Prémium

Hogy juthat egy cég, önkormányzat elérhető áron elektromos autóhoz? (x)

Portfolio
Az nem kérdés, hogy a jövő közlekedése az elektromos meghajtású autókról szól. A környezetkímélő járművek használatával csökken a károsanyag-kibocsátás és a légszennyezés, ráadásul használatuk számos előnnyel jár, az alacsony üzemanyag-költségtől kezdve az ingyenes parkolásig. Az E.ON E-flotta szolgáltatása kedvező áron elérhető vállalkozások és önkormányzatok számára is, és olyan hasznos szolgáltatásokat is tartalmaz, mint a dedikált flottakezelői kapcsolattartó.


"A felelősségünk nem csupán a jelennek kell, hogy szóljon, hanem a jövőnek is elszámolással tartozunk. Az elektromos autók gazdaságosak, nem bocsátanak ki káros anyagot, csendesek, s ami a legfontosabb: többször tudunk eljutni ügyfeleinkhez a költségek emelkedése nélkül. Márpedig egy közpénzből gazdálkodó önkormányzat számára rendkívül fontos a takarékosság, a céltudatosság, s a környezet védelme. Ez vezérelt bennünket akkor, amikor igent mondtunk az E.ON-nak, s egyúttal igent mondtunk a jövőre!" - mondta el Szalay Ferenc, Szolnok Megyei Jogú Város polgármestere.

Székesfehérvár

A székesfehérvári önkormányzat és intézményei már lassan két éve élvezik az E.ON E-flotta előnyeit.



"Az életminőség egyre jobban felértékelődő kérdés napjainkban egy város életében, amelyhez a levegőtisztaság, a zajterhelés szintje is hozzátartozik. Ezért alapvetően az elektromos autók használatát, annak elterjesztését is környezetvédelmi fejlesztésnek tekintjük. Különösen fontos ez a Székesfehérváron kiemelkedően magas gépjárműszám miatt. Az önkormányzat a Városfejlesztési Kft.-nél már használatba állított elektromos autókat, a Béla úti városi temetőben pedig elektromos kisbusz közlekedik. Most három újabb gépjármű követi ezeket a sorban, amelyet az Egyesített Szociális Intézmény, a Humán Szolgáltató Intézet és a Polgármesteri Hivatal fog majd használni - köszönjük az E.ON-nak és a Nissannak az együttműködést. Ezt a folyamatot, gyakorlatot egyébként szeretnénk tovább folytatni a városban. Fontos elmondani azt is, hogy nemcsak a gépjárművek száma bővül, hanem a töltőállomások száma is a városban, ami ugyanolyan fontos kérdés az elektromos autók használatában." - mondta el dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere.

(x)
Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek