kiállítói pr-hez
Prémium

Szeretnéd alakítani a hazai irodapiac jövőjét? (x)

Portfolio
Munkaerőbarát iroda? Hatékony home office? Zöld vállalat? Agilis működés? A Big Office Day irodapiaci expo-n 1 napon keresztül minden a legújabb irodafejlesztési trendekről és megoldásokról fog szólni. A kiállítók vállalatok százainak mutathatják be saját terméküket, szolgáltatásukat vagy fejlesztésüket november 20-án a Groupama Arénában.

Amikor ideális irodai környezetről beszélünk, ma már jóval többről van szó, mint a berendezésekről vagy a falak színéről. Az elvárásokat jelentősen átalakítják az olyan trendek, mint a wellbeing, a fenntarthatóság, a digitalizáció vagy az agilis munkakörnyezet.

Égető kérdések minden vállalat számára

Mindez számos kérdést vet fel, amire a hazai vállalatoknak is muszáj reagálniuk, ha szeretnék megtartani vagy növelni a versenyképességüket.

  • Milyen iroda inspirálja a munkavállalókat?
  • Mi fán terem a zöld iroda és az agilis munkakörnyezet?
  • Hogyan mérhető az otthoni munkavégzés hatékonysága?
  • Mely folyamatokat lehet automatizálni?
  • Hogyan költözzön át egy vállalat a felhőbe?

Komoly hátrányba kerülhet az a cég, amelyik nem vesz tudomást a modern irodai terek jelentőségéről, a dolgozói jólétről vagy a különböző hatékonyságnövelő technológiákról.

Big Office Day - Minden a jövő irodájáról

Sokaknak jelent kihívást, hogy megfeleljenek az új elvárásoknak megfelelni. Ennek nem feltétlenül anyagi okai vannak, hiszen az 5%-os gazdasági növekedés időszakát éljük. Sokkal inkább arról van szó, hogy kevés a megbízható információ, és az mind szétszórva érhető el. Eközben egyre több vállalat - kicsik és nagyok egyaránt - ismeri fel, hogy az irodai lét modernizálása stratégiai kérdés, amiben érdemes a téma szakértőire támaszkodni.  

Szükség van egy olyan rendezvényre, amely felvonultat az iroda hatékony működéséhez szükséges minden szolgáltatást, terméket és fejlesztést. Ez az igény hívta életre a Big Office Day-t.

Biztosítsd a helyed kiállítóként!

A kiállításhoz számos szakmai kísérőrendezvény is tartozik, amelyeken a legjelentősebb cégek vezetői és szakértői osztják meg tudásukat és tapasztalataikat. A Big Office HR Brand Day konferencián a munkavállalóbarát szervezet kialakítása lesz fókuszban, míg a Big Office Technology Day konferencián a hatékonyságot segítő technológiákról lesz szó.

Vállalatvezetők és HR-szakértők mellett szép számban számítunk informatikai és logisztikai vezetők, illetve munkaügyi, munkajogi szakemberek látogatására.

Ha szeretnéd formálni a magyar irodapiac jövőjét, és fejlesztésednek helyet biztosítanál a jövő munkahelyein, akkor várunk kiállítóként.

A rendezvényről bővebb információt ide kattintva találsz. Hirdetési, szponzorációs lehetőségekért keresd a Portfolio Csoport sales munkatársait!

(x)

MNB épület getty
számítógép hacker kibertámadás iroda
johnshop
washington rendőrök
Koronavirus
parlament sötét
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Első lépések a tőzsdei befektetés terén. Hogyan csináld a gyakorlatban?
Online előadás
Grafikonelemzési fortélyok aktuális tőzsdei helyzetekben.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Junior modellező, pénzügyi modellező

Junior modellező, pénzügyi modellező
2020. június 3.
Financial and Corporate IT: Digital UX a bankoknál
2020. június 4.
Járműipar: Az új technológiák átrendezik az erőviszonyokat
2020. június 11.
Tudatos felkészülés a generációváltásra
2020. június 25.
Járműipar: Korszakváltás a beszállítóknál koronavírus idején
04_NHP_GettyImages-1180926063