Prémium

Légy produktív az MSI üzleti laptopjaival! (x)

PR cikk
Az MSI üzleti laptopjai hatékonyabbá teszik a munkavégzést.
MSI_Business and productivity

A tavalyi év során jelentősen megváltozott a munkavégzés alapvető menete, ez a kialakult helyzet pedig új kihívások elé állította a munkavállalókat, hiszen a mindennapok részévé vált a távoktatás és a home office fogalma. Az otthoni munkavégzés vagy tanulás során elengedhetetlen a megfelelő hardverekkel és teljesítménnyel rendelkező laptop megléte, ezért az MSI megalkotta az új üzleti és produktivitást fokozó laptopsorozatát, melyeket a felhasználók igényei alapján fejlesztettek ki. Az MSI új laptopjai egyaránt elérhetők 10. és 11. generációs Intel® Core™ i sorozatú processzorokkal, valamint igénytől és felhasználástól függően dedikált és integrált grafikus feldolgozóegységekkel is, így minden felhasználó megtalálhatja a számára ideális megoldást.

Modern 15 – Kiváló megoldás home office-hoz és tanuláshoz

MSI_Modern15_Carbon Grey_1

A Modern 15 A10M ideális megoldást jelent az otthoni munkát végző szakemberek és az egyetemi diákok számára kiváló ár/érték arány mellett. A 10. generációs Intel® Core™ i3 10110U 2-magos/4-szálas processzor és az Intel® UHD grafikus megoldás elegendő teljesítményt nyújt a hétköznapi feladatok ellátására, legyen szó akár üzleti felhasználásról, tanulásról, vagy egyszerű hétköznapi, multimédiás felhasználásról. A 8 GB DDR4, 3200 MHz-es memória gördülékeny böngészési és általános felhasználási élményt kínál, míg az 512 GB-os Gen 3 x4 NVMe SSD egyaránt elegendő tárhelyet biztosít a munkahelyi és az iskolai fájlok tárolásához. Az IPS szintű Full HD felbontású kijelző kiváló betekintési élményt nyújt bármilyen szögből nézzük a képernyőt, felette pedig egy HD (720p @30 FPS) kamera is helyet kapott, amely tiszta és éles képet biztosít az online értekezletek és tanórák során.

A prémium alumínium burkolattal rendelkező Modern 15 laptopok egyaránt elérhetők Carbon Gray és Urban Silver színekben, a mindössze 1,6 kg-os súlyának és vékony kialakításának köszönhetően pedig könnyedén magaddal viheted bárhová. Az magyar kiosztású és fehér háttérvilágítású billentyűzettel felszerelt MSI Modern 15 A10M modellek 199 990 forintos kezdőárral találhatók meg a boltok polcain 2 év gyári garanciával.

További információ és vásárlás: Modern 15 A10M

Prestige 15 – Stílusos megoldás szakemberek számára

MSI_Prestige15_Urban_Silver_2

A Prestige sorozatot kifejezetten az eleganciát és visszafogott stílust kedvelő szakembereknek szánja az MSI, amely a nagy teljesítményének, a könnyű hordozhatóságának és az üzleti funkcióinak köszönhetően ideális megoldás bármilyen irodai munkához. A Prestige 15 A11SB laptopban egy Intel® Core™ i7 1185G7 CPU dolgozik, amely 4,8 GHz-es kétmagos Turbo Boost-tal és a legújabb Intel® Iris® Xe grafikus megoldással rendelkezik, emellett a vállalat egy dedikált, NVIDIA® Geforce™ MX450 GPU-t is beépített a készülékbe, amely 2 GB GDDR6 memóriával rendelkezik, hogy megfeleljen az egyszerűbb kép- és videoszerkesztési feladatok, 3D renderelés, vagy más GPU igényes alkalmazások követelményeinek, a 16 GB DDR4 memóriának köszönhetően pedig a laptop több feladat egyidejű elvégzésére is alkalmas.

A homokfúvott felületű alumíniumvázzal kialakított Prestige 15 egyik legnagyobb előnye a PCIe Gen 4 interfész támogatásában rejlik, valamint gyárilag is egy 512 GB méretű tárhellyel rendelkező PCIe Gen 4 SSD-vel lett felszerelve, így a szakemberek egyszerűen kihasználhatják a nagyobb sávszélesség előnyeit. Továbbá, a laptop még akár plusz egy NVMe SSD beépítését is támogatja az extra Gen 3 x4 M.2 foglalat által. Mindemellett a Prestige 15 Thunderbolt 4 portokkal rendelkezik, valamint támogatja a Windows Hello bejelentkezést a beépített IR kamerának és a touchpadon elhelyezett ujjlenyomatolvasónak köszönhetően.

A laptop mindössze 1,69 kg-os súllyal és vékony kialakítással rendelkezik, így könnyedén magaddal viheted bárhová. A magyar kiosztású és fehér háttérvilágítású billentyűzettel felszerelt Prestige 15 A11SB ajánlott fogyasztói ára 459 999 Ft, amely mellé a gyártó 3 év garanciális támogatást vállal.

Elérhetőség: 2021. augusztusban

MSI Summit E13 Flip Evo – Az üzleti elit igényei alapján tervezve

MSI_SUMMIT E13 Flip_Black

Az MSI Summit E13 Flip Evo az MSI egyik első Intel Evo hitelesítéssel rendelkező megoldása. A hitelesítést csak azok a készülékek kapják meg, amelyek megfelelnek az Intel Evo Platform szigorú követelményeinek a teljesítmény, üzemidő, sebesség és használhatóság tekintetében. A Summit E13 Flip egy Intel® Core™ i7 1185G7 processzorral és egy Intel® Iris® Xe grafikus megoldással felszerelt üzleti laptop, amely egy 360 fokban is kihajtható érintőképernyővel rendelkezik, továbbá teljes mértékben kompatibilis a legújabb MSI PEN digitális tollal.

A Summit E13 Flip minimalista és a modern dizájnja kifejezetten az üzleti elit számára készült. Az E13 Flip fokozott biztonsággal rendelkezik, így nagyobb védelmet nyújt a személyes- és az üzleti adatok számára. Támogatja az Intel® Trusted Platform Module 2.0-t, amely hardveres szintű titkosítást kínál a jelszavak és a személyes adatok tárolásához, emellett ujjlenyomatolvasóval és IR kamerával is rendelkezik, így biztosítva a Windows Hello bejelentkezést. A multi-touch érintőképernyő segíti az intuitív munkavégzési folyamatokat, a 360 fokban kihajtható kijelző és az MSI PEN párosítása pedig kimagasló prezentációs képeségeket nyújt. A 70 Whr teljesítményű akkumulátor akár 20 órás üzemidőt biztosít, a beépített Thunderbolt™ 4 portoknak és PCIe Gen 4 támogatásnak köszönhetően pedig szupergyors adatátvitelt kínál. Az integrált, 16 GB DDR4 memória és az 512 GB-os NVMe 1.4-es M.2 SSD pedig lehetővé teszi a gördülékeny munkavégzést.

Mindezek mellett a Summit E13 Flip rendkívül kompakt kialakítással és mindössze 1,3 kg-os súllyal rendelkezik, így a szakemberek bárhová magukkal vihetik. A magyar kiosztású és fehér háttérvilágítású billentyűzettel felszerelt Summit E13 Flip Evo ajánlott fogyasztói ára 659 900 Ft, illetve 3 éves gyártói garanciával vásárolható meg.

További információ és vásárlás: Summit E13 Flip Evo

(x)

Holdblog

Fára a majmok másszanak!

HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! - az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges! Jó szórakozást! 00:45    A Ryanair Alapkezelő 02:55    Rosenbe

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek