Álláshirdetések

Senior webfejlesztőt keres a Portfolio Csoport (x)

Álláshirdetés
‎Dolgozz velünk, dolgozz a Portfolio-nál: motivált, jól működő 6 fős fejlesztőcsapatunkba keresünk seniort webfejlesztőt. Fontos, hogy csapatjátékos legyél, világosan kommunikálj és ne ijedj meg kihívásoktól. Legyen legalább 8 éves tapasztalatod, előnyt jelent, ha dolgoztál már nagy forgalmú oldal fejlesztésén. Mutatjuk a részleteket!

Kik vagyunk

A Portfolio Csoport Magyarország vezető internetes gazdasági hír- és adatszolgáltatója. TOP 10 digitális tartalomszolgáltató egyike, csoport szinten havi 100 milliós oldalletöltéssel. A portfolio.hu mellett, penzcentrum.hu, agrárszektor.hu és hellovidék.hu portálokkal, mobilapplikációkkal, rendezvényekkel és tőzsdei adatszolgáltatással is foglalkozunk. A digitális úttörők élvonalába tartozunk.

Kit keresünk

Motivált, jól működő 6 fős fejlesztőcsapatunkba keresünk seniort webfejlesztőt. Fontos, hogy csapatjátékos legyél, világosan kommunikálj és ne ijedj meg kihívásoktól. Legyen legalább 8 éves tapasztalatod, előnyt jelent, ha dolgoztál már nagy forgalmú oldal fejlesztésén. Fejlődésednek lehetőséget biztosítunk, értékelni fogjuk tudásodat és tapasztalatodat, rengeteg önállóság mellett, szerteágazó tevékenységeinek köszönhetően sok csapatmunkában is részt fogsz venni több divízióink tagjaival.

Mihez kell értened

PHPLaravelMySQLCSSHTMLJavaScriptGit

Mit biztosítunk

  • Jó csapat
  • Versenyképes fizetés
  • Szakmai fejlődési lehetőség
  • Home office lehetőség
  • PlayStation
  • Zuhanyzó kerékpárral közlekedőknek
  • Borhűtő
  • Masszázs

Ezért érdemes nálunk dolgozni

  • Stabil munkáltatói háttér
  • Fiatal csapat: az átlagéletkor 31 év
  • Modern és ergonomikus irodai terek
  • Pörgős munkanapok, változatos, érdekes munka
  • Személyre szabott fejlődési lehetőség, képzések támogatása
  • Az egyik legismertebb, leghitelesebb brand a magyar médiapiacon

Élet a Portfolionál

A cégcsoportnál mintegy 110 fő dolgozik: az elemzők, szerkesztők mellett például informatikusok, programozók, fejlesztők, rendezvényszervezők, értékesítők. Büszkék vagyunk arra, hogy több olyan kollégánk van, aki 10, 15, sőt, 20 éve a Portfolio Csoportnál dolgozik. A magas színvonalú munkakörnyezetben lehetőség van az egyéni fejlődésre, nagy és izgalmas projektekben való részvételre, és akár a divíziók közti átjárásra is. Természetesen nem maradhatnak el a rendszeres bulik, csapatépítők, tréningek sem.JelentkezésA jelentkezéseket fényképes önéletrajzzal, 2023.05.31-ig várjuk emailben az allas@portfolio.hu email címre.

(x)

Holdblog

Felezés és duplázás

A következő órákban a manipulálhatatlan programkód negyedszerre is végrehajtja a Bitcoin négyévente esedékes felezését. Az újonnan kibocsátott bitcoinok mennyisége blokkonként 6,25-ről 3,1

Holdblog

Michael Saylor és a "végtelen" pénzmasina

A MicroStrategy 2020-ban kezdett el bitcoint vásárolni. A szoftvercég eredetileg csak többletlikviditását fektette bitcoinba, ám amikor a kriptodeviza jelentős emelkedésnek indult, a vezérigazgat

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.