Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Appeninn árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
APPENINN ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
2 1 341 289
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
293 490 1
APPENINN kötéslista
Idő Ár Darab Érték
APPENINN statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 13879.825767
Nyitó ár: 292
Előző záró ár: 294
Napi átlagár: 290.299224
180 napos átlagár: 308.29493453687
360 napos átlagár: 323.3162290018
Napi minimum: 289
Napi maximum: 293
Éves minimum: 252 2020-04-22
Éves maximum: 396 2020-05-28
Történelmi minimum: 147 2015-02-02
Történelmi maximum: 1173 2017-11-07
Forgalom (db): 12235
Forgalom: 3551811
Árfolyamváltozás 1 hó: -2.970297029703%
Árfolyamváltozás 3 hó: -7.2555205047319%
Árfolyamváltozás 12 hó: -7.2555205047319%
Adatlap
Appeninn
Rating
Értékpapír megnevezése Appeninn share
Értékpapír kibocsátója Appeninn Vagyonkezelõ Holding Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000102132
Kijelzés módja (Ticker) APPENINN
Értékpapír névértéke 100 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 47 371 419
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2010-07-02
Első Kereskedési Nap 2010-07-02
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon az Appeninn árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Appeninn hírek

Nem fizet osztalékot az Appenin

Nem fizet osztalékot az Appeninn Nyrt., a cég a teljes 2020-as 812,906 millió forint adózott eredményét az eredménytartalékba helyezi - erről döntött a cég hétfői közgyűlése.

Jelentősen nőtt az Appeninn ingatlanállományának értéke 2020-ban

Közzétette éves rendes közgyűlésének előterjesztéseit és határozati javaslatait, valamint a tavalyi évre vonatkozó eredménykimutatásait az Appeninn. Utóbbiak alapján jelentősen nőtt a társaság befektetési célú ingatlanállományának értéke: 2019 azonos időszakához képest 17 százalékkal, összesen több mint 172 millió euróra (több mint 63 milliárd forint) emelkedett a mutató. A társaság 2020-as EBITDA értéke 47 százalékos növekedést mutatott, és a pandémia ellenére, a 2019-es bázisidőszakhoz képest közel azonos értéken maradt az ingatlanbérbeadásból származó bevétel is.

Leminősítette a Scope Ratings az Appeninnt

A Scope Ratings elvégezte az Appeninn hitelminősítésének felülvizsgálatát. A társaság kötvényeinek minősítése B- besorolást kapott, míg a vállalat hitelminősítése B kategóriába került.

Egy komplett településrészt építenek fel a világosi Balaton-parton

Az Appennin közleményben tudatta: pályázata pozitív elbírálásban részesült, melynek értelmében a Kisfaludy 2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. mintegy. 1.299.999.998,- forint összegű támogatásban részesíti, melyet a balatonvilágosi Club Aliga fejlesztésére költhetnek el.

Jól indul az év a magyar tőzsdén, de meddig tarthat ki a lendület?

Nagyot ralizott a magyar tőzsde az év utolsó két hónapjában és jól indul az idei év is. A Portfolio elkészítette a legújabb rendszeres havi alapkezelői felmérését, amely során megkérdeztük a hazai alapkezelőket, hogy január elején mit várnak a BUX indextől és a forinttól, és melyek a kedvenc hazai részvényeik.

Megbírságolta az Appeninnt az MNB

Az MNB rendkívüli tájékoztatási kötelezettség megsértése miatt egymillió forint összegű felügyeleti bírság megfizetésére kötelezte az Appeninnt.

Letették a tokaji ötcsillagos hotel alapkövét

2022 tavaszára készülhet el a tokaji turisztikai régió első, jelentős szobakapacitással rendelkező ötcsillagos hotele, a Minaro Hotel Tokaj. A tematikus hotel, amelynek alapkövét idén márciusban tették le, a Szepesi család és az Appeninn Nyrt. közös fejlesztéseként valósul meg.

Új vezetőket választottak az Appeninnél

Tegnap közgyűlést tartott az Appeninn, ahol új igazgatósági és auditbizottsági tagokat választottak. Az igazgatótanács új elnök-vezérigazgatót választott.

Jelentősen visszaesett az Appeninn adózott eredménye

Az Appeninn közétette társaság első féléves számait. A koronavírus hatásaival kapcsolatban a cég közölte, hogy a bérlői állomány megközelítőleg 5-10 százalékának kellett a veszélyhelyzet alatt hozott kormányrendeletek miatt – döntően átmenetileg – bezárnia. Ezen bérlők túlnyomó többsége esetében átütemezésre került sor, azaz az átmenetileg nem befolyt likviditás nagytöbbségben év végén, kisebb részben jövő év elején a csoport rendelkezésére áll majd. A legjelentősebb négy bérlőt a COVID-19 nem, vagy csak kisebb mértékben érintette.

Átalakulóban az Appeninn menedzsmentje

Rendkívüli közgyűlést hívott össze az Appeninn szeptember 30-ra, amelyen megerősíthetik a társaság igazgatótanácsa által áprilisban meghozott döntéseket, és szavazhatnak azokról a kérdésekről, amelyeket érintően az igazgatótanács nem hozott határozatot. A menedzsmentben is változások várhatóak, több igazgatótanácsi tag mellett a vezérigazgató is távozik.

Távozik az Appeninn vezérigazgatója

Az Appeninn rendkívüli tájékoztatást tett közzé, amelyben arról értesítik a piaci szereplőket, hogy távozik a cég vezérigazgatója.

Új igazgatósági tag az Akko Investnél

Rendkívüli közgyűlést tartott az Akko Invest, melyen a részvényesek új igazgatósági és audit bizottsági tagot választottak. Az új tag Székely Gábor, aki komoly tőkepiaci és tranzakciós tapasztalattal érkezik a befektetési társasághoz.

Négycsillagos szálloda épül a balaton egyik legrégebbi üdülőközpontja helyén

Még idén ősszel konkretizálódhat a balatonvilágosi egykori pártüdülő, a Club Aliga területével kapcsolatos beruházási tervek nagy része. A terület egyes részeinek fejlesztése már idén végbement: az idei szezonra megújult a strand, ami a jövőben is térítésmentesen nyitva áll a helyi lakosok előtt - szerepel az Appeninn Nyrt. közleményében.

Vezetőváltás az Appeninnél

Megszűnt Détári-Szabó Ádám munkaviszonya az Appeninnél, ezért több leányvállalat vezető tisztségéről is távozik – tájékoztatta a társaság a BÉT-et.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR