Prémium

A sikeres férfiak titka (x)

Portfolio
A sikerre mindannyian vágyunk, de mi lehet az oda vezető út titka?

Az igazán sikeres férfiak tudják a választ. Valami, amitől ők mások lesznek. Egy kihagyhatatlanul fontos dolog, ami a mindennapjaik részévé vált:
Boss Bottled
Egy időtlen klasszikus, amely azoknak a sokoldalú férfiaknak készült, akiknek tetteit nem csak a céltudatosság, hanem a becsületesség is meghatározza. Az illatot elegáns, fás akkordok jellemzik, melyet az alapjegyek - szantálfa, vetiver és cédrusfa - tesznek felejthetetlenné, az almás fejjegyek pedig tökéletes egyensúlyt alkotnak a virágos és fűszeres szívjegyekkel. Együttesen lendületet és magabiztosságot kölcsönöznek viselőjük számára.A sikeres férfiak titka
Egy olyan illat, amely piacra kerülése óta a férfiasság szimbólumává vált. Modern és időszerű, a férfiak napi rutinjának szerves része világszerte. Ráadásul a 20. évfordulóját ünneplő illatot most egy egyedi, limitált kiadású csomagolásban is beszerezhetik a parfüm szerelmesei.

A mai modern férfi...

2014-ben a Boss Bottled elindította első 'Man of Today' kampányát, amellyel egy világszintű dialógus vette kezdetét arról, hogy mit takar a férfiasság és a siker fogalma napjainkban. A kampány komoly nemzetközi érdeklődésre és elismerésre tett szert, feltárta a siker hihetetlenül széleskörű és változatos definícióit. 2017-ben megújították és újra indították a kampányt, melynek fókuszában új küldetés áll: arra ösztönözni a férfiakat, hogy megmutassák önmagukat tetteik és értékrendjük tükrében.

Korunk férfijának tökéletes megtestesítője, egyúttal a kampány új, nemzetközi nagykövete Chris Hemsworth színész lett. Egy férfi, akit a mások iránti tisztelet és becsület jellemez, aki következetesen ragaszkodik tetteit meghatározó értékrendjéhez.A sikeres férfiak titka
"A Man of Today kampány legfontosabb üzenete, hogy szavak helyett a tettek beszélnek - én is magaménak érzem ezt a gondolatot és eszerint élek. Az egy dolog, hogy mások előtt kijelented, mit fogsz tenni, minden azon múlik, hogy véghez viszed-e, betartod-e a szavad. Engem a szüleim neveltek szavatartó embernek és remélem, a gyermekeim is magukban hordozzák majd ezt a szemléletet. A kampány a becsületességet és integritást értékként emeli ki, s ezen üzenet közvetítésében szívesen részt veszek."
Chris Hemsworth, Boss Bottled nagykövet
(x)
bika wall street index tőzsde
jean cloude juncker
mol olajipar
huawei mobiltelefon
víz water
vonat train máv
e-cigi vape
LONDON, UNITED KINGDOM - 2019/09/04: British Prime Minister Boris Johnson is seen leaving No 10 Downing Street to attend his first Prime Minister's Questions at the House of Commons. Later today the MPs will debate bill that could block no-deal Brexit. ()
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Pénzügyi modellező

Pénzügyi modellező

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól.
kiállítói pr-hez