Prémium

Vállalkozz itthon! (x)

Portfolio
A nagy sikerű februári budapesti franchise börzét követően vidéki roadshow-t indít a Magyar Franchise Szövetség. Az országjáró körút első állomása a Tisza partján lesz. A szegedi kiállításra június 14-én kerül sor.
A fővárosi börze kimagasló eredménnyel zárta kapuit, a 28 bemutatkozó franchise hálózat, több mint 400 látogatót vonzott a helyszínre. A kiállító franchise hálózatok is jó értékelést adtak a börzének, és elismerően nyilatkoztak a látogatók szakmai érdeklődéséről. A kiállítás mellett egész napos konferencia program is segítette a vállalkozás és a franchise iránt érdeklődőket.

A szegedi börze előkészületeiről, programjáról kérdeztük az eseményt szervező dr. Mandel Katalint, a Magyar Franchise Szövetség főtitkárát.

Portfolió: Miért döntöttek a vidéki kiállítások mellett, és miért Szegedre esett a választás?

dr. Mandel Katalin: Minden várakozásunkat felülmúlta a februári börze, mind a kiállítók, mind az érdeklődők tekintetében. Azt bizonyította számunkra az esemény, hogy nagyon sokan nyitottak egy új vállalkozás indításra, és gondolkodnak valamilyen franchise lehetőségben. A konferencia programok telt házzal zajlottak, és a kiállítás utóélete is nagyon intenzív volt. A kiállítói visszajelzések is pozitívak voltak, ezért kézenfekvővé vált, hogy a következő évi budapesti börze előtt indítsunk el egy vidéki roadshow-t. A látogatók közül is sokan érkeztek az ország különböző részeiből, azaz nem csak a Fővárosban érdemes vállalkozni, nem csak Budapesten keresnek a hálózatok átvevőket. Szegedre, mint első állomásra két ok miatt esett a választásunk, egyrészt a szövetség több rendszergazda tagja is a dél-alföldi városban székel, másrészt a budapesti börze kiállítói között végzett közvélemény kutatáson is ez a város végzett az élen.

Portfolió: Milyen programokat kínál a szegedi franchise börze?

MK: A kiállítás mellett ezúttal is érdekfeszítő konferencia programmal várjuk az érdeklődőket. Számos előadás hangzik majd el a franchise-ról, hálózatépítésről, vállalkozás indításról, de tervezünk a kiállító cégek vezetőivel kerekasztal beszélgetéseket, előadásokat. Szeretnénk minél több információval szolgálni, tudást, tapasztalatot átadni a résztvevőknek. Azt tapasztaljuk, hogy lényegesen megnőtt hazánkban a vállalkozói kedv, sokan szeretnének saját maguk főnökévé válni és ez a rendezvény nagyon hasznos iránytű lehet a számukra.

Portfolió: Milyen eredményeket, milyen látogatottságot vár a szegedi börzétől?

MK: Már most több 300 látogatói regisztráció érkezett a kiállításra. Ez azt mutatja, hogy töretlen az érdeklődés a szektor iránt. A kiállítói jelentkezések száma is szépen alakul, de még mindig várjuk Szegeden bemutatkozni kívánó franchise hálózatok jelentkezését. A Magyar Franchise Szövetség saját standdal vesz részt az eseményen.
Tagjaink száma folyamatosan emelkedik, ami azt bizonyítja, hogy a franchise egyre elismertebb vállalkozási forma Magyarországon. Úgy vélem, egyedülálló rendezvény lesz a júniusi szegedi börze. Bízom benne, hogy az első szegedi kiállítást hamarosan számos további helyszín követi.

További információ és regisztráció: www.franchise.hu

(x)
Boris Johnson Brexit igeret beszed1500
facebook libra szablyozás
Westminster brexit brit kilepes tortenelmi dontes
lemairegetty
barabasialbertlaszlocimlapkep-20181130
elektromosroller
Brexit london tuntetes1500
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Befektetési termékek a magas hozam reményében.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Junior elemző/elemző

Junior elemző/elemző

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
2019. november 7.
Energy Investment Forum 2019
2019. november 14.
Portfolio Banking Technology 2019
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
Lakásvásár a Hungexpón