Ingatlan

A Bálna és a volt MÁV székház átalakítására várják a hallgatók ötleteit

Portfolio
Szeptember 30-ig jelentkezhetnek a jövő ingatlanfejlesztői az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület VI. Hallgatói Ötletbörze Pályázatára. A feladat nem kisebb, mint a Bálna funkcióváltása és átalakítása, vagy az Andrássy úti volt MÁV székház teljes átalakítása, illetve a Népszigeten egy városrész megtervezése. A pályázatra október 31-ig lehet jelentkezni, az eredményhirdetésre és a díjátadóra november 20-án, a VI. Ingatlanfejlesztés Napján kerül sor - szerepel az IFK közleményében.
Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület által júniusban meghirdetett VI. Hallgatói Ötletbörze Pályázat iránt nagy az érdeklődés, a felsőoktatás résztvevőiből összeálló csapatok egy része már meg is kezdte az információgyűjtést. Az ötletbörzén való részvételre szeptember 30-áig lehet regisztrálni. A pályázati témák között szerepel egy panelház korszerűsítése és megújítása vagy modern panelház megtervezése; új funkciót adhatnak a Bálnának, vagy az Andrássy úti MÁV-székháznak, de új városrészt is tervezhetnek a Népszigeten.

"Hatalmas lehetőség a leendő ingatlanfejlesztőknek, hogy egy-egy városrész vagy meghatározó épület átalakításán keresztül megtapasztalhatják az ingatlanfejlesztés összetettségét. A pályázattal motiváljuk a jövő szakembereit, az Y-Z-generációt pedig csak az izgalmas kihívásokkal lehet az megszólítani, hogy ösztönözzük és támogassuk a szakmai fejlődésüket" - mondta el az IFK elnöke, Takács Ernő, aki beszámolt róla, hogy a tavalyi nyertesek nagyon lelkesek, mert a mentorprogram keretében részt vehetnek a Münchenben 21. alkalommal megrendezésre kerülő EXPO REAL-on, a világ legnagyobb ingatlanfejlesztési kiállításán.


Dr. Takács Ernő

portfolióért felelős vezérigazgató-helyettes

WING Zrt., (Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK), elnök)

Dr. Takács Ernő a budapesti államigazgatási főiskolán végzett igazgatásszervezőként és szakigazgatás-szervezőként, majd a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetemen doktorált jogászként. A magyar ingatlanszektor elismert... Tovább »

A pályázóknak a megszokott és új eszközökkel kell megfelelő választ találni a friss kihívásokra, mint például új külsőt és funkciót adni bizonyos területek, épületek számára. A pályázat résztvevőinek mentorprogramot is indít az IFK, valamint az első három helyezettnek a díjak és a pénzjutalmak mellett szakmai fejlődési lehetőségeket is biztosít, hogy motiválják a jövő szakembereit.

Pályázni október 31-éig lehet. A VI. Hallgatói Ötletbörze legjobb tervét kidolgozó csapat az "IFK Talentum 2018" díjat és a vele járó 800.000 forintos pénzjutalmat a VI. Ingatlanfejlesztés Napja alkalmából, november 20-án rendezett gálavacsorán veheti át. A második helyezett 500.000 forint, a harmadik helyezett csapat 300.000 forint pénzjutalomban részesül.

A részletes pályázati kiírás az IFK honlapján található.

A Bálna és a volt MÁV székház átalakítására várják a hallgatók ötleteit
Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
logisztika-raktár - pakolás