Prémium

Csodalámpa, ahol az álmok valóra válnak (x)

Portfolio
Jó érzés segíteni, hinni abban, hogy képesek vagyunk megváltoztatni a rosszat és lehetetlennek tűnő kívánságok megvalósításával jobbá tudjuk tenni a világot.
A Csodalámpa Alapítvány működése 12 éve alatt már a 2500-ik csodát is megélték vele olyan gyerekek, akik életveszélyes betegséggel küzdenek. A többségük meggyógyult és a mai napig emlegeti azt a meglepetést, amelyről korábban álmodni sem mert.

Csodalámpa, ahol az álmok valóra válnak
A betegsége miatti kórházi kezeléseket hősiesen tűrő gyerekek közül már több ezren mondhatják el mosolyogva, hogy részesei lehettek egy nagyszerű élménynek: egy álmukat valóra váltotta a Csodalámpa Alapítvány. Amikor a szülők már nem tudnak többet adni, a mosoly is eltűnik a családtagok arcáról, a gyerekeknek a kívánságuk teljesülésével egy különleges lelki támogatásként olyan élményben lehet részük, amiből erőt meríthetnek a gyógyulásukhoz.

Csodalámpa, ahol az álmok valóra válnak

Arnold Schwarzenegger is "csodalámpás segítő" lett

Tavaly mintegy 270 egyéni kívánságot teljesített a Csodacsapat országszerte: többen kértek laptopot, hangszert, játékokat vagy éppen eljuthattak Eurodisneybe. Szívszorító, amikor egy kisgyerek azt írja: bárcsak eltölthetnék egy önfeledt napot a vidámparkban, vagy csak ennyit: úgy szeretnék egy játékmacit. A legemlékezetesebb megvalósult álmok közé tartoznak azok, amikor a gyerekek ismert személlyel találkozhatnak: Rékát Johnny Depp kalauzolta végig a filmforgatása helyszínén, Michelisz Norbert pedig elvitte Tamást egy körre a Hungaroringen, míg a testépítőnek készülő, betegségéből gyógyuló Tibor a példaképével, Arnold Schwarzeneggerrel találkozhatott. A megvalósult álmokról készült beszámolók mindegyike olvasható a www.csodalampa.hu weboldalon.

Csodalámpa, ahol az álmok valóra válnak

Örömet szerezni, összefogással hétköznapi csodát tenni bárhol az országban

Több ezer 3-18 év közötti, nagyon súlyos betegséggel küzdő gyermek él ma Magyarországon. A többségében rosszindulatú daganattal, leukémiával kezelt, tüdő-, máj- vagy szívtranszplantált, illetve arra váró, valamint izomsorvadásban és még nagyon sok egyéb, életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyerek egy-egy kérését teljesíti az alapítvány. Az önkéntesek önfeláldozó munkája és a támogatók segítsége teszi lehetővé, hogy évek óta szinte minden nap sikerül örömet szerezni egy nagyon beteg kisgyereknek, aki az élményből erőt meríthet a gyógyulásához. Segítsenek ebben nekünk! Köszönjük a figyelmüket és a támogatásukat.


Csodalámpa, ahol az álmok valóra válnak

A Csodalámpa Csapata


Csodalámpa, ahol az álmok valóra válnak
(x)
Holdblog

Félrealkalmazkodunk

Az alkalmazkodás maga az élet. Mi sem vagyunk ez alól kivételek, ugyanakkor a szellemi képességeink és az erős technológiánk...

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ők a leggazdagabb magyar nyugdíjasok
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13