Technológia nélkül nincs zöld átállás - Megragadjuk a lehetőségeket?
Üzlet

Technológia nélkül nincs zöld átállás - Megragadjuk a lehetőségeket?

Portfolio
A zöld átállásról lesz szó a Portfolio következő fenntartható eseményén, a Sustainable Tech konferencián. Április 24-én újra a fenntarthatósági megoldásoké a főszerep, várjuk azokat, akik elkötelezettek a vállalati innovációk, a zöld megoldások megvalósítása terén! A konferencia részletei itt érhetők el.

2024-ben felgyorsulnak az események a zöld megoldások átvételében, a finanszírozási lehetőségekben, és az újonnan alkalmazott technológiákban. Az a vállalat, amely nem fogékony az innovációra, nem tud lépést tartani a változásokkal, vagy éppen diktálni az ütemet, annak komoly versenyképességi kihívásokkal kell szembe néznie a jövőben.

2024. április 24-én közösen teszünk egy lépést előre. Találkozzunk a Sustainable Tech konferencián!

Melyek most a különböző iparágak nagyvállalatainak fókuszpontjai? Ki, milyen technológiára mondja, hogy „All-In”? Milyen futurisztikusnak tűnő, de már az ajtónkon dörömbölő újítások vannak a világban? Milyen piaci lehetősége van most a legígéretesebb megoldásoknak? Honnan lehet finanszírozáshoz jutni? Az EU-s pénzek milyen lehetőséget nyitnak meg a zöldítések előtt? Mit keresnek a befektetők? Hogyan tudja a digitalizáció bebiztosítania a hosszú távú tervek sikerességét, képes-e a zöld technológia megágyazni a zöld átállásnak? Segítheti az AI a 2050-es klímasemlegességi célok elérését? Felkészültek a hálózatok a különböző típusú megújuló energiák ingadozására, felkészültek az épületeink a zöld energia átvételére, felkészültek az emberek, hogy az energiamix átalakuljon? Mit kell tudnunk a hidrogéntechnológiáról? Mennyire rögös az út a különböző megújulók előtt jelenleg? Mit tartogat a geotermia? Hogyan segít a technológia a jövőbeli ipari, közlekedési, építési szektor energiaszükségletének kielégítésében? Honnan lesz ennyi innovációs szakértőnk? Hogyan érhető el a felhasznált anyagok körforgásban tartása? Melyek most a legnépszerűbb energiahatékonysági beruházások? Mivel csökkenthető az építőipar szén-dioxid kibocsátása vagy az épületszektor energiahatékonyságának növelése?

Többek között ezekre a kérdésekre is választ adnak meghívott előadóink. A Sustainable Tech 2024 konferencia a zöld átállásban érdekelt vállalatok képviselőinek, vezetőinek, fenntarthatósági szakértőinek a találkozóhelye. A rendezvényen különböző iparágak zöld lehetőségeiről értesülhetnek a résztvevők, illetve megalapozhatják a szakmai kapcsolataikat a hasonló érdeklődési körrel rendelkező vállalatok képviselőivel.

Sustainable Tech 2023
Sustainable Tech 2023 konferencia, forrás: Stiller Ákos/Portfolio

Kiemelt témáink

  • Nagyvállalatok iránymutatása – Ki, milyen technológiára mondja, hogy „All-In”?
  • Zöld technológiák fejlesztése, zöld beruházások – Forrásszerzés az első lépés
  • Digitalizáció és ESG kéz a kézben
  • AI & Tech és Green - Kéz a kézben a mesterséges intelligencia és a fenntarthatósági technológiák
  • Zöld hidrogén jövője – alkalmazási területek és a fejlődési pálya
  • A jövő tökéletes energiamixe – 2024-től új lökést kaptak a megújulók
  • Geotermia a következő nagy dobásunk? – Tárolási kérdések, lehetőségek, fejlesztések
  • A jövő green tech munkavállalói - Honnan lesz ennyi innovációs szakértőnk?
  • Körfogásba hozva – A legjobb anyagmegválasztástól a hulladékkezelésig
  • Energiahatékonysági beruházások - A legnépszerűbb zöldítési projektek
  • Az épületszektor teljes zöldítése – CO2-mentes építőipartól az energiahatékony ingatlanokig

Kinek javasoljuk?

A Sustainable Tech 2024 konferenciára olyan cégeket, vállalati képviselőket várunk, akik tudatában vannak annak, hogy a zöld átállás megvalósítására minden szinten készülnünk kell és olyan kihívásokra keresik a legjobb választ, mint az időnyomás, a technológiai tudás, a finanszírozás, a megtérülés, a szabályozások és az iparágak zöldülése. Éppen ezen akadályok megismeréséről és leküzdéséről szól a Sustainable Tech 2024 konferencia, melynek célja, hogy a legjobb, a nettó zéró kibocsátást elősegítő fenntarthatósági technológiai lépéseket gyorsítja, és segítse a piaci szereplők közös gondolkodását, üzletfejlesztését. Az iparágfüggetlen rendezvényünk, az adott problémakörben jártas szakértők sorát hívja a színpadra, hogy a zöld átállás lehető legtöbb oldala, aspektusa felszínre kerüljön.

2023-as beszámolók

A 2023-as Sustainable Tech rendezvényünkről szóló tudósításaink az alábbi cikkekben olvashatók, míg a tavaly résztvevő cégek listája a konferencia áttekintés oldalán érhető el:

Címlapkép forrása: Getty Images

Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul szerdától a benzin ára

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
tőzsde