Prémium

Partnerek a vállalati sikerhez (x)

Portfolio
Az Európai Unióhoz való közeledés és a sikeres üzleti élet szükségessé teszi, hogy a vállalat kommunikációs lehetőségei között legyen a megbízható és kedvező árú telefon- és adatszolgáltatás, valamint a gyors, állandó internetkapcsolat. Miközben pár évvel ezelőtt még teljesen elfogadott volt, hogy a különböző típusú szolgáltatásokat különböző forrásokból vegye igénybe a társaság, addig napjainkban gyökeresen változott a helyzet: minden elérhető egy szolgáltató segítségével.
Az adat- és hangkommunikáció kedvező áron történő összekapcsolása már nem a jövő ígérete, a V-com valódi alternatívát kínál a hangszolgáltatások területén, miközben biztosítja az üzleti internetszolgáltatások teljes körű választékát.


A hangszolgáltatások területén a V-com szolgáltatásának forradalmi újdonsága, hogy teljesen kiváltható a jelenlegi helyi szolgáltató. A hangszolgáltatás egy kézből való biztosítása szükséges, de nem elégséges feltétele egy versenyképes távközlési szolgáltatásnak, ezen és a kedvező áron kívül feltétlenül szükséges az élenjáró minőség is. A minőség és technológia nem csorbul, hiszen a hangszolgáltatások területén a minden felmerülő igényt kielégítő ISDN szolgáltatásokat, s kiemelt hívásirányokra szolgáló megoldásokat kínál a V-com HangPartner szolgáltatása.

A HangPartnert a V-com minden olyan kis-, közép- valamint nagyvállalatnak ajánlja, amely jelentős forgalmat bonyolít nemzetközi, belföldi távolsági és mobil irányokba és racionalizálni szeretné távközlési költségeit. Különösen azon cégek számára lehet hasznos a szolgáltatás, amelyek telefonszámlája - a megadott irányok mindegyikének figyelembevételével - meghaladja a havi nettó 50.000 Ft-ot, nemzetközi, illetve számos belföldi partnerrel tartanak fenn kapcsolatot, az ország területén több telephellyel rendelkeznek, központi szerepet betöltő telephellyel bírnak, amely kiemelkedő hangforgalmat bonyolít.

Az adatkommunikáció, az Internetes lehetőségek robbanásszerű fejlődése következtében a hangszolgáltatások mellett egyre nagyobb hangsúly helyeződik az Internet magas színvonalon történő közvetlen elérésére, amely amellett, hogy lényegesen tudja fokozni a vállalati hatékonyságot, új üzleti lehetőségek kapuját nyitja meg.

A V-com HangPartner bérelt vonali Internet szolgáltatása nagy megbízhatóságú, digitális menedzselt bérelt vonalat, átlagos vagy garantált sávszélességet kínál a legmodernebb Internetes megoldások eléréséhez, ideális megoldást nyújtva lokális hálózatok Internetre csatlakozása esetén.
A NetPartner bérelt vonali Internet szolgáltatás a hagyományos kapcsolt vonali Internet szolgáltatásokkal szemben rendkívül előnyös műszaki és pénzügyi konstrukciót nyújt, megteremtve a rugalmas kapacitásmenedzsment és felhasználószám-kezelés lehetőségét.

(X)
Kiszámoló

Más miért nem tanult?

Írtam nemrég a sávos adózásról. Az egyik visszatérő motívum volt a hozzászólásokban, hogy miért adóztatja az állam a vagyont, amikor azt eleve már adózott pénzből vettem, s ez így már

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Eljöhet a benzinkutak bosszúja

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019