portfolio vodafone női vállalkozó díj
Üzlet

Kik lesznek 2022 Digitális Női Vállalkozói? Szerdán élőben közvetítjük a díjátadót

Portfolio
Új díjat hirdetett a Portfolio és a Vodafone Magyarország: az Év TOP 10 Digitális Női Vállalkozója Díj 2022-t szerda délelőtt adjuk át. Az eseményt élőben közvetítjük a Portfolio Facebook-oldalán.

A Portfolio Magyarország üzleti hírportáljaként kiemelt figyelmet fordít a hazai vállalkozásokra, így azokra is, amelyeket nők vezetnek. A rangos szakmai elismerés szakmai partnere a Vodafone Magyarország. A vállalat hosszú ideje elkötelezett támogatója a nemek közti egyenlőségnek és az egyenjogúságnak. Célja, hogy 2025-re a legjobb munkahely legyen a nők számára.

A női kollégákat és az egyenlőséget támogató intézkedések mellett a vállalat kiemelt figyelmet fordít a hazai kis- és középvállalkozások digitális felzárkóztatására és megerősítésére. A Vodafone az Év Női Digitális Vállalkozója Díjjal szeretne rámutatni arra, hogy milyen eredményeket érhetnek el azok a kis- és középvállalkozások, akik naprakészen használják a digitális eszközöket.

A díj célja, hogy felhívja a figyelmet a női vállalkozók munkájára, sikereire.

A díjat olyan női vállalkozók kapják, akiknek üzleti eredményei jórészt annak köszönhetőek, hogy egy mindenki számára hozzáférhető digitális megoldást, a social media-t kiemelkedően innovatív módon használták ezzel is építve, fejlesztve a core üzleti tevékenységet.

A digitális megközelítés nem véletlen: jövőben behozhatatlan versenyelőnyre tesznek szert azok, akik élnek a digitális megoldásokkal, hiszen ezekkel a vállalkozásukat rugalmasabbá, alkalmazkodóbbá, a változó igényeket gyorsabban kiszolgálóvá teszik.

A női vállalkozások világszerte fejlődést mutatnak és kiemelkedő sikereket produkálnak. Egyes felmérések szerint ma minden harmadik magyar cégnek, köztük sok kisvállalkozásnak van női vezetője – azonban még mindig sok sztereotípia veszi őket körül a mindennapokban, sőt, hátrányos megkülönböztetéssel is gyakran szembesülnek.

Tudd meg, ki lett az év legsikeresebb 10 női digitális vállalkozója! Ha szeretnéd élőben követni a díjátadót, akkor látogass el SZERDA délelőtt 10 órakor a Portfolio Facebook-oldalára, hogy ne maradj le az ÉLŐ közvetítés kezdetéről!

Lancet-kamikaze-drón-orosz-oroszország
kongresszus amerikai választás 2022 törvényhozás capitolium stock amerika usa
bm-21 grad mlrs

Holdblog Ha én főnök lennék!

HOLD After Hours. Balázst fel-, Zsoltot leminősítettük, Matáv emelkedést ünnepelünk és gyászolunk, szóval diverz...

Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
2023. október 17.
Budapest Economic Forum 2023
2023. november 9.
Gen Z Fest /Green
2023. november 8.
Portfolio Investment Day 2023
2023. október 18.
Graphisoft - Portfolio Construction Technology & Innovation 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
repülés légitársaság boeing dreamliner utazás naplemente repülő