Prémium

Keressünk pénzt biztonságosan (x)

PR cikk
Domokos Olivér vagyok, független pénzügyi tanácsadó a www.okostanacsado.hu alapítója. Sok éves szakmai tapasztalattal szeretném bemutatni, hogyan és miért érdemes az általam javasolt módon befektetni, megtakarítani és milyen előnyök származnak ebből.

Egyösszegű befektetéseknél legalább 3 évben, megtakarításoknál legalább 10 évben érdemes gondolkodni. Mi egy viszontbiztosítási rendszerben tanácsolunk bármilyen befektetést elhelyezni, a világ legnagyobb alapkezelőin keresztül (FIDELITY, J.P.MORGAN, AVIVA, ALLIANZ, ABERDEEN, BLACKROCK..) Elérhetőek a részvény, kötvény, vagy nyersanyag alapú befektetési alapok is, így ki tudjuk használni a részvénypiacok, az olaj, vagy arany növekedését is. Ráadásul nyugodtak lehetünk és hátra dőlhetünk, mivel a világ legjobb szakemberei fogják a pénzünket kezelni.

Csak a J.P.MORGAN alapkezelő kb. 1200-1300 milliárd dollárt kezel, ami sokszorosa például magyar költségvetésnek és mindezt eredményesen teszik.

Ez a környezet sokkal biztonságosabb és olcsóbb, mint a legtöbb hasonló módszer. Vegyük például azt, hogy ha szeretnénk a befektetésünket másik alapba áthelyezni, akkor az egy banknál 4-5%-ba is kerülhet tranzakciónként, míg például a Metlife biztosítón keresztül ez csak 0,2%. Ez az évek alatt óriási különbséget fog jelenteni. A másik, hogy a bankoknál a megbízás végrehajtása, akár 3-4 nappal is több lehet, ami már rövid távon is komoly eredménykülönbséghez vezethet.

További előny, hogy az itt elhelyezett összeg nem per és végrehajtás alá vonható, ami vállalati oldalon különösen pozitívum lehet, ha a kedvezményezett magánszemély. Továbbá az egyszeri díjas befektetéseknél az 5. év után, a rendszereseknél a 10. év után nincs kamatadó.

Javasoljuk, hogy először alakítsuk ki a stratégiát közösen, ahol érdemes kombinálni a rövidebb és a hosszabb távú megoldásokat, majd utána nézzük meg, hogyan tudjuk az egyéb anyagi kockázatokat is csökkenteni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma és bízza befektetéseit, pénzügyeit profikra!

PRÉMIUM AJÁNDÉK ÚJ ÜGYFELEKNEK

Aki április 28-ig felkeres minket és ügyfelünk lesz, lehetőséget biztosítunk egy privát webes konferencia részvételére, ahol a világ egyik legnagyobb alapkezelőjével, a JP Morgan igazgatójával, Juscsák Györggyel találkozhat, kizárólag nálunk, a Metlife biztosító partnereként! Időpont: 2020. április 28. 18:00 – 19:00

Domokos Olivér, prémium pénzügyi tanácsadó

www.okostanacsado.hu

Klassis Z Kft.

(x)

KonyhaKontrolling

A javadat akarják?

A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai bank ügyintézőit. Nem meglepő módon azt találták, hogy a kapott tanács nem az ügyfelek é

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
lidl áruház