APPENINN árfolyam

Mentés a kedvencekhez
|
|
| Ma: Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
APPENINN ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
APPENINN kötéslista
Idő Ár Darab Érték
APPENINN statisztikák, mutatók
nyitó: 360.0
előző záró:
napi átlag:
napi min.:
napi max.:
52 heti min.:
52 heti max.:
történelmi min.:
történelmi max.:
záró 52 heti min.:
záró 52 heti max.:
záró történelmi min.:
záró történelmi max.:
Egyhónapos záró árfolyam:
forgalom (db):
forgalom (HUF):
kapitalizáció (HUF):
BÉT teljes kap. (HUF):
változás 1 hó:
változás 3 hó:
változás 12 hó:
volatilitás 1 hó:
volatilitás 3 hó:
volatilitás 12 hó:
Féléves átlag:
Éves átlag:
Negyedéves záró árfolyam:
Előző éves záró árfolyam:
APPENINN adatlap
Teljes név:Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
Rövid név:Appeninn Nyrt.
Szektor:Egyéb pénzügyi szolgáltatás
Elérhetőség:1118 Budapest, Kelenhegyi út 43. B. ép. 5. em. 1.
Telefonszám:+36-1-346-8869
Fax:+36-1-346-8868
Web:www.appeninnholding.com
Befektetői kapcsolattartó:Détári- Szabó Ádám
Befektetői kapcsolattartó mail:info@appeninnholding.com
Befektetői kapcsolattartó tel:+36-1-346-8869
Befektetői kapcsolattartó fax:+36-1-346-8868
Könyvvizsgáló:Ernst & Young Könyvvizsgáló Korlátolt Felelősségű Társaság (személyében felelős könyvvizsgáló: Bartha Zsuzsanna Éva)
Tevékenység:Az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt. Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő ingatlanbefektetési és vagyonkezelő társasága. Ingatlanportfólióját folyamatosan bővíti az "A" kategóriás irodák, valamint a kiskereskedelmi és a turisztikai ingatlanok piacain, Magyarországon és a kelet-közép-európai régióban mind felvásárlások, mind saját fejlesztések révén. A 2009-ben alapított, a Budapesti Értéktőzsdére 2010-ben bevezetett vállalat közel teljes kihasználtsággal működő portfólióval rendelkezik továbbá a "B" kategóriás irodaházak és a logisztikai ingatlanok területein. Az Appeninn-t többek között tőkepiac-orientált, transzparens működése is megkülönbözteti versenytársaitól, a magán- és intézményi befektetők számára pedig skálázható és diverzifikált belépési lehetőséget jelent a kereskedelmi ingatlanpiacra.
Részvénytulajdonosok:

Avellino Holding Zrt. (24,00%, 11 369 141 részvény)

Zinventive Zrt. (18,33%, 8 684 268 részvény)

OTP Ingatlanbefektetési Alap (5,09%, 2 410 372 részvény)

Megjegyzés: A közkézhányad meghatározásánál nem vettük figyelembe az olyan tulajdonosokat, akiknek a teljes értékpapír-állomány legalább 5%-a a tulajdonában van, valamint a letétkelezők birtokában lévő értékpapír-állomány azon részét, amelyről a letétkezelő rendelkezésre álló igazolása alapján megállapítható, hogy a teljes értékpapír állomány legalább 5%-át kitevő értékpapír mennyiség van az adott személy tulajdonában. A közkézhányad megjelenítése a kibocsátó által megadott adatokon alapul.

Vállalatvezetés:BERNÁTH Tamás (Vezérigazgató)
Részvényfajta:Törzsrészvény
Értékpapír típus:Névre szóló
Értékpapír előállítási módja:Dematerializált
Kereskedés pénzneme:100 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db):47 371 419
Tőzsdei kategória:Prémium
Kereskedés pénzneme:HUF
Bevezetési nap:2010-07-02
Első kereskedési nap:2010-07-02
Az oldalon az APPENINN árfolyam alakulását lehet nyomonkövetni
APPENINN hírek

Tiborcz István: A kritikusaimnak köszönhetem a legjobb üzleteket!

Azzal kapcsolatban, hogy milyen családi és korábbi üzleti kapcsolatai vannak Tiborcz Istvánnak, sok újat már nem lehet megírni, ám arról, hogy az egyik legnagyobb vagyonnal rendelkező magánszemély és látványosan felfelé törekvő ingatlanpiaci befektető és fejlesztő, hol és mibe fektetne be a jövőben, arról már jóval ritkábban hallhatunk és olvashatunk. Ez most azonban egy ilyen interjú lesz, ahol a fókuszban inkább a BDPST Zrt. folyamatban lévő projektjei; a világturizmus alakulása; a megregulázás előtt álló hazai "airbnb" piac; az Appeninn részesedés eladása; a visegrádi hotelprojekt részletei; az indulás előtt álló nagy befektetési döntések; a külföldi terjeszkedés; a következő évek nagy dobása a "rozsdabiznisz", valamint Budapest kiaknázatlan fejlődési lehetőségei szerepelnek. A sorok között olvasva sokaknak beindulhat a befektetői fantáziája.

Az Appeninntől vásárolt ingatlant az AutoWallis

Az AutoWallis az Appeninntől vásárolt ingatlan, üzletrész adásvételi szerződés keretében. Az ingatlan jelenleg is autószalonként és autóspontként működik. Az értékesítésére azért kerül sor, mert az ingatlan kívül esik az Appeninn 2018-ban publikált, az idei év elején frissített üzleti stratégiájának fókuszterületein.

Újabb turisztikai fejlesztésekbe kezd az Appeninn

Többségi tulajdonrészt szerzett az Appeninn a Szepesi család bizalmi vagyonkezelőjeként eljáró Szepard Kft. tulajdonát képező Dreamland Holding Zrt.-ben, amely az elmúlt időszakban több vidéki turisztikai ingatlanfejlesztési projektet is elindított – jelentette be a társaság a Budapesti Értéktőzsdén.

Kiszállt az Opus az Appeninnből

Értékesítette az Appeninnben fennmaradó 2 289 433 darab részvényét az Opus Global, ezzel kiszállt a társaságból.

Nincs megállás a balatoni szállodaépítésekben - Több száz hotelszobát ad a piacnak az Appeninn

A korábbi tervekkel összhangban az Appeninn Nyrt. a Club Aliga, valamint a vállalat érdekeltségébe tartozó balatonfüredi kikötő területén is szállodaépítésébe kezdett. A hosszú távú ingatlanfejlesztési projektek eredményeképp összesen több mint 250 szállodai szoba és várhatóan 100-nál is több új munkahely jöhet létre a térségben - szerepel a cég közleményében.

Pozitív elbírálásban részesült az Appeninn leányvállalatainak pályázata

Az Appeninn keddi tájékoztatása szerint a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció keretében meghozott döntés értelmében a társaság két leányvállalata által nagy kapacitású meglévő szállodák fejlesztésére és új szállodák létesítésére korábban benyújtott pályázat is pozitív elbírálásban részesült.

Kiderült, ki vette meg a BDPST Appeninn részvénycsomagját

Bevásárolta magát az Indotek Group a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Appeninn Nyrt.-be. Az ingatlanfejlesztéssel és szállodaüzemeltetéssel foglalkozó BDPST Zrt. részesedése így 5 százalék alá csökkent a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Appeninn Nyrt.-ben, miután az Indotek Csoport és az OTP Csoport által kezelt két befektetési alap megvásárolta részvénycsomagjának jelentős részét. A tőzsdén kívüli ügylet során az Indotek Group 24 százalékos részvénycsomagot szerzett a BDPST Zrt. ingatlanfejlesztő és –forgalmazó társaságtól.

Eladta Appeninn-részvényeinek nagy részét a BDPST

Az Appeninn pénteken jelentette be, hogy BDPST Ingatlanforgalmazó és Beruházó Zrt. 11,36 millió darab Appeninn részvényt értékesített az Avellino Holding Zrt. részére, továbbá 375 668 darab Appeninn részvényt értékesítettek az OTP Quality Nyíltvégű Részvény Alap részére, továbbá 98 046 darab, Appeninn részvényt adtak el az OTP Zártkörű Intézményi Részvény Alap részére.

Új nagytulajdonos az Appeninnben

A Zinventive Vagyonkezelő megvásárolta a Konzum II. Ingatlanbefektetési Alap 18,33 százaléknyi Appeninn-részvénycsomagját, az adásvételi szerződés zárása megtörtént.

Felpattant az Appeninn

Felpattant csütörtökön az Appeninn, a cég papírjai az átlagosnál lényegesen magasabb forgalom mellett több mint 9 százalékkal kerültek ma feljebb.

Tiborcz István: Ezért szállok ki az Appeninn-ből

Eladná az Appeninn Nyrt.-ben meglévő 29,30 százalékos tulajdonrészét a BDPST Zrt. ingatlanfejlesztő és –forgalmazó társaság. Miként azt az Appeninn Nyrt. is jelezte a Budapesti Értéktőzsde honlapján, a BDPST Zrt. a birtokában lévő részvénycsomagot értékesíteni szeretné, és kezd ennek lehetőségeiről tárgyalásokba ingatlan- és tőkepiaci szereplőkkel.

Megválna Appeninn tulajdonrészétől a BDPST

Az Appeninn bejelentette, hogy a BDPST Zrt. arról tájékoztatta a céget, hogy a 29,3 százalék szavazati jogot megtestesítő részvényeit értékesíteni kívánja, melynek érdekében megkezdte a potenciális vevők megkeresését.

Felülvizsgálat alatt az Appeninn célára a Concorde-nál

Az Appeninn nemrég tette közzé a tavalyi éves számait, amelyet a Concorde elemzője értékelt, az Appeninnre vonatkozó ajánlás és célár is felülvizsgálat alatt áll, a Concorde hamarosan frissíti majd a társaságra vonatkozó modelljét.

Saját részvény vásárlásokról döntött az Appeninn

Döntött az Appeninn igazgatótanácsa a társaság 2020. március 27-én közzétett közgyűlési előterjesztései közül azok esetében, amelyek határidőhöz kötöttek, vagy amelyek kapcsán a társaság üzleti érdekei megkívánják a mielőbbi döntéshozatalt. Ennek értelmében az igazgatótanács jóváhagyta a társaság 2019. évre vonatkozó pénzügyi beszámolóit, továbbá megkapta a felhatalmazást a sajátrészvény-vásárlásra is – derült ki a társaság közleményéből.

Szakmai befektető vásárolt tulajdonrészt az Appeninnben

Tőzsdén kívüli ügylet keretében a Zinventive Vagyonkezelő Zrt. 18,33 százalékos tulajdonrészt vásárolt az Appeninnben. A tranzakció célja szoros szakmai és stratégiai együttműködés kialakítása a két vállalat között, melynek célja magas hozzáadott értékű komplex ingatlanfejlesztések és beruházások megvalósítása.

Nem tartja meg közgyűlését az Appeninn

Az Appeninn szerdán bejelentette, hogy a koronavírus-járvánnyal összefüggő vészhelyzet miatt a vonatkozó kormányrendeletre tekintettel a társaság 2020. április 17-re összehívott rendes közgyűlése nem kerül megtartásra.

Elmondta az Opus, hogy hat az idei évére a koronavírus

Közzétette éves beszámolóját az Opus Global, amelyből kiderül, hogy 210 milliárd forintos árbevétel mellett 24 milliárd forintos EBITDA-val zárta a 2019-es évet a társaság. Az üzemi eredmény és az adózott eredmény szintjén veszteséges lett a cég egy jelentős értékcsökkenés elkönyvelése miatt. A koronavírus hatásával kapcsolatban a társaság azt közölte, hogy jelentős, de nem kritikus hatása van a cégre az eseményeknek.

Három hét alatt duplázni a magyar tőzsdén? Mi folyik a hazai részvényeknél?

A globális koronavírus-járvány miatt idén rég (sok szempontból soha) nem látott esés söpört végig a világ tőzsdéin, sajnos a magyar tőzsde inkább alulteljesítő volt. Március közepén viszont mélypontot ütöttek a részvénypiacok, a nemzetközi tőkepiaci hangulatjavulással és a körvonalazódó magyar koronavírus-mentőcsomaggal megtámogatva meredeken emelkedett a hazai részvények árfolyama is, és elsősorban nem is a nagyoké, hanem inkább a közepes és a kisebb kapitalizációjú vállalatok részvényeié. Persze vonzó az 50-70 vagy több mint 100 százalékos hozam néhány hét alatt, de távolabbról nézve volt honnan emelkedni, a legtöbb papírnál továbbra sem beszélhetünk trendfordulóról. Megnéztünk, hogyan teljesített néhány hazai részvény a tőzsdei felpattanásban, és milyen szintekre érdemes figyelni, ha folytatódik az emelkedés.

Készülnek a válságtervek, de még csak a háttérben!

Átfogó körképet készítettünk a legnagyobb és a piacra legjobban rálátó hazai ingatlanpiaci szereplőkkel, hogy mit tapasztalnak az irodaházaikban, ingatlanaikban a koronavírus-járvány hatásaként? Tényleg teljesen kiürültek az irodák és szellemházakká váltak az épületek? Sok cég került már bajba, akik segítséget is kértek? Vannak már megoldások arra, hogy a legkevesebb sérüléssel vészeljék át ezt az időszakot bérlők és tulajdonosok? Harmadik rész.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR