Szeretnéd alakítani a hazai irodapiac jövőjét? (x)
Prémium

Szeretnéd alakítani a hazai irodapiac jövőjét? (x)

Portfolio
Munkaerőbarát iroda? Hatékony home office? Zöld vállalat? Agilis működés? A Big Office Day irodapiaci expo-n 1 napon keresztül minden a legújabb irodafejlesztési trendekről és megoldásokról fog szólni. A kiállítók vállalatok százainak mutathatják be saját terméküket, szolgáltatásukat vagy fejlesztésüket november 20-án a Groupama Arénában.

Amikor ideális irodai környezetről beszélünk, ma már jóval többről van szó, mint a berendezésekről vagy a falak színéről. Az elvárásokat jelentősen átalakítják az olyan trendek, mint a wellbeing, a fenntarthatóság, a digitalizáció vagy az agilis munkakörnyezet.

Égető kérdések minden vállalat számára

Mindez számos kérdést vet fel, amire a hazai vállalatoknak is muszáj reagálniuk, ha szeretnék megtartani vagy növelni a versenyképességüket.

  • Milyen iroda inspirálja a munkavállalókat?
  • Mi fán terem a zöld iroda és az agilis munkakörnyezet?
  • Hogyan mérhető az otthoni munkavégzés hatékonysága?
  • Mely folyamatokat lehet automatizálni?
  • Hogyan költözzön át egy vállalat a felhőbe?

Komoly hátrányba kerülhet az a cég, amelyik nem vesz tudomást a modern irodai terek jelentőségéről, a dolgozói jólétről vagy a különböző hatékonyságnövelő technológiákról.

Big Office Day - Minden a jövő irodájáról

Sokaknak jelent kihívást, hogy megfeleljenek az új elvárásoknak megfelelni. Ennek nem feltétlenül anyagi okai vannak, hiszen az 5%-os gazdasági növekedés időszakát éljük. Sokkal inkább arról van szó, hogy kevés a megbízható információ, és az mind szétszórva érhető el. Eközben egyre több vállalat - kicsik és nagyok egyaránt - ismeri fel, hogy az irodai lét modernizálása stratégiai kérdés, amiben érdemes a téma szakértőire támaszkodni.  

Szükség van egy olyan rendezvényre, amely felvonultat az iroda hatékony működéséhez szükséges minden szolgáltatást, terméket és fejlesztést. Ez az igény hívta életre a Big Office Day-t.

Biztosítsd a helyed kiállítóként!

A kiállításhoz számos szakmai kísérőrendezvény is tartozik, amelyeken a legjelentősebb cégek vezetői és szakértői osztják meg tudásukat és tapasztalataikat. A Big Office HR Brand Day konferencián a munkavállalóbarát szervezet kialakítása lesz fókuszban, míg a Big Office Technology Day konferencián a hatékonyságot segítő technológiákról lesz szó.

Vállalatvezetők és HR-szakértők mellett szép számban számítunk informatikai és logisztikai vezetők, illetve munkaügyi, munkajogi szakemberek látogatására.

Ha szeretnéd formálni a magyar irodapiac jövőjét, és fejlesztésednek helyet biztosítanál a jövő munkahelyein, akkor várunk kiállítóként.

A rendezvényről bővebb információt ide kattintva találsz. Hirdetési, szponzorációs lehetőségekért keresd a Portfolio Csoport sales munkatársait!

(x)

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13