Uniós források

Nagy ötleted van Pest-megyében? - Már zajlik az új pénzosztás

Portfolio
Egy már működő, Pest-megyei ötletek finanszírozására szolgáló kockázati tőkealapra hívták fel a figyelmet egy keddi közleményben a hivatalos uniós pályázati portálon, hiszen a Gran III névre hallgató Kockázati Tőkealapban többmilliárdos EU-pénz is benne van.
A szűkszavú tájékoztatóban azt foglalták össze, hogy milyen befektetési szempontok mentén fordulhatnak az érdeklődők a kockázati tőkealaphoz, amely az "Intelligens szakosodási kockázati tőkeprogram" című (VEKOP-2.1.2-17 kódszámú) konstrukcióban kapott forrásokat, hogy ígéretes ötleteket karoljon fel.

A Gran III Kockázati Tőkealap oldalán elérhető információk alapján "A Gran Private Equity Zrt. által kezelt 6.930.759.315 Ft jegyzett tőkéjű Gran III Kockázati Tőkealap a VEKOP 2. (Kutatás, fejlesztés és innováció) Prioritás keretében finanszírozott Intelligens Szakosodási Tőkeprogram (VEKOP-2.1.2-17) végrehajtására jött létre" és a befektetési javaslatokkal szemben az alábbi főbb elvárásokat támasztja:
  • Projekt megvalósításának helyszíne: Közép-magyarországi régió
  • Finanszírozási igény: 200 millió Ft - 1,5 milliárd Ft
  • Újszerűség, innovációs tartalom
  • Projektjavaslat által érintett lehetséges S3 célterületek: Egészséges társadalom és jólét; Fejlett jármű- és egyéb gépipari technológiák; Tiszta és megújuló energiák; Fenntartható környezet; Egészséges helyi élelmiszerek; Agrár-innováció; IKT (infokommunikációs technológiák) & szolgáltatások; Befogadó és fenntartható társadalom, élhető környezet; Intelligens technológiák.


A kockázati tőkealapkezelő oldalán egyelőre 4, még tavaly végrehajtott befektetést lehet elérni.
Ez a cikk "Az EU kohéziós politikájának hatásai Magyarországon - jelen és jövő" című, 2019. április 1-től 2020. március 31-ig tartó munkaprogram része, amelyet a Portfolio.hu-t kiadó Net Média Zrt. valósít meg az Európai Unió finanszírozásával. Jelen tartalom kizárólag a cikk szerzőjének álláspontját tükrözi. A munkaprogramot finanszírozó Európai Bizottság semmilyen felelősséget nem vállal a cikkben szereplő információk felhasználását illetően.
budapest lánchíd_getty
20191130_141657
esport
Május 6-án indul az új Takarékbank
kindzsongundonaldtrump
chips
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Értékpapír üzletkötő

Értékpapír üzletkötő
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
balatoni fejlesztes