Befektetési adminisztrációs referens
Devizapiaci üzletkötő
Junior devizapiaci üzletkötő
Junior elemző/elemző (KGE)
Junior elemző (MPP)
Szerkesztő-Újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium