Elkezdődött a visszaszámlálás, május végén jön a Brain Bar
Prémium

Elkezdődött a visszaszámlálás, május végén jön a Brain Bar (x)

Portfolio
Egy őslénykutató, aki a dinoszauruszok feltámasztásán dolgozik, egy imám, aki szerint a nők megváltoztatják az iszlám jövőjét, a szexualitás és a technológia jövőjének tabudöntögető kutatója, a nyugati világ egyik legprovokatívabb gondolkodója, és a Musk-testvérek édesanyaja is előadást tart a Corvinus Egyetemen május 30-31-én, Európa legnagyobb jövőfesztiválján.
A kétnapos eseményen több teremben, több mint félszáz előadó beszél majd a legaktuálisabb trendekről, világot megrengető innovációkról és a legforróbb újításokról. A fesztivál vendége lesz Frank Cooper, a BlackRock globális marketingvezetője is, aki korábban olyan cégek kreatív főnöke volt, mint a BuzzFeed, a Pepsi vagy a legendás Def Jam lemezkiadó. A fesztiválra érkezik Sherin Khankan, aki Európa egyik első női imámjaként az iszlám totális reformját és a szélsőségesek legyőzését tűzte zászlajára.

Elkezdődött a visszaszámlálás, május végén jön a Brain Bar
Jack Horner őslénykutató, a Jurassic Park-filmek főtanácsadója, aki a dínók feltámasztásának lehetőségeiről beszél majd, de ott lesz a világszerte ismert adattudós, a MIT Media Lab professzora, Cesar Hidalgo is, aki a vállalatok és a nemzetek tanulási képességét kutatja.A legtöbbek által várt előadást a kanadai sztárpszichológus, Jordan Peterson tartja majd, akinek You Tube videói 15 milliós nézettséget is produkálnak. A konzervatív értékek mellett zászlót törő, éleseszű előadó egycsapásra vált "a szólásszabadság harcosává és a polkorrektség kritikusává", sokak szemében pedig "nőgyülölő", "rasszista" vagy "szélsőséges" provokátorrá.Nem kérdés, hogy a technológiai innováció hatással van az emberi kapcsolatokra, és ez alól a szexualitás sem lesz kivétel. Egy új iparág, a szextech szakértője, Bryony Cole is fesztivál vendége lesz, aki a robotszeretőkön és a virtuális valóság-pornón túl, a szex edukációjáról, az intimitási készségek fejlesztéséről, szexuális életük javításáról is beszél majd, és bemutat olyan oldalakat, ahol például órákat vehetnek a férfiak, hogy jobb szeretők lehessenek, vagy olyan nőknek szóló programokat, amelyeket szexteraputák bevonásával fejlesztették ki.Budapestre látogat Mikaila Ulmer, aki 14 évesen a Me & Bees limonádémárka alapító-vezetője, amely szinte az összes amerikai élelmiszerlánc polcán megtalálható. Hong Kongból érkezik Sophia, a humanoid robot megalkotója, Ben Goertzel. A mesterséges intelligenciát kutató Goertzel afféle szuperagy: felfedezéseit a nyelvtudomány, az adatbányászat, a videojátékok és a bioinformatika területén is hasznosította már. Az előadók között lesz David Zilber, a kultuszteremtő koppenhágai étterem, a Noma séfje, aki évek óta azzal kísérletezik, hogyan lehet az egyik legősibb tartósítási eljárással, a fermentálással felpezsdíteni a modern gasztronómiát, de Jeffrey Tucker Bitcoin-guru is előadást tart majd. A szervezők nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a Brain Bar látogatói személyesen is találkozhassanak kedvenc előadóikkal. Erre a célra külön helyszínt és idősávokat alakítanak ki.

Elkezdődött a visszaszámlálás, május végén jön a Brain Bar
Az ötödik Brain Bar fesztiválon az előadásokon kívül Future Jobs címmel a jövő legizgalmasabb állásait kínáló karrierexpo is lesz, startupverseny, a szakmai programot pedig zenei és színházi produkciók, illuzionisták és foodtruck felvonulás egészíti ki. A fesztivál saját fejlesztésű innovációs tréningje a Mastermind Sessions a nulladik napon lesz, amellyel azokat az üzleti vezetőket célozzák meg, akik felkészülten szeretnék fogadni a kihívásokat. A tréninget Barabási Albert-László, a legnevesebb egyetemeken (Harvard, Northeastern) oktató hálózatkutató tartja, akinek nevéhez fűződik az új tudományág megalapítása, amely alkalmas lehet a siker tudományos alapokra helyezésére. A résztvevők a mindennapi cégvezetésben is hasznosítható tudásra tehetnek szert: Barabási a sikerről szóló tudományos felfedezéseit élvezetesen, adatokkal és példákkal illusztrálva adja majd át a hallgatóságnak.
 

TÁMOGATOTT TARTALOM

A Brain Bar médiatámogatója a Portfolio Csoport.

orvosi eszközök
charlesgeske
finn helsinki koronavírus
lukasenka fehérorosz

Alapblog Soha ilyen jókedv!

Ilyet még nem látott a világ, az Egyesült Államokban olyan ütemben oltanak, hogy a vállalatok beszerzési menedzserei...

Kasza Elliott-tal Tesla

Tegnap élesedett a pár napja berakott eladási megbízásom 780-on, rögtön nyitás után. Majdnem elérte a csatornatetőt...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-04-29
Lakossági hitelkockázatok & behajtás 2021 Meetup
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
2021-06-08
FM & Hybrid Office 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Felvigyázó /Junior felvigyázó

Felvigyázó /Junior felvigyázó

Elemző/Junior elemző

Elemző/Junior elemző

Osztályvezető

Osztályvezető
Online előadás
Minden, amit a kezdéshez tudni érdemes.
Könyv
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
company-gift-cufflinks-skanska[1]