Senki sem tudja, hogyan tovább Gázában – Ez a javaslat csak olaj lehet a tűzre

Senki sem tudja, hogyan tovább Gázában – Ez a javaslat csak olaj lehet a tűzre

Az izraeli belpolitikai életben egyre szélsőségesebb vélemények fogalmazódnak meg azzal kapcsolatban, hogy pontosan milyen jövőt szánjon Jeruzsálem a jövőben a Gázai övezetnek. A szélsőjobboldal nagyon támogatja, hogy térjenek vissza a telepesek a palesztin területre, de ettől a zsidó állam nyugati szövetségesei nagyon ódzkodnak – írja a Politico.

Médiaipari díjat nyert a Portfolio podcastje, a Telepesek

Médiaipari díjat nyert a Portfolio podcastje, a Telepesek

November 7-én adták át a Kreatív reklám- és médiapiaci szaklap által szervezett Online Video Audio Awards (OVA) 2023-as díjait. A legjobb podcast idén a Portfolio hatrészes, Telepesek című sorozata lett.

Vonaton jöttek, Moszkvából

Vonaton jöttek, Moszkvából

Már meghallgatható a Telepesek, a Portfolio hatrészes podcast sorozatának ötödik epizódja. Ez a rész bemutatja, hogy milyen kínai közösség várta Magyarországon a letelepedési kötvényprogrammal érkező kínaiakat, köztük podcastünk főhősét, Kai-t és családját. Körbejárja, hogy hogyan vált hazánk már a rendszerváltás környékén a kínai migráció fontos célpontjává a régióban, és milyen hatások formálták a kilencvenes évektől az itteni kínai közösség életét. E mellett betekintést nyújt abba, hogy milyen szerepet játszottak a kínaiak a magyar ingatlanpiacon, hogy miért nincs sok kapcsolat a hazánkban élő különböző kínai csoportok között, és hogy milyen dinamikák jellemzik a magyarországi kínai működőtőke-beruházásokat.

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ezért drágább az élelmiszer itthon, mint Németországban
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.