Prémium

Új időszámítás az online kampányok vásárlásában! (x)

PR cikk

Digitális kampányok vásárlását forradalmasítja a DisplayNOW.net

Reklámtörténetileg nem is olyan régen a kkv-k szakemberei még rengeteg időt fordítottak médiaajánlatok keresésével és kampányfoglalásokkal. Örülhettek, ha meg tudtak jelenni egy-egy nagyobb médium reklámfelületén.  Idővel a magyar piacra is betörtek a külföldi, globális platformok, és azon felül, hogy leegyszerűsítették a folyamatokat, a kkv-k kisebb büdzséire is adtak hirdetési megoldást. A személyes reklámértékesítők munkájára épülő hazai médiatulajdonosok és sales house-ok viszont továbbra sem voltak érdekeltek a kisebb hirdetők kiszolgálásában – miközben a globális platformok 50 milliárd forintos piacot építettek Magyarországon erre a szegmensre a Magyar Reklámszövetség 2019-es becslése szerint. A Whitereport egyik friss elemzése alapján a COVID19 okozta válságból is a globális online platformok jöttek ki nyertesen. Előnyük pedig egyre növekszik az offline médiavállalatok negatívabb bevételi trendjeihez képest.

kep_1

Az áprilisban, béta verzióban indult DisplayNOW forradalmasította az online médiavásárlást: megsegítve a kisebb szereplőket is. Webáruházukban minőségi, hazai online médiumok egyszerűen kosárba helyezhető hirdetési csomagjai érhetők el. Így egy kávézás ideje alatt, pár kattintással bárki elindíthatja digitális reklámkampányát, online előrefizetéssel, akár már nettó 50 ezer forintból.

Az új adtech platform egyik legnagyobb előnye, hogy alacsony bekerülési értéken nyújt hirdetési lehetőséget olyan cégek és vállalkozások számára is, amelyeknél eddig fel sem merülhetett, – a magasabb kampány árak, adminisztrációs-, médiatervezési- és vásárlási folyamatok bonyolultsága miatt – hogy reklámkampányt indítsanak a nagy hazai weboldalakon.

kep_2

A DisplayNOW rendszerének köszönhetően a teljes adminisztráció és a kiadókkal való egyeztetések terheit is leveszik a hirdetők válláról. Az egyszerű online bankkártyás fizetés (vagy utalás) után a kampány napokon belül elindul, eredményei pedig valós időben ellenőrizhetők.

Tehát, az egyedi szolgáltatás összekapcsolja a kkv-k oldaláról jelentkező keresletet és a hazai prémium, jól célozható médiakínálatot. A DisplayNOW a globális platformokkal versenyez, ami egyrészt a hazai médiavállalatoknak kedvez, másrészt pedig azzal, hogy a hirdetők itthon adózó cégeken keresztül indítják kampányaikat, a magyar makrogazdaságra is kedvező hatással van.

A webshop, már az induláskor több mint 120 csomag, köztük például a Portfolio, az Index, a Street Kitchen, a Femina, a Goal.com, HRPortál és a WEBBeteg hirdetési lehetőségeit tartalmazza!

(x)

Holdblog

Fára a majmok másszanak!

HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! - az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges! Jó szórakozást! 00:45    A Ryanair Alapkezelő 02:55    Rosenbe

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek