Telepesek
Podcast

Vonaton jöttek, Moszkvából

Forrás Dávid
Már meghallgatható a Telepesek, a Portfolio hatrészes podcast sorozatának ötödik epizódja. Ez a rész bemutatja, hogy milyen kínai közösség várta Magyarországon a letelepedési kötvényprogrammal érkező kínaiakat, köztük podcastünk főhősét, Kai-t és családját. Körbejárja, hogy hogyan vált hazánk már a rendszerváltás környékén a kínai migráció fontos célpontjává a régióban, és milyen hatások formálták a kilencvenes évektől az itteni kínai közösség életét. E mellett betekintést nyújt abba, hogy milyen szerepet játszottak a kínaiak a magyar ingatlanpiacon, hogy miért nincs sok kapcsolat a hazánkban élő különböző kínai csoportok között, és hogy milyen dinamikák jellemzik a magyarországi kínai működőtőke-beruházásokat.

A Telepesek korábbi epizódjaiért kattints ide. Az ötödik rész már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, az összes nagyobb podcast platformon, valamint itt, a cikkbe illesztette lejátszóban:

KÖVESS MINKET

Ha csak most találkozol a Telepesek című podcast sorozattal, azt ajánljuk, hogy az ötödik rész előtt hallgasd meg először az előző epizódokat:

Címlapkép forrása: Portfolio / Juhász Katinka / MTI Fotó / MTVA / Balaton József

további epizódok
tőzsde
pope
kreml moszkva oroszország
kórház
bayraktar tb2 katonai drón stock
2023. november 29.
Agrárszektor Konferencia 2023
2023. december 5.
Otthonteremtés 2024-ben
2023. december 5.
Property Awards 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!