Prémium

Budaparti otthon: a megalapozott jövő (x)

Portfolio
Még mindig dübörög a fővárosi újlakás-piac, aminek egyik legkedveltebb befektetési területének számítanak az egyetemek vonzáskörzetében épülő ingatlanok. Napjainkban azonban már az előnyös lokáció mellett számos más kritériumnak is meg kell felelnie az otthonunknak.
A BudaPart lakásai nemcsak azért egyedülállóak, mert az épülő városnegyedben teljes infrastruktúrát alakítanak ki és így az utcára kilépve szinte minden olyan szolgáltatás elérhető lesz, ami nélkülözhetetlen a mindennapok körforgásához, hanem a Lágymányosi öböl és a Duna közelsége miatt is páratlanok. A Property Market fejlesztésében megvalósuló projekt sikerességét jól mutatja, hogy az első lakóházakat már idén átadják, ráadásul azok több mint 90%-át értékesítették is. Ezzel párhuzamosan a fejlesztés tovább folytatódik: elkezdődött egy új épület, a BRE elnevezésű lakóház építése is.

Budaparti otthon: a megalapozott jövő
Az épület a BudaPart szívében helyezkedik el a központi park és a majdani bevásárlóutca között, ami tökéletesen megteremti a modern városi életérzés és a természet harmóniáját: az újbudai negyedben játszóterek, kávézó, valamint közösségi kert is várja majd a leendő tulajdonosokat, látogatókat.

Az újgenerációs megoldásokat kínáló lakóépületben többek között smart home rendszer, mozgásérzékelő, digitális termosztát, a mennyezetfűtés és- hűtés, valamint a gépesített konyhabútor kínál kiemelkedő komfortot a lakásvásárlóknak. A BudaPart legújabb lakóházának átadása 2021 nyarán lesz, az ingatlanok pedig december végéig még bevezető áron és 5%-os, kedvezményes lakásáfával érhetőek el, amit érdemes lehet kihasználni azoknak is, akik fiatalos, modern életteret keresnek.

Budaparti otthon: a megalapozott jövő
Ez a lakókörnyezet az egyetemisták számára is minden igényt kielégít: egyaránt megteremti a high-class nagyvárosi élményt és a nyugodt környezetet, valamint a folyamatosan bővülő szolgáltatásmixével a megfelelő infrastruktúrát is biztosítani tudja a kikapcsolódáshoz vagy éppen az aktív feltöltődéshez. Az Újbuda szívében épülő városnegyedtől könnyedén elérhetők Budapest kiemelt egyetemei, többek között a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Budapesti Corvinus Egyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem egyes karai, valamint olyan irányadó kulturális intézmények is, mint a Müpa, vagy a Nemzeti Színház.



A BudaPart az infrastrukturális fejlesztéseknek, valamint a BKK járatmódosításoknak és az új járatok bevezetésének köszönhetően pár perces távolságra kerül a belvárostól, továbbá várhatóan több olyan tervezett projekt segíti majd a közlekedést, mint a fonódó 2. villamos útvonala, vagy a Csepelt és Újbudát összekötő Galvani híd.

A BRE elérhető lakásai elérhetőek ezen a felületen.

(x)
Holdblog

Fára a majmok másszanak!

HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! - az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges! Jó szórakozást! 00:45    A Ryanair Alapkezelő 02:55    Rosenbe

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek