woodland-2_52486621683_o
Prémium

Új lakást venne? Itt vannak a különleges ajánlatok! (x)

PR cikk
Kedvezményes egyedi ajánlatok érkeztek számos új építésű lakásra.

Kedvezményes és egyedi bevezető ajánlatokkal frissíti fel újlakás-kínálatát a Cordia. Hazánk vezető lakóingatlan-fejlesztője összesen több tucat lakást hirdet meg négy, Budapest legkedveltebb helyszínein épülő projektben, méghozzá úgy, hogy a leendő vevőket arra biztatja, hogy érdeklődjenek a Cordia értékesítő munkatársainál, és az egyedi igényekhez igazodva alakítsák ki közösen a személyre szóló, különleges ajánlatot.

Legyen szó akár belvárosi első lakásról, befektetésről, akár zöldövezeti családi otthonról, az ingatlanok közös jellemzője – a kiemelkedően megbízható fejlesztő és a kedvező ár mellett – az alacsony rezsi, vagyis a kiemelkedő energiahatékonyság: az ingatlanok a közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynek megfelelő vagy annál is takarékosabb lakásokból állnak majd. Az elhelyezkedésüktől függően AA vagy BB energetikai besorolásuk azt jelenti, hogy az itt található otthonok energiaigénye akár az egynegyede, illetve egyharmada is lehet egy FF kategóriába sorolt ingatlanénak. (Hazánkban a lakások és családi házak fele tartozik az FF vagy annál rosszabb minősítésű otthonok körébe, a 2000-es években épült házak jellemzően az FF besorolás követelményeit teljesítik.) Az energiatakarékosság egyik fontos pillére, hogy a lakásokat központi hőszivattyús technológián alapuló, megújuló energiát használó, helyiségenként szabályozható, akár okostelefonról távolról is vezérelhető mennyezethűtési és -fűtési rendszerrel látják el, azaz nincs szükség sem hagyományos, a belső térből helyet foglaló radiátorokra, sem külön légkondicionálók felszerelésére.

sasad-sunrise-1_52486077306_o

A legújabb trendeknek megfelelő építészeti megoldásokkal tervezett, négyemeletes épületekből álló, összesen 153 lakásos Sasad Resort Sunrise különlegessége, hogy a XI. kerület zöldövezetében, a Rupp-hegy Természetvédelmi Terület és a Madárhegy szomszédságában kapott helyet – könnyen elérhető távolságban a városközponttól. A Sasad Resort exkluzív lakóparkban a szellősen elhelyezett lakóházak közelében egy tágas, csak a lakóknak fenntartott saját élménypark is megtalálható, amely egyedülálló kikapcsolódási lehetőségeket – játszótereket, sportpályákat, szabadtéri edzőparkot, piknikhelyszíneket és grillezőket – kínál a család minden tagja számára, több mint 8000 négyzetméteren.

corvin-next-1_52486540165_o

A további három projekt közül kettő, a Corvin Next és az i6 Residence is Budapest legszélesebb sétálóutcája, a többszörös nemzetközi díjnyertes Corvin Sétány közelében épül. A Futó utca felújított, rendezett részén található 100 lakásos Corvin Next hamisítatlan belvárosi és zöld fejlesztésnek számít. A mind formájában, mind anyaghasználatában egyedi és exkluzív homlokzatú épület különlegessége ugyanis, hogy a fejlesztés során a környékbeli házakhoz képest szokatlanul nagy méretű zöld belső kertet alakítanak ki, illetve bel- és kültéri közösségi terek is helyet kapnak. A központi lokációnak, a sétány és a Corvin Plaza közelségének köszönhetően számos kikapcsolódási és vásárlási lehetőség, szolgáltatás érhető el sétatávolságon belül.

i6-residence_52916812350_o

A szintén kiváló közlekedési és szolgáltatási környezetben található i6 Residence az első otthonukat kereső, akár családos fiatalok mellett kiváló lakhatási lehetőséget kínál a közeli irodanegyed dolgozóinak és a környéken működő egyetemek hallgatóinak is. Mindez azt jelenti, hogy az itt épülő lakások – a kiváló lokációnak és az alacsony energiafogyasztásnak köszönhetően – könnyen kiadhatók lesznek, vagyis azok számára is kiváló választást jelentenek, akik befektetési céllal vásárolnának ingatlant. A fejlesztés keretében 162 letisztult, modern, jó elosztású, emeleti erkélyes vagy földszinti kertkapcsolatos otthon épül fel 2024 nyaráig. Az i6 Residence környéke az aktív pihenésre is számos lehetőséget kínál, hiszen a közelben található a Füvészkert, valamint a játszótereket, sportpályákat és hangulatos piknikhelyszíneket felvonultató Orczy-park is.

woodland-2_52486621683_o

A IX. kerület folyamatosan fejlődő és a Corvin-negyed városrehabilitációjához hasonlóan teljes megújulás alatt álló környékén valósul meg a Woodland, a Haller Park és a Kerekerdő park szomszédságában. A hatalmas, fás belső kerttel tervezett fejlesztés első ütemében 257 lakás kap helyet: a választékban megtalálhatóak a stúdiólakások, a két-, három- és négyszobás, kertkapcsolatos vagy erkélyes otthonok, a legfelső szintre pedig exkluzív penthouse-okat terveztek. A Woodland különleges, fiatalos homlokzata, modern újépítésű lakásai és a kiváló közlekedési és szolgáltatási ellátottsága miatt befektetésnek és saját otthonnak is tökéletes választást jelentenek.

„Érdemes mielőbb megnézni az ajánlatainkat és értékesítési irodánk munkatársaival közösen megtalálni a legkedvezőbb konstrukciót, hiszen egyrészt növekvő érdeklődést tapasztalunk, másrészt pedig mivel az ilyen magas minőségű, magas energiahatékonyságú otthonokból most évente csak néhány ezer épül, ezek tulajdonosai hosszabb távon, az esetleges újraértékesítés során is jól járhatnak, miután a teljes lakásállománynak nagyon kis szeletét adják csak ezek a korszerű ingatlanok” – mondta Görög Áron, a Cordia értékesítési igazgatója.

(x)

Advertisement
szpecnaz orosz különleges erők stock
kismama_varandos_oltas
Levegőhöz jutott a forint, messzebb a 320-as szint
giorgio napolitano

Holdblog Peak nonszensz

Vendégünk Kun-Welsz Edit, témánk számos, közte WeWorkkel, szunnyadó vulkánokkal, Matáv-kudarcokkal. Valamint megünnepeljük...

2023. október 17.
Budapest Economic Forum 2023
2023. november 9.
Gen Z Fest /Green
2023. szeptember 28.
Property Investment Forum 2023
2023. október 11.
Pécs - Új lendület a hazai vállalkozásoknak!
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Ez is érdekelhet
AdobeStock_157167850