Kik lesznek 2022 Digitális Női Vállalkozói? Szerdán élőben közvetítjük a díjátadót
Üzlet

Kik lesznek 2022 Digitális Női Vállalkozói? Szerdán élőben közvetítjük a díjátadót

Portfolio
Új díjat hirdetett a Portfolio és a Vodafone Magyarország: az Év TOP 10 Digitális Női Vállalkozója Díj 2022-t szerda délelőtt adjuk át. Az eseményt élőben közvetítjük a Portfolio Facebook-oldalán.

A Portfolio Magyarország üzleti hírportáljaként kiemelt figyelmet fordít a hazai vállalkozásokra, így azokra is, amelyeket nők vezetnek. A rangos szakmai elismerés szakmai partnere a Vodafone Magyarország. A vállalat hosszú ideje elkötelezett támogatója a nemek közti egyenlőségnek és az egyenjogúságnak. Célja, hogy 2025-re a legjobb munkahely legyen a nők számára.

A női kollégákat és az egyenlőséget támogató intézkedések mellett a vállalat kiemelt figyelmet fordít a hazai kis- és középvállalkozások digitális felzárkóztatására és megerősítésére. A Vodafone az Év Női Digitális Vállalkozója Díjjal szeretne rámutatni arra, hogy milyen eredményeket érhetnek el azok a kis- és középvállalkozások, akik naprakészen használják a digitális eszközöket.

A díj célja, hogy felhívja a figyelmet a női vállalkozók munkájára, sikereire.

A díjat olyan női vállalkozók kapják, akiknek üzleti eredményei jórészt annak köszönhetőek, hogy egy mindenki számára hozzáférhető digitális megoldást, a social media-t kiemelkedően innovatív módon használták ezzel is építve, fejlesztve a core üzleti tevékenységet.

A digitális megközelítés nem véletlen: jövőben behozhatatlan versenyelőnyre tesznek szert azok, akik élnek a digitális megoldásokkal, hiszen ezekkel a vállalkozásukat rugalmasabbá, alkalmazkodóbbá, a változó igényeket gyorsabban kiszolgálóvá teszik.

A női vállalkozások világszerte fejlődést mutatnak és kiemelkedő sikereket produkálnak. Egyes felmérések szerint ma minden harmadik magyar cégnek, köztük sok kisvállalkozásnak van női vezetője – azonban még mindig sok sztereotípia veszi őket körül a mindennapokban, sőt, hátrányos megkülönböztetéssel is gyakran szembesülnek.

Tudd meg, ki lett az év legsikeresebb 10 női digitális vállalkozója! Ha szeretnéd élőben követni a díjátadót, akkor látogass el SZERDA délelőtt 10 órakor a Portfolio Facebook-oldalára, hogy ne maradj le az ÉLŐ közvetítés kezdetéről!

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nő tőzsde