Prémium

Digitális TV, új ADSL sávszélességek az Interware-től (x)

Portfolio
Új szolgáltatással lép a piacra az Interware Internet Szolgáltató Zrt. Új és meglévő előfizetői egyaránt igénybe vehetik a cég digitális televízió (IPTV) szolgáltatását. A vezető alternatív távközlési vállalat a Magyar Telekommal együttműködve az immár kiforrottnak tekinthető technikát kínálja előfizetőinek.

A digitális TV szolgáltatás az ADSL technológia segítségével érkezik az ügyfélhez, mely a televíziózás új dimenzióit nyitja meg a céggel szerződőknek. Az adás megállítható, visszatekerhető, külön eszköz (videomagnó, DVD felvevő) nélkül rögzíthető. Az elektronikus műsorkalauz segítségével könnyen, gyorsan kikereshető a több, mint 80 csatornából - közöttük 5 HD - a néznivaló.

A cég 3 alapcsomagba szervezve indítja a szolgáltatást, valamint 9 tematikus csomagot is kínál, lefedve a különféle felhasználói igényeket. Az induló "Start" csomag, amely 24 csatornát tartalmaz, már 2.500 Ft-ért előfizethető. A "Family " csomag 48, a "Total" pedig 62 csatornát foglal magába.

A szolgáltatás igénybevételéhez szükség van az un. set-top boxra is. Az elsőt a szolgáltatás ára tartalmazza, további kettő havi néhány száz forintért bérelhető. Már induláskor elérhető a folyamatosan bővülő film választékot nyújtó online videotéka szolgáltatás, mellyel már kevesebb, mint 500 Ft-ért kölcsönözhető egy mozifilm.

Az IPTV indulásával párhuzamosan a vállalat 3 új, nagy sávszélességű ADSL csomagot is bevezet. Az 5, 10, 15 Mbps csomagok nagyon kedvező áron biztosítják a szélessávú hozzáférést. Az új csomagok mellett az Interware megtartotta korábbi csomagjait is, így kínálatában a nagyon olcsó, belépő szintű 1 Mbps csomag is elérhető. A teljes csomag kínálat mind meglévő, mind új és szolgáltatót váltó előfizetők számára elérhető, különböző árkonstrukciókban.

Az Interware a szolgáltatás bevezetésekor elindítja Internet+TV (double play) és Internet+TV+Telefon (triple Play) csomagjait. Ez azt jelenti, hogy az új ügyfelek együtt, kedvezőbb, akciós áron rendelhetik meg a szolgáltatásokat. Mindkét csomag valamennyi - régi és új ADSL sávszélesség mellett elérhető. A csomagokban található telefon szolgáltatás többféle lehet. Attól függően, hogy az ügyfél milyen ADSL-t használ, telefonálhat az interneten számítógépe, vagy asztali készülék segítségével (VoIP), de használhatja meglévő alaphálózati előfizetését (CPS) is. A kapcsolódó tarifacsomagok nagyon kedvező díjakat tartalmaznak, és minden esetben lehetőség van a telefonszám megtartására, így csak a kedvező tarifa nyújtotta alacsony költségek maradnak.
Az Internet+TV csomag már5.000 Ft-tól, az Internet+TV+Telefon csomag pedig már 5.700 Ft-tól előfizethető.

"Az Interware az IPTV szolgáltatás bevezetésével újabb lépést tett stratégiájának megvalósítása érdekében. Célunk, hogy ügyfeleinknek valamennyi elérhető technológián hasznos és versenyképes árú szolgáltatásokat nyújtsunk. Ezzel a megoldással az Interware ügyfelei minden piaci szempontból fontos szolgáltatáshoz cégünktől jutnak hozzá. Azt gondoljuk, hogy az IPTV mára egy kiforrott, bevált technológia így most már biztosak lehetünk abban, hogy olyan minőségű szolgáltatást nyújthatunk a televíziózás terén is, melyet ügyfeleink megszoktak tőlünk. Erre abban is garanciát látunk, hogy a szolgáltatást a Magyar Telekom hálózatán és eszközein, az általa - műsorszolgáltatóktól kapott felhatalmazása alapján - biztosított műsorokkal nyújtja az Interware." - mondta Sátor Csaba, a vállalat vezérigazgatója.

A vezérigazgató elmondta azt is, hogy a szolgáltatási színvonal további növelésének érdekében a válság ellenére nagyszabású beruházásokat hajt végre a vállalat. Gyakorlatilag a teljes telefonos infrastruktúra meg fog újulni ebben az évben. Teljesen új számlázó rendszert vezettek be, és a mai igényekhez jobban illeszkedő, korszerű főközpontot állítanak üzembe még az év vége előtt.

Az Interware Internet Szolgáltató Zrt.-ről

A több mint 10 éve piacon lévő, 100 %-os magyar tulajdonban lévő Interware a legjelentősebb magyarországi alternatív telekommunikációs szolgáltatók közé tartozik. Organikus fejlődésével, folyamatos innovációval egyértelmű piacvezető pozíciót vívott ki magának a szerverelhelyezés, valamint a domain szolgáltatások terén. Az 1.000 négyzetméteren üzemelő Szerver Hotelben elhelyezett szerverek száma meghaladja a 4000-et, mellyel a magyarországi internetes tartalom közel 60%-át szolgálja ki. A vállalat meghatározó szerepet tölt be az internet hozzáférés szolgáltatások piacán is. Egyaránt kínál ADSL, valamint több technológiai platformon bérelt vonali szolgáltatásokat. Ügyfelei között a kis- és közepes vállalkozások mellett megtalálhatóak a legjelentősebb magyarországi internet szolgáltatók, nemzetközi távközlési vállalatok, költségvetési szervek. A folyamatos, évről-évre kétszámjegyű növekedéshez hozzájárulnak az egyéni előfizetőknek nyújtott szolgáltatások is.

A cég 2006-ban felkerült a Europe's 500 - Entrepreneurs for Growth szervezet által közzétett, a leggyorsabban növekvő európai cégeket felsorakoztató előkelő 500-as listájára, 2007-ben átvehette a világ egyik legjelesebb tanácsadó cége, a Deloitte által alapított "Technology Fast 50" díjat.

2007 végén megvásárolta az egyik első hazai alternatív távközlés vállalatot, az eTel Magyarország Kft-t, mellyel immár teljes értékű telekommunikációs szolgáltatóvá vált.

2008-ban az Interware márkát Business Superbrands elismeréssel díjazta a neves szakemberekből álló Business Superbrand Bizottság, ezzel is megerősítve azt, hogy az Interware a piaci szereplők közül a minőséggel, megbízhatósággal és kiválóságával is kiemelkedik.

2008-ban az Év Vállalata díjjal jutalmazta a vállalatot a Magyar Kockázati-és Magántőke Egyesület, majd 2009-ben ismét Business Superbrand lett.

Budapest, 2009.09.14.

További információ:

Erős Vali
titkárságvezető
Interware Internet Szolgáltató Zrt.
Tel.: +36 1 452 5300
eros.vali@interware.co.hu

Sátor Csaba
vezérigazgató
Interware Internet Szolgáltató Zrt.
Tel.: +36 1 452 5300
sator.csaba@interware.co.hu

http://www.interware.hu
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Válságban az autóipar, hatalmas a zuhanás
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
magyarorszag-magyar-gazdasag-tozsde-adat