A piacon egyedülálló szolgáltatásokat vezetett be az OTP Ingatlanpont (x)

2018. december 13. 16:46    
nyomtatás
 
Az OTP ingatlanpont nem várt tovább: a hazai ingatlanközvetítői piacon elsőként vezette be a papírmentes ügyintézést. A digitális fejlesztéseknek köszönhetően az ügyfelek a teljes értékesítési folyamatot akár otthonukból nyomon követhetik, valós időben láthatják, hogyan áll a megbízásuk, illetve az ingatlaneladáshoz kapcsolódó tevékenységek egy részét online is intézhetik.

Az OTP Ingatlanpont, az OTP Csoport ingatlanközvetítő vállalata 2011-ben kezdte meg működését és az elmúlt évek alatt meghatározó piaci szereplővé vált hazánkban. Ma már országosan több mint 60 irodában, mintegy 700 szakember biztosít teljes körű ingatlanközvetítői szolgáltatást és áll az ügyfelek rendelkezésére az otthonteremtést segítő pénzügyi megoldások széles körével. A cég idén nyáron teljesen új, a piacon jelenleg egyedülálló digitális szolgáltatásokat vezetett be. Ezzel az ügyfelek számára még kényelmesebbé és átláthatóbbá vált az ügyintézés, az értékesítőknek pedig több ideje marad az igények kiszolgálására. Az értékesítők tableten végzik az adminisztrációt és az OTP Bankban alkalmazott aláírópadokhoz hasonlóan azon kötik meg a megbízási szerződést is.

A cég honlapja új, letisztult dizájnt kapott, minden eszközön jól kezelhető, illetve több új funkcióval is bővült. Az egyik legfontosabb fejlesztés az ügyfelek számára új felhasználói élményt jelentő KAPCSOLATIPONT ügyfélfiók. Ennek használatával - akár vevőként, akár eladóként - betekintést nyerhetnek az ingatlanközvetítés teljes folyamatába, az ingatlanközvetítő munkájába. Az interaktív felületen egyes adásvételhez kapcsolódó tevékenységek is végrehajthatók, mint például vételi ajánlat adása vagy elfogadása, időpont-egyeztetés ingatlan megtekintésre.

"A fejlesztéseink hamar népszerűvé váltak mind az értékesítők, mind az ügyfelek körében. A legjobbkor léptünk, a komplex digitális megoldásunk jelenleg egyedülálló a hazai piacon"- jelenti ki Dr. Hartlieb Balázs, az OTP Ingatlanpont Kft. ügyvezetője. "Nagy igény mutatkozik a teljesen átlátható működés, illetve a pontos és valós idejű információk iránt. Ügyfeleink számára a KAPCSOLATIPONT erre biztosít online megoldást."

A fejlesztések ugyanakkor nem váltják ki az ingatlanközvetítő szakemberek, tanácsadók munkáját. A folyamat középpontjában továbbra is ők maradnak: az évek alatt felhalmozott tapasztalatuk, tudásuk digitális megoldással nem pótolható. Viszont az már most megfigyelhető, hogy a felkészült szakemberek, a modern technológia segítségével, még magasabb színvonalú szolgáltatásokat tudnak nyújtani az ügyfelek számára.

(x)
Címkék: prémium

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium