Prémium

Egy elegáns kártya a Friedrich Wilhelm Raiffeisen Private Bankingtől (x)

Portfolio
Sokféle bankkártya elérhető napjainkban a bankok kínálatában, ám kevesen tudják, hogy ezek között is kialakult egyfajta rangsor. A prémium kategóriás szállodákban, üzletekben, autókölcsönzőkben, légitársaságoknál pontosan ismerik a munkatársak, hogy milyen kártyával fizetnek az igazán megkülönböztetett figyelmet érdemlő ügyfelek.

A Friedrich Wilhelm Raiffeisen Private Banking által a közelmúltban kibocsátott, exkluzív platina hitelkártya nagyon magas presztízsű fizetőeszköz, melynek birtokosai akár 5 millió forintos hitelkeretet is igényelhetnek, rendkívül alacsony havi kamatszint mellett. Az egész világon szívesen fogadott, vásárlásra és készpénzfelvételre egyaránt alkalmas kártya a legelegánsabb üzletekben és szolgáltatóknál is kiemelt státuszt jelent, melyhez számos egyedi előny kapcsolódik, és ezek akár már az idei nyaraláson is elérhetők.

Az FWR platina hitelkártyája kiemelt fedezeti összegű utazási-, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást tartalmaz. A platinakártyák között egyedülálló módon a balesetbiztosítás olyan aktív sporttevékenységekre is kiterjed, mint például a vadvízi kajak-kenu, a rafting, a vitorlázás, a jetski, a vízisí, továbbá fedezi a külföldi egészségügyi ellátások költségét is.

A kártya birtokosa a Friedrich Wilhelm Raiffeisen Kedvezményprogram partnereinek szolgáltatásain túl jogosulttá válik a MasterCard Premium Club nemzetközi, platina fokozatú kedvezményeire is, egyebek mellett a Le Club Accorhotels több mint 2500 szállodájában, vagy a világ egyik vezető autókölcsönzőjénél, a Hertznél 147 országban. Ezen felül partnerével ingyen léphet be a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Sky Court terminálján található MasterCard Lounge-ba, ahol exkluzív környezetben töltheti el a repülés előtti várakozási időt. Számos állandó és időszakos kedvezmény várja a kártyabirtokosokat a MasterCard Premium Selection programban is.

Szeretne Ön is egy exkluzív klub tagja lenni? A kártyával és annak igénylésével kapcsolatban kérjük, keresse a Friedrich Wilhelm Raiffeisen Private Banking munkatársait, vagy látogasson el a www.fwr.hu oldalra.
Kasza Elliott-tal

The Home Depot, Inc. - elemzés

A májusi Top 10-es listám hatodik helyezettje. A ROIC miatt figyeltem fel rá, amikor a listát nézegettem, és a chartja is tetszik, lehet benne pár hónapon belül egy jó beszálló.CégismertetőA

Kiszámoló

Raiffeisen Gold 2.0 vége?

Írtam nemrég, hogy kijött az új prémium csomag a Raiffeisentől és hát sokkal rosszabb lett. Nem csak az elvárt bejövő utalás lett lényegesen több, de az utalások ingyenessége is limitált l

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Bármikor beleroppanhat Oroszország a háborúba, ha a Nyugat enged a riválisának

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Hitelezés 2024
2024. május 14.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Hillside Bankers