Bejött az ügyfeleknek a Gránit Bank 30 perces online babaváró hiteligénylési folyamata (x)
Prémium

Bejött az ügyfeleknek a Gránit Bank 30 perces online babaváró hiteligénylési folyamata (x)

PR cikk
A kihelyezett Babaváró hitelek összege ötször akkora mértékben nőtt a Gránit Banknál, mint a piaci állomány. A piaci térnyerésben jelentős szerepe van annak, hogy a Gránit Bank az év végi csúcs előtt élesítette a továbbfejlesztett, end-to-end digitális babaváró hiteligénylési folyamatát. A népszerű hitelt így még élményszerűbben és gördülékenyebben, akár 30 perc alatt lehet igényelni, amivel idén az ügyfelek több mint 92%-a élt.

A 2024 elejétől megváltozó hiteligénylési feltételek 2023 végén jelentősen megnövelték a keresletet a Babaváró kölcsön iránt, amivel párhuzamosan megnőtt az érdeklődés a Gránit Bank által tavaly novemberben élesített, egyszerűbbé és gyorsabbá váló, teljesen digitális igénylési folyamat és szerződéskötés iránt. A kényelmes kölcsönigénylés is közrejátszott abban, hogy a Gránit Bank babaváró hitelállománya tavaly novemberről decemberre 8,4%-kal nőtt, szemben a piac 1,4%-os bővülésével.

Idén – erősödő verseny közepett - folytatódott a Bank piaci részesedésének növekedése, annak ellenére, hogy jelentősen szűkült a hitelt igénybe vevők köre. A Gránit Bank babaváró hitelállománya továbbra is jóval nagyobb ütemben nő, mint a teljes piacé. 2023 novembere és 2024 áprilisa között a piaci állomány mindössze 3%-kal nőtt, miközben ugyanezen időszak alatt 15%-kal bővült a Gránit Bank babaváró hitelállománya.

A Babaváró kölcsön igénylése és a szerződéskötés a Gránit Banknál - a piacon egyedülálló módon - már három éve 100%-ban online - számítógépen vagy akár mobiltelefonon is elvégezhető. A bank a hitel digitális felvételét 2023 végén még élményszerűbbé, gyorsabbá és egyszerűbbé tette.

A szükséges dokumentumok és igazolványok előkészítése és videós nyilatkozattétel esetén akár 30 perc alatt igényelni lehet a hitelt mobilból indítva is.

A szerződés aláírása előre egyeztetett időpontban, VideóBankon keresztül történik, amelyet követően akár 24 órán belül folyósítja a hitelösszeget a Bank. A magas UX élményt adó hiteligénylési folyamat lett az év könnyű és kényelmes bankolási élménye a Mastercard Év Bankja 2023 versenyén.

„A Babaváró hitelt a Gránit Bankot választó ügyfelek 3 éve otthonuk kényelméből igényelhetik, egyszer sem kell bankfiókba menniük” – emelte ki Jendrolovics Péter, a Gránit Bank vezérigazgató-helyettese, a Lakossági Divízió vezetője. „Tavaly ezt a folyamatot tovább gyorsítottuk, a benyújtandó dokumentumok körét személyre szabtuk, a hiteligénylő nyomtatvány kitöltését pedig automatizáltuk, míg a KHR nyilatkozat aláírása szelfi videóval történik” – tette hozzá a banki vezető.

A Bank szakértői az igénylés teljes folyamata alatt az ügyfelek rendelkezésére állnak akár telefonon, akár a Gránit VideóBankon keresztül, a személyes támogatás biztosítására.

A Babaváró kölcsönt bárki igényelheti, aki megfelel a jogszabályi feltételeknek, olyanok is, akik még nem ügyfelei a Gránit Banknak.

Sikeres folyósítás esetén 180 ezer forint egyszeri ajándék jóváírás érkezik a Banknál vezetett folyószámlára, új ügyfélként pedig a férj és a feleség is kaphat további 40-40 ezer forintot a számlanyitásért cserébe, így összességében 260 ezer forintjóváírás is elérhető.

Részletek: https://granitbank.hu/lakossag/hitelek/babavaro/

(x)

Címlapkép forrása: Getty Images

Kiszámoló

Hogy kerüld el a tranzakciós adót?

A kormánynak annyi a fantáziája, mint egy betonbékának. Ha pénz kell az összeomlott költségvetés foltozgatásához, akkor főleg a bankokat és a biztosítókat nyúzza, egyre jobban. (Akár rend

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Von der Leyen botránya pont egy nappal a sorsdöntő szavazása előtt kapott új erőre
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?

Miben különbözik a devizakereskedés a részvények adásvételétől? Mely devizapárokat érdemes egyáltalán figyelni? Hogyan zajlik le egy tranzakció a forex piacon? Hogyan lehet rövid vagy hosszabb távra spekulálni ezen a piacon?

Ez is érdekelhet
Fastest Growing Digital Bank Hungary 2024_trophybw