Karácsonyi készülődés a PENNY-vel (x)
Prémium

Karácsonyi készülődés a PENNY-vel (x)

PR cikk
Szívhez szóló videóval is köszönti a vásárlókat az üzletlánc

Még emlékezetesebbé szeretné tenni a PENNY a karácsonyi készülődés időszakát: a már megszokott minőségű sajátmárkás termékcsaládok mellett az ünnepi szezonban különleges, kizárólag az üzletláncban kapható válogatással, különleges kuponokkal és egy rövid videóval lepik meg a vásárlókat.

A karácsonyi időszakban különösen fontosak a finom falatok, a közös családi és baráti étkezések, a vendégvárás és az erre való készülődés. Ebben segít a PENNY egész évben kedvező áron elérhető termékei mellett az ünnepi szezonban a polcokra kerülő, exkluzív sajátmárkás kínálata, köztük a Selection és Choco’la termékcsalád is.

A Selection választékában több mint 50 féle termék található a PENNY üzleteiben, az ízletes családi menükhöz felhasználható alapanyagoktól kezdve a különleges ünnepi pillanatokhoz illő ajándékokig, amelyek mindegyike kiváló minőségű, mégis megfizethető áron elérhető.

Találunk a válogatásban gnocci tricolore-t, raviolit szarvasgombával, többfajta sajtot: extra mature cheddart, ricottát, stracchinót. A húsimádók megkóstolhatják a salame campagnolo-t és salame milano-t is. Az édességek között csokoládék, trüffelek és aprósütemények, különleges hűtött desszertek és a termékcsalád egyik nagy slágere, a macaronválogatás is elérhető.

A Choco’la termékcsalád segít megédesíteni a mikulásvárást és a karácsonyi időszakot: a különleges köntösbe bújtatott csokoládédesszertek közül több mint 20 különböző prémium édesség kerül a polcokra.

A PENNY magyar borai is remek kiegészítői lehetnek az ünnepi asztalnak: az ország legkülönbözőbb régióiból származó, díjnyertes hazai termékek kiváló minőségük mellett is megfizethető áron elérhetők. Olyan, a borvilágban nívós nevek szerepelnek a PENNY kínálatában, mint a Légli Kislaki Vörös, Tokajicum Sárgamuskotály, Laposa Hableány Bianco és Muscat vagy Lajvér DOME Cuvée.

A teljes ünnepi kínálat idén megtalálható lesz a PENNY ingyenes karácsonyi katalógusában is. A katalógus nem csak kedvező ajánlatokat, de extra kedvezményeket biztosító kuponokat is tartalmaz, ezért mindenképpen érdemes alaposan átolvasni.

A karácsonyi hangulatról a PENNY idén egy meghitt videóval is hozzájárul, ezzel kívánva minden vásárlójának kellemes ünnepeket.

A videó itt tekinthető meg: 

A PENNY-ről:
A PENNY Market Kft. 1996 óta működik Magyarországon. Az üzletlánc jelenleg 231 üzletet, 3 logisztikai központot üzemeltet és közel 5000 munkatársat foglalkoztat. A vállalat küldetése, hogy vásárlói számára országszerte a lehető legfrissebb és legjobb ár-érték arányú termékeiket kínálja, beleértve a kiváló minőségű sajátmárkás és Magyar Termék védjegyes árucikkeiket is. A PENNY kiemelt hangsúlyt fektet a magyar beszállítókkal való szoros kereskedelmi kapcsolatokra. Új beruházásaival, terjeszkedésével pedig folyamatosan támogatja a hazai gazdaság fejlődését. Az üzletlánc a kezdetek óta elkötelezett a környezeti, és társadalmi felelősségvállalás iránt is. Utóbbi kapcsán folyamatosan együttműködik olyan civil szervezetekkel, amelyek elsődleges célja a magyar emberek és családok segítése, illetve támogatása.

(x)

Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul szerdától a benzin ára

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
kep_szoveg