Kiegészítő egészségbiztosításon dolgozik az Emmi

2018. október 10. 18:28    
nyomtatás
 
Egy kiegészítő egészségbiztosításon dolgozik az Emmi - írja a hvg.hu. A lap úgy tudja, hogy három hetet kaptak Orbán Viktortól arra, hogy a kormányülésnek beterjesszék a javaslatot.

Az egészségügy finanszírozásáról is szó lesz a Portfolio Private Health Forum rendezvényen.Augusztus végéig nem történt semmi érdemleges az egészségügyben, amit Orbán Viktor számon is kért Kásler Miklós miniszteren és Nagy Anikó államtitkáron. A hvg.hu szerint az Emberi Erőforrások Minisztériuma egy kiegészítő biztosításon dolgozik és még három hetet kaptak arra, hogy a kormányülés elé terjesszék az ötleteiket.

A legfontosabb tisztázásra váró dolgok, hogy mi tartozzon az "ingyenes" társadalombiztosítási ellátás körébe és miért lehessen külön pénzt beszedni? Illetve hogy a kiegészítő biztosítás az állam vagy a biztosítók üzlete legyen-e?

A kiegészítő biztosítással korábban több cikkünkben is részletesen foglalkoztunk. Ezekből kiderül, hogy valójában milyen modellek közül választhat Magyarország:

2018.06.22 11:19 A kormány csendben a magyar egészségügy új finanszírozására készül?

2018.09.18 10:25 Hibrid biztosítás: ez lenne a megoldás a magyar egészségügyben?

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Statisztikai elemző/Junior statisztikai elemző
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium