Prémium

Budaparti otthon: a megalapozott jövő (x)

Portfolio
Még mindig dübörög a fővárosi újlakás-piac, aminek egyik legkedveltebb befektetési területének számítanak az egyetemek vonzáskörzetében épülő ingatlanok. Napjainkban azonban már az előnyös lokáció mellett számos más kritériumnak is meg kell felelnie az otthonunknak.
A BudaPart lakásai nemcsak azért egyedülállóak, mert az épülő városnegyedben teljes infrastruktúrát alakítanak ki és így az utcára kilépve szinte minden olyan szolgáltatás elérhető lesz, ami nélkülözhetetlen a mindennapok körforgásához, hanem a Lágymányosi öböl és a Duna közelsége miatt is páratlanok. A Property Market fejlesztésében megvalósuló projekt sikerességét jól mutatja, hogy az első lakóházakat már idén átadják, ráadásul azok több mint 90%-át értékesítették is. Ezzel párhuzamosan a fejlesztés tovább folytatódik: elkezdődött egy új épület, a BRE elnevezésű lakóház építése is.

Budaparti otthon: a megalapozott jövő
Az épület a BudaPart szívében helyezkedik el a központi park és a majdani bevásárlóutca között, ami tökéletesen megteremti a modern városi életérzés és a természet harmóniáját: az újbudai negyedben játszóterek, kávézó, valamint közösségi kert is várja majd a leendő tulajdonosokat, látogatókat.

Az újgenerációs megoldásokat kínáló lakóépületben többek között smart home rendszer, mozgásérzékelő, digitális termosztát, a mennyezetfűtés és- hűtés, valamint a gépesített konyhabútor kínál kiemelkedő komfortot a lakásvásárlóknak. A BudaPart legújabb lakóházának átadása 2021 nyarán lesz, az ingatlanok pedig december végéig még bevezető áron és 5%-os, kedvezményes lakásáfával érhetőek el, amit érdemes lehet kihasználni azoknak is, akik fiatalos, modern életteret keresnek.

Budaparti otthon: a megalapozott jövő
Ez a lakókörnyezet az egyetemisták számára is minden igényt kielégít: egyaránt megteremti a high-class nagyvárosi élményt és a nyugodt környezetet, valamint a folyamatosan bővülő szolgáltatásmixével a megfelelő infrastruktúrát is biztosítani tudja a kikapcsolódáshoz vagy éppen az aktív feltöltődéshez. Az Újbuda szívében épülő városnegyedtől könnyedén elérhetők Budapest kiemelt egyetemei, többek között a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Budapesti Corvinus Egyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem egyes karai, valamint olyan irányadó kulturális intézmények is, mint a Müpa, vagy a Nemzeti Színház.



A BudaPart az infrastrukturális fejlesztéseknek, valamint a BKK járatmódosításoknak és az új járatok bevezetésének köszönhetően pár perces távolságra kerül a belvárostól, továbbá várhatóan több olyan tervezett projekt segíti majd a közlekedést, mint a fonódó 2. villamos útvonala, vagy a Csepelt és Újbudát összekötő Galvani híd.

A BRE elérhető lakásai elérhetőek ezen a felületen.

(x)
Holdblog

Felezés és duplázás

A következő órákban a manipulálhatatlan programkód negyedszerre is végrehajtja a Bitcoin négyévente esedékes felezését. Az újonnan kibocsátott bitcoinok mennyisége blokkonként 6,25-ről 3,1

Holdblog

Michael Saylor és a "végtelen" pénzmasina

A MicroStrategy 2020-ban kezdett el bitcoint vásárolni. A szoftvercég eredetileg csak többletlikviditását fektette bitcoinba, ám amikor a kriptodeviza jelentős emelkedésnek indult, a vezérigazgat

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
illustration-01