Ne maradj le a START programról: Indíts sikeres vállalkozást! (x)
Prémium

Ne maradj le a START programról: Indíts sikeres vállalkozást! (x)

PR cikk
A Nemzeti Tehetség Központ a Design Terminal szakmai támogatásával idén megújította START programcsaládját. A képzés izgalmas lehetőségeket, anyagi és szakmai támogatást  kínál induló vállalkozások számára. A jelentkezés már csak pár napig tart.

Jelentkezés: https://ntpstartprogram.ntk.hu/

A program különböző szinteken segíti a résztvevőket az ötletük fejlesztésében és a vállalkozói készségeik kibővítésében. A bejutott jelentkezőknek lehetőségük van az egyik programból a másikba továbblépni, így egy vállalkozói tehetségúton haladhatnak végig.

A két program 18-27 év közötti fiatalok jelentkezését várja, akik vállalkozásuk ötletét szeretnék megvalósítani és azzal piacra lépni. Mind egyéni jelentkezőket, mind csapatokat várnak a szervezők.

A 2023-as tavaszi program egyik győztese a Malom projekt lett, akik összesen 8 millió forinttal gazdagodtak:

Előtte még nem volt vállalkozói tapasztalatom, ezért nagyon hasznos volt megtanulni, hogy kell egy struktúrát felépíteni, a vállalkozás mögé.

- mesélte Tóth Ádám, a Malom Projekt alapítója.

A Malom Projekt újrahasznosított műanyagból készült szemüvegkeretet kínál látássérült gyermekek számára.

Darab_Zsuzsa_DT_NTK_A38_high_res_317

A vállalkozásfejlesztés egy ötlettel kezdődik

A START Basic programba való bekerüléshez egy életképes vállalkozási ötletre van szükség. A kurzus 3 online képzésből és intenzív sprintből áll, amelyek során szakmai mentorok segítik a résztvevőket. Kieséses rendszerben a legjobb megoldások jutnak tovább. A cél, hogy a résztvevők a 3. sprint végére kézben tartsák első prototípusaikat. A legjobb öt ötlettel rendelkező résztvevő 3-3 millió forintos díjazásban részesül, és lehetősége nyílik a START Pro programba való automatikus továbblépésre.

Jelentkezési határidő: 2023. december 11.

A piacra lépés a cél

A START Pro programba olyan jelentkezőket várnak, akik már az öteltük prototípusával rendelkeznek. A 7 alkalomból álló képzési időszak és szakmai mentorálás a vállalkozásokat a piacra lépésre és a gyors növekedésre készíti fel. A képzést a Demo Day zárja, ahol a csapatok bemutatják ötleteiket. A legjobb két csapat 5-5 millió forintos díjazásban részesül.

Jelentkezési határidő: 2024. február 15.

További információk elérhetők az https://ntpstartprogram.ntk.hu oldalon.

A START programcsalád a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával a Nemzeti Tehetség Program keretében valósul meg.

LLI_6934

A Nemzeti Tehetség Programról
A Nemzeti Tehetség Program a tehetséges fiatalok azonosítására, gondozására és tehetségük kibontakoztatására, hasznosulására biztosít keretet és forrást immár 15 éve. A program évente 300-350 ezer tehetséges magyar fiatalt ér el közvetlenül, és támogatott szervezeteken keresztül közvetett módon. Az indulás óta eddig több mint 19 ezer projekt támogatásáról született döntés.

A Nemzeti Tehetség Központról
A Nemzeti Tehetség Központ (NTK) a magyar tehetséggondozás kiemelt, állami tulajdonú intézményi szereplője. Elsődleges feladata a fiatal tehetségek felismerésének segítése és a tehetségek gondozása, de emellett közösségépítő és mentoráló szerepet is vállal, kutatásokat végez, szakmai programokat valósít meg.

A Design Terminalról
A Design Terminal egy innovációs ügynökség, mely hidat képez a vállalatok és a startupok között, összeköt két eltérő üzleti környezetet, valamint támogatja a regionális vállalkozói ökoszisztéma fejlesztését. Küldetésünk, hogy összehozzuk a tehetséges startupokat az innovatív vállalatokkal, hogy hosszú távon értékeket teremtsenek az egész társadalom számára.

(x)

KonyhaKontrolling

Adózzon mindenki más!

Az interneten sok vélemény jelenik meg a \"megfelelő\" adóztatással kapcsolatban, de még a legtájékozottabbak is sokszor minimum meglepő véleményeket fejtenek ki. A bejegyzésben nem megyek bele

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Eljöhet a benzinkutak bosszúja

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019