Prémium

Budaparti otthon: a megalapozott jövő (x)

Portfolio
Még mindig dübörög a fővárosi újlakás-piac, aminek egyik legkedveltebb befektetési területének számítanak az egyetemek vonzáskörzetében épülő ingatlanok. Napjainkban azonban már az előnyös lokáció mellett számos más kritériumnak is meg kell felelnie az otthonunknak.
A BudaPart lakásai nemcsak azért egyedülállóak, mert az épülő városnegyedben teljes infrastruktúrát alakítanak ki és így az utcára kilépve szinte minden olyan szolgáltatás elérhető lesz, ami nélkülözhetetlen a mindennapok körforgásához, hanem a Lágymányosi öböl és a Duna közelsége miatt is páratlanok. A Property Market fejlesztésében megvalósuló projekt sikerességét jól mutatja, hogy az első lakóházakat már idén átadják, ráadásul azok több mint 90%-át értékesítették is. Ezzel párhuzamosan a fejlesztés tovább folytatódik: elkezdődött egy új épület, a BRE elnevezésű lakóház építése is.

Budaparti otthon: a megalapozott jövő
Az épület a BudaPart szívében helyezkedik el a központi park és a majdani bevásárlóutca között, ami tökéletesen megteremti a modern városi életérzés és a természet harmóniáját: az újbudai negyedben játszóterek, kávézó, valamint közösségi kert is várja majd a leendő tulajdonosokat, látogatókat.

Az újgenerációs megoldásokat kínáló lakóépületben többek között smart home rendszer, mozgásérzékelő, digitális termosztát, a mennyezetfűtés és- hűtés, valamint a gépesített konyhabútor kínál kiemelkedő komfortot a lakásvásárlóknak. A BudaPart legújabb lakóházának átadása 2021 nyarán lesz, az ingatlanok pedig december végéig még bevezető áron és 5%-os, kedvezményes lakásáfával érhetőek el, amit érdemes lehet kihasználni azoknak is, akik fiatalos, modern életteret keresnek.

Budaparti otthon: a megalapozott jövő
Ez a lakókörnyezet az egyetemisták számára is minden igényt kielégít: egyaránt megteremti a high-class nagyvárosi élményt és a nyugodt környezetet, valamint a folyamatosan bővülő szolgáltatásmixével a megfelelő infrastruktúrát is biztosítani tudja a kikapcsolódáshoz vagy éppen az aktív feltöltődéshez. Az Újbuda szívében épülő városnegyedtől könnyedén elérhetők Budapest kiemelt egyetemei, többek között a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Budapesti Corvinus Egyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem egyes karai, valamint olyan irányadó kulturális intézmények is, mint a Müpa, vagy a Nemzeti Színház.A BudaPart az infrastrukturális fejlesztéseknek, valamint a BKK járatmódosításoknak és az új járatok bevezetésének köszönhetően pár perces távolságra kerül a belvárostól, továbbá várhatóan több olyan tervezett projekt segíti majd a közlekedést, mint a fonódó 2. villamos útvonala, vagy a Csepelt és Újbudát összekötő Galvani híd.

A BRE elérhető lakásai elérhetőek ezen a felületen.

(x)
Gyorgy Matolcsy, Governor of the Magyar Nemzeti Bank
Frankfurti tőzsde
Budapesti utca
GettyImages-1180080525
shutterstock_712267579
cimlap_kep_decker-attila_es_szalma_csaba
önkormányzati választás
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
2019. október 17.
Hiventures - Portfolio KKV Tőkefinanszírozás 2019
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Lakásvásár a Hungexpón