portfolio vodafone női vállalkozó díj
Üzlet

Kik lesznek 2022 Digitális Női Vállalkozói? Szerdán élőben közvetítjük a díjátadót

Portfolio
Új díjat hirdetett a Portfolio és a Vodafone Magyarország: az Év TOP 10 Digitális Női Vállalkozója Díj 2022-t szerda délelőtt adjuk át. Az eseményt élőben közvetítjük a Portfolio Facebook-oldalán.

A Portfolio Magyarország üzleti hírportáljaként kiemelt figyelmet fordít a hazai vállalkozásokra, így azokra is, amelyeket nők vezetnek. A rangos szakmai elismerés szakmai partnere a Vodafone Magyarország. A vállalat hosszú ideje elkötelezett támogatója a nemek közti egyenlőségnek és az egyenjogúságnak. Célja, hogy 2025-re a legjobb munkahely legyen a nők számára.

A női kollégákat és az egyenlőséget támogató intézkedések mellett a vállalat kiemelt figyelmet fordít a hazai kis- és középvállalkozások digitális felzárkóztatására és megerősítésére. A Vodafone az Év Női Digitális Vállalkozója Díjjal szeretne rámutatni arra, hogy milyen eredményeket érhetnek el azok a kis- és középvállalkozások, akik naprakészen használják a digitális eszközöket.

A díj célja, hogy felhívja a figyelmet a női vállalkozók munkájára, sikereire.

A díjat olyan női vállalkozók kapják, akiknek üzleti eredményei jórészt annak köszönhetőek, hogy egy mindenki számára hozzáférhető digitális megoldást, a social media-t kiemelkedően innovatív módon használták ezzel is építve, fejlesztve a core üzleti tevékenységet.

A digitális megközelítés nem véletlen: jövőben behozhatatlan versenyelőnyre tesznek szert azok, akik élnek a digitális megoldásokkal, hiszen ezekkel a vállalkozásukat rugalmasabbá, alkalmazkodóbbá, a változó igényeket gyorsabban kiszolgálóvá teszik.

A női vállalkozások világszerte fejlődést mutatnak és kiemelkedő sikereket produkálnak. Egyes felmérések szerint ma minden harmadik magyar cégnek, köztük sok kisvállalkozásnak van női vezetője – azonban még mindig sok sztereotípia veszi őket körül a mindennapokban, sőt, hátrányos megkülönböztetéssel is gyakran szembesülnek.

Tudd meg, ki lett az év legsikeresebb 10 női digitális vállalkozója! Ha szeretnéd élőben követni a díjátadót, akkor látogass el SZERDA délelőtt 10 órakor a Portfolio Facebook-oldalára, hogy ne maradj le az ÉLŐ közvetítés kezdetéről!

mvm gázóra
brusszel europai unio
forint készpénz bankjegy
2022. október 6.
Banking Technology 2022
2022. október 18.
Portfolio Future of Finance 2022
2022. szeptember 28.
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
2022. október 19.
Budapest Economic Forum 2022
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Online előadás
Grafikonosdi és minden ami friss hír.
Díjmentes online előadás
Minden, amit a kezdéshez tudni érdemes.
Érmék tőzsde háttérrel