Prémium

Itt a Telekom.hu portál (x)

Portfolio
Egy domain alatt az összes Telekom honlap.
Megújul a Telekom márka: a t-home.hu, a t-mobile.hu és az uzletitelekom.hu honlapok a telekom.hu integrált portálon egyesülnek, ahol egyaránt elérhetőek a mobil, otthoni, illetve üzleti tartalmak és szolgáltatások.

Itt a Telekom.hu portál
Egy új portál, a telekom.hu alá kerültek augusztus végén a t-home.hu, a t-mobile.hu és az uzletitelekom.hu honlapok tartalmai és online szolgáltatásai. Az átalakítás célja egyrészt, hogy az online ügyintézés könnyen áttekinthető, felhasználóbarát, egységes felületre kerüljön, másrészt pedig, hogy a Telekom-ügyfelek még inkább az igényeikhez igazodó webáruházban vásárolhassanak, egyszerűbben intézhessék ügyeiket és hatékonyabban kereshessék az őket érdeklő információkat. Az új portált a kirowski Isobar tervezte.

A régi oldalak funkciói az ügyfelek számára felismerhető módon kerültek át az új felületre, amelyen egy sor más funkció és szolgáltatás (például a teljes portálon követhető kosár, képközpontú oldaldesign, praktikus és látványos ajánlat kommunikáció) is segíti azt, hogy a telekom.hu egy pár éven belül Magyarország legkedveltebb és legnagyobb webáruházává válhasson. A felhasználóknak nem kell elbúcsúzniuk az eddigi felhasználóneveiktől és jelszavaiktól: azokkal ugyanúgy be tudnak lépni az új portálra is.

A hazai távközlési piacon egyedülálló portálon a Telekom teljes szolgáltatás- és termékkínálata megtekinthető és elérhető egy egységes navigációs rendszerben, megkönnyítve, élménnyé téve a lakossági és a vállalati ügyintézést. A portálra minden régi felületről be lehet lépni, az ügyfelek tájékozódását pedig a felhasználóbarát, látványos, letisztult felületek, az átlátható menüsor, illetve a teljes portfólión átívelő kereshetőség segíti. Az oldal fontos eleme a beágyazott közösségi csatornák és megosztási funkciók beépítése, valamint az úgynevezett "touch ready" megoldás, amely megágyaz a későbbiekben bevezetendő, különféle mobileszközökre (például táblagép, okostelefon) optimalizálásnak.

A telekom.hu portál elindítása a Telekom online vállalati stratégiájának egy jelentős mérföldköve, amelyet a következő években további átalakítások követnek majd. A Telekom márkák egységesítése a globális infokommunikációs iparági trendekhez illeszkedik, és a helyi ügyfelektől kapott visszajelzéseken alapul.

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Béketárgyalás lesz az ukrajnai háború lezárásáról, de máris jött egy igazán rossz hír

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019