Prémium

Megnyitott az eplényi sípálya! (x)

Portfolio
A hóágyúzásnak köszönhetően ma reggel megnyitotta kapuit az eplényi Nordica Síaréna.
A hazai sípályák közül elsőként nyitott ki Eplény. November végén kezdték el a pályák behavazását, a mai napon pedig ünnepélyesen megnyitották az idei síszezont. A Nordica Síaréna 44 hóágyúból álló flottája óriási hógyártó teljesítménnyel rendelkezik, melynek köszönhetően általánossá váltak a 100 naposnál is hosszabb síszezonok Eplényben.

Megnyitott az eplényi sípálya!
Mától már nyitva a síiskola, a kölcsönző, Holle Anyó étterme és a Kemencés Büfé is. Jelenleg egy tanulópálya és az egyes számú sípálya alsó szakasza síelhető, melyeket egy csákányos és egy tolókaros tanulólift szolgál ki. Továbbra is folytatják a hóágyúzást, hogy minél hamarabb meg tudják nyitni a többi pályát és felvonót.

A Nordica Síarénában több mint 7 kilométer hosszú a pályarendszer. A lejtők jelentős része kezdőbarát kék jelölésű, de a gyakorlott sízők is megtalálják a nekik való terepet a piros és fekete pályák között. Eplényben van hazánk leghosszabb lesiklópályája mintegy 1927 méter hosszan. A pályarendszeren 4 kilométer csodálatosan kivilágított sípályát találunk, az esti sízés kiváló lehetőséget biztosít a munka utáni kikapcsolódásra.

Megnyitott az eplényi sípálya!
A bakonyi síterepen hét sílift van, köztük hazánk egyetlen négyüléses felvonója. Az ülőlift mellett három csákányos, két tolókaros és egy műanyagköteles lift szállítja felfelé a síelőket.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően Eplényben kiváló minőségű szolgáltatásokkal és infrastruktúrával várják a síelőket. Ezt már a parkolásnál is észrevesszük. A tavaly kifejlesztett "Praktikus és Kényelmes" parkolási rendszernek köszönhetően akár a megérkezéstől számított néhány perc alatt a pályán állhatunk. A jól felszerelt síkölcsönző mellett működtetnek egy síiskolát is. Nagy hangsúlyt fektetnek a minőségi oktatásra és a biztonságra. Összesen öt vendéglátóhelyen szolgálják ki az éhes és szomjas síelőket, a hosszabb pihenésre vágyókat pedig Holle Anyó pályaszállása várja.

Természetesen a jövőben is lesznek látványos fejlesztések. Tavaly megvalósítottak egy 93 pontos fejlesztési tervet, jelenleg pedig egy 52 pontból álló fejlesztési program van napirenden, melynek keretében óriási bővítéseket hajtanak végre 2014-ben. Jövőre megépítik a második ülőliftet, nagymértékű területbővítést végeznek, valamint további 500 méterrel növelik a kivilágított sípályák hosszát.


Megnyitott az eplényi sípálya!


(x)
Ricardo

Öröm van

Megjelent idehaza Carl Menger A közgazdaságtan alapelvei című 1871-es klasszikus műve. Tolle, lege!

Kasza Elliott-tal

3M Company

Nemrég írtam a Solventumról, levált az MMM-ről és áprilisban a tőzsdére ment. Minden MMM részvényes a 4 részvénye után kapott egy SOLV részvényt. Ez eddig nagyon szép, azonban 05.14-én MM

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nesze neked, ötéves szuperállampapír: tízmilliárdokat buktak a magyarok az értelmetlenné vált befektetésen
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
DurerPark_05