Prémium

Intelligens befektetésvédő program az új életbiztosításokban (x)

Portfolio
Ki ne szeretne biztonságot és profitot is egyszerre? A befektetéseknél a biztonság és a magas hozamlehetőség köztudottan nem jár párban. Erre nyújthat mostantól megoldást az intelligens befektetésvédő szolgáltatás.
A biztonságos befektetések szerény hozamokat hoznak, a kockázatosabb befektetések pedig a válság alatt megmutatták másik arcukat is: a magas hozam lehetőség mellett a nagy veszteség lehetőségét is bebizonyították. A biztonság iránti igény hatására jött létre a befektetési életbiztosítások új generációja befektetésvédő funkcióval. A Groupama Garancia Biztosító elemzései azt mutatják, hogy a gazdasági válság következtében megváltoztak a lakosság öngondoskodással, így az életbiztosításokkal kapcsolatos elvárásai is. A minél magasabb hozam igénye természetesen nem csökkent, de a biztonság szerepe felértékelődött.



Intelligens befektetésvédő program az új életbiztosításokban
"Azt eddig is tudtuk, hogy az életbiztosítás kifejezetten alkalmas arra, hogy egyszerre tartalmazzon kockázati elemet, azaz biztosítási védelmet nyújtson nehéz élethelyezetekben, és egyszerre megtakarításként funkcionáljon. Az azonban még kevésbé közismert, hogy a legkorszerűbb életbiztosítások a megtakarítás terén is képesek biztonsági funkciókat adni: úgynevezetett intelligens befektetésvédő szolgáltatással rendelkeznek." - emelte ki Garamvölgyi Zoltán, a Groupama Garancia Biztosító élet- és bankbiztosítási ügyvezető igazgatója.


Intelligens megoldás beépítve

Garamvölgyi Zoltán, a Groupama Garancia Biztosító élet- és bankbiztosítási ügyvezető igazgatója szerint ma az életbiztosítások új generációjára van szükség. Az ügyfelek döntő többsége nem felkészült pénzügyi szakember, sem ideje sem lehetősége nincs arra, hogy befektetéseiken a folyamatos befektetés monitorozást elvégezze. Az automatikus befektetésvédő funkció erre a problémára nyújt megoldást.

"Legújabb unit-linked életbiztosításunk, a Groupama Életív Program a fenti szempontok maradéktalan figyelembe vételével került kifejlesztésre. Ehhez az új típusú életbiztosításunkhoz választható un. HozamMonitor befektetésvédő szolgáltatás, amely három funkciót képes aktivizálni a változó környezet függvényében: a Stop-loss funkció árfolyamesés esetén kapcsol be és megállítja a veszteséget, a Hozamvadász funkció akkor lép akcióba, ha újra nagyobb profitra van lehetőség, végül a Profitvédelem funkció elmenti a már megtermelt hozamot egy biztonságos alapban. A veszteség minimalizálása és hozammaximalizálás tehát nem zárják ki egymást, sőt, sokszor együtt képeznek valóban optimális befektetési hátteret." - mondta a Groupama szakértője.


Tovább a részletes ismertetőre.


(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Válságban az autóipar, hatalmas a zuhanás
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
magyarorszag-magyar-gazdasag-tozsde-adat