Még nem késő: jelentkezzen kiállítóként az őszi Portfolio Lakáskiállításra!
Ingatlan

Még nem késő: jelentkezzen kiállítóként az őszi Portfolio Lakáskiállításra!

Portfolio
2021 bebizonyította, hogy a járvány alatt is erős a kereslet a jó minőségű, új lakások iránt. A szeptemberi Lakáskiállítás sikerét látva a Portfolio Csoport úgy döntött, 2022-ben is megrendezi az ország legjelentősebb ingatlankiállítását.

Az előző négy negyedévben átlagosan 900 darabbal több lakást adtak el a fejlesztők, mint amennyivel az új kínálat növekedett. Tavasszal mindössze három darab, legalább 100 lakásos projekt értékesítése kezdődött el, ezek közül van, amelyik nemrég rozsdaövezeti státuszt kapott - derül ki a Budapesti Lakáspiaci Riportból.

Az átlagos árak emelkedése tovább folytatódott, de az előző negyedévi rekordhoz képest csökkenő ütemben. Idén májusban Budapesten az átlagos kínálati ár 1,27 millió forint volt négyzetméterenként, ami 5,9 százalékkal magasabb, mint a márciusi érték. A megelőző negyedévhez hasonlóan tavasszal is gyorsabban nőttek az árak Budán, mint a város többi részén, a 10 százalékos emelkedés hatására a budai átlagár már meghaladta az 1,5 millió forintot négyzetméterenként.

Ahogy azt a számok is mutatják, erős a kereslet a jó minőségű, új lakások iránt. A májusi Lakáskiállítás sikerét látva a Portfolio Csoport úgy döntött, 2022 őszén is megrendezi az ország legjelentősebb ingatlankiállítását.

A LAKÁS KIÁLLÍTÁS olyan lakossági ingatlankiállítás és vásár, ahol minden a lakáskeresőkről és a lakáskeresőknek szól.

A kiállítás sikerének titka az, hogy olyan látogatók keresik fel a rendezvényt, akik valós lakásvásárlási céllal és annak megfelelő anyagi háttérrel rendelkeznek, kiállítóink így jellemzően elégedettek a létesített kapcsolatok számával és minőségével. A kiállítás az a megjelenési felület, ahol az ön cége a legmélyebben, legrészletesebben és interaktívan tudja bemutatni termékeit, szolgáltatásait. A kiállítás mérete és a Portfolio által nyújtott szakmai tartalmú programok biztosítják a kellő számú látogatót ahhoz, hogy ön is megtalálja köztük leendő ügyfeleit.

A Portfolio Lakás Kiállítás az elmúlt években az ország legjelentősebb ingatlanexpójává vált.

A fejlesztők, közvetítők, bankok mellett a nagy- és kisberuházók, valamint az ingatlanpiachoz kapcsolódó szolgáltatók évről évre nagyobb számban jelennek meg a kiállítás helyszínén.

MIÉRT VELÜNK?

  • Egyedülálló piacelérési lehetőség
  • Kiállítási szaktanácsadást biztosítunk minden megjelenési igényhez
  • Tematikus előadások, klub rendezvények emelik a kiállítás értékét
  • A közönség számára vonzó és valódi tartalommal bíró előadások a Portfolio ingatlandivíziójának szakmai támogatásával, amit akár több ezer érdeklődő is követhet egy időben
  • Exkluzív standok projektje vagy szolgáltatása bemutatásához
  • Kiemelkedő minőségű hirdetési felületek
  • Mert Buda szívében, prémium környezetben várjuk az érdeklődőket
  • A rendezvény színvonala dinamikusan fejlődik a lendületben levő ingatlanpiacon, a kiállítói és látogatói igények ismeretére tapasztalatunk nyújt garanciát

NINCS VÉGE A SZÁRNYALÁSNAK

Az elmúlt időszak dráguló finanszírozása és a gyorsuló ütemben növekvő lakásárak miatt egyre inkább felértékelődik az értékesítés során a fejlesztők iránti bizalom, melynek építésére az olyan értékesítési csatornák a legalkalmasabbak, ahol lehetőség nyílik a felek közti személyes kapcsolatteremtésre.

A kiállítás sikerének titka az, hogy olyan látogatók keresik fel a rendezvényt, akik valós lakásvásárlási céllal és annak megfelelő anyagi háttérrel rendelkeznek,

kiállítóink így jellemzően elégedettek a létesített kapcsolatok számával és minőségével. A kiállítás az a megjelenési felület, ahol az Ön cége a legmélyebben, legrészletesebben és interaktívan tudja bemutatni termékeit, szolgáltatásait. A kiállítás mérete és a Portfolio által nyújtott szakmai tartalmú programok biztosítják a kellő számú látogatót ahhoz, hogy ön is megtalálja köztük leendő ügyfeleit.

Kiállítási lehetőségekért, csomagokért keresse kollégáinkat!

A cikk megjelenését a Lakás 2022 támogatta.

Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
WLP Ebes 1