Prémium

A vodkák sztárja a hollywoodi celebek között (x)

Portfolio
Egyetlen hollywoodi híresség van csak, aki szinte minden világsztárral szerepelt már együtt. Nem is mondhatja magát hamisítatlan celebnek, aki még soha nem kóstolta a világ egyik leghíresebb vodkáját. A Grey Goose Jennifer Anistontól kezdve Lindsay Lohenen át egészen Jenson Button Forma 1-es pilótáig szinte minden híresség életében felbukkan időnként.

A Grey Goose-szal együtt töltött pillanatok azok, amelyekben bármelyik filmszínész mellékszereplővé változik

' title='
át, és ez a különleges ital veszi át a főszerepet, hiszen a világ legfinomabb vodkájának tekintélye van. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a Luxury Institut felmérése, amelyben a világ leggazdagabb emberei közül 1200-an vettek részt, és egyöntetűen a Grey Goose mellett tették le a voksukat: a világ legfinomabb vodkájának választották. A különleges italt csakis egy minden apró részletében kidolgozott karcsú palack zárhatja magába, amelyet egy liba sziluettje díszít. A palack és az ital aromája együtt valódi sztárrá teszik a Grey Goose-t a prémiumvodkák között.

A Grey Goose vodka nemcsak a felső tízezer, de a szakma elismerését is kivívta. Már a gyártás első évében, 1998-ban elnyerte a Chicago-i Ital Tesztelő Intézet (Chicago Beverage Testing Institue) "best tasting vodka" címét. Ugyanebben az évben odaítélték neki a szeszesitalok Oscarját, a Szeszes Italok Világbajnokságának Platina

' title='
díját San Franciscóban. A fényes sikersorozatot a Márkák Bajnokságán (Brand Champions) besöpört díj koronázta, 2004-ben.

Az italt már származási helye is a legkülönlegesebbek közé emeli, hiszen a világ egyik leggazdagabb
gasztronómiai tradíciókkal büszkélkedő vidékén, a francia Cognac régióban készítik. Az ital a Franciaország kenyérkosarának is nevezett területen termesztett búzából és a Massif Central hegyeinek kristálytiszta forrásvizéből készül a Grey Goose pincemesterének felügyelete mellett. A forrásvizet a Champagne mészkövei szűrik át. Az öt lépésből álló lepárlási folyamat végén a forrásvízből és a búza aromájából megszületik az a lágy, selymes mandulás íz, amely a Grey Goose-t a legfinomabb prémium vodkává emelte. Ez a különleges, sármos francia egy csapásra meghódította a világot...
(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Béketárgyalás lesz az ukrajnai háború lezárásáról, de máris jött egy igazán rossz hír

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019