Prémium

Csökkentse gyorsan cége banki költségeit az AXA Bankkal! (x)

Portfolio
Egy kisvállalkozás egy laptop árát is megspórolhatja évente egy kedvező költségű céges bankszámlával.
Amikor családi bankszámlát választunk, az egyes csomagok költségei közötti különbségek éves szinten jó pár ezer forintra is rúghatnak. Míg egy magánszámla díjain néhány ezer forintot spórolhatunk, addig vállalkozásunk banki költségeiből egy jó számlatermékkel éves szinten akár több tíz- vagy százezer forintot is lefaraghatunk. Ebből akár már egy új laptopra is futja - mondja kérdéseinkre válaszolva Eőry Tamás, az AXA Bank termékstratégiai és marketing vezetője.

Mit érdemes figyelembe venni a vállalati bankszámla kiválasztásakor?
Az árbevétel nagysága mellett a bankolási szokásokat: így például a kártyahasználatot, a pénzfelvételek rendszerességét és nagyságát, valamint a havi átutalások és egyéb megbízások számát és összegét. Ha nem fontos a személyes kiszolgálás, hanem a cég kényelmesen és gyorsan interneten vagy telefonon intézi pénzügyeit, akkor jelentős költségeket spórolhat meg. Ezt egyre több költségoptimalizáló, tudatosan bankoló cég ismeri fel, akik az AXA Vállalkozói Számlát választják.



Csökkentse gyorsan cége banki költségeit az AXA Bankkal!
Mit nyújt az AXA Vállalkozói Számla?
A számla ingyenes számlanyitással és alacsony, havi mindössze 1400 forintos számlavezetési díj mellett használható. Az eseti, illetve rendszeres átutalások díjai is rendkívül kedvezőek: így a tranzakciós illeték mértékén felül a belföldi átutalási díj 99 forint, az állandó átutalások és csoportos beszedések díja csupán 50 forint, a bankon belüli átutalásért pedig semmilyen többletköltséget nem számít fel a Bank, míg a vállalkozás saját, Bankon belüli számlái között az átutalás teljes mértékben ingyenes. Az AXA Vállalkozói Számlához ingyenes számlanyitással és számlavezetéssel igényelhető az AXA Vállalkozói Betétszámla, mely a piacinál jóval magasabb látra szóló kamatot fizet. Szándékosan törekszünk átlátható termékstruktúrát kialakítani, amelyben minden vállalati ügyfelünk könnyen megtalálhatja a céljaihoz leginkább illeszkedő terméket: egyetlen számlatermék, amely kiválóan alkalmas napi bankolásra, és egy másik, amelyen a megtakarítások jóval a piaci átlag felett kamatoztathatóak.

Hogyan nyithatunk AXA Vállalkozói Számlát?
A bankszámlaigénylés legegyszerűbben az AXA Bank weboldalán keresztül kezdeményezhető egy egyszerű visszahívás kéréssel. Személyesen az AXA Bank országszerte 8 helyszínen elérhető Régióközpontjaiban, illetve az AXA Bank partnereinél lehet számlát igényelni, természetesen ingyenesen. Ezt követően átutalási megbízásokat az ugyancsak havidíjmentes iBanq2 internetbankon és telefonon keresztül indíthatunk, illetve a bankszámlához tartozó AXA Business MasterCard bankkártyával is végezhetünk tranzakciókat. A bankkártya további előnye az az ingyenes külföldi utasbiztosítás, mely 25 millió forintig biztosítja a kártyabirtokost külföldi utazásai során.

További információ

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Béketárgyalás lesz az ukrajnai háború lezárásáról, de máris jött egy igazán rossz hír

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019