Jön! Jön! Jön! Építőipar 2.0 - Fókuszban a mindent leuraló változások!
Ingatlan

Jön! Jön! Jön! Építőipar 2.0 - Fókuszban a mindent leuraló változások!

Portfolio
FinTech, PropTech, InsurTech, RegTech,... egyre ismerősebben csengő rövidítések az adott iparágakon belül. Azonban itt van nekünk a ConTech, ami nem más, mint az építőipar, ennek a csodálatos és teremtő iparágnak a következő szintje, egy költséghatékonyabb, pontosabb, zöldebb, élhetőbb minősége. A technológia az eszköz azokra a törekvésekre, amiket az igazi építők, az építőipar szerelmesei el kívánnak érni. A magasabb minőséget elérhetőbb áron és határidőn belül. Ebben keresik a legfontosabb hazai szereplők egymást, mint partnerek. A Graphisoft-Portfolio Construction Technology & Innovation szakmai és business konferenciánk legfontosabb idei üzenete az edukálás! Mutassuk meg együtt a fenntartható és hatékony utat a jövőbe, a hazai építőipar minden szereplője számára! Ne maradj le, legyél ott az építőipar legfontosabb őszi csúcstalálkozóján!

A nagy sikerű tavaszi "Építőipar 2023" konferencia után, amely az elmúlt 5 évben az egyik legfontosabb üzelti networking platformmá nőtte ki magát, elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy ez a nemzetgazdaságilag is extrán kiemelt szektor egy újabb minőségi és exkluzív üzleti és szakmai találkozási ponttal bővüljön a Portfolio rendezvény kínálatában, így idén először, 2023 őszén, október 18-án, megrendezzük a Contech és az innováció tematikájára felfűzött Építőipar 2.0 őszi kiadás rendezvényünket!

AZ EGÉSZ NAPOS SZAKMAI PROGRAMOT ÉS A NAP VÉGÉN ÁLLÓFOGADÁST KÍNÁLÓ RENDEZVÉNY BUDAPEST BELVÁROSÁBAN, A PRÉMIUM KATEGÓRIÁS MARRIOTT SZÁLLÓBAN TARTJUK!

KEDVEZMÉNYEK ÉS RÉSZLETEK!

Ne menjen el a jövő melletted! Legyetek Ti is a sikerre ítélt építőipari cégek között!

De miről is szól az esemény?

Kiemelten foglalkozunk az állam készülő szerepvállalásával, ami gyökeresen alakítja át az állami megrendelésekhez tartozó előírásokat, amikben nem lesz kímélve senki, aki a teljes értéklánchoz valamilyen módon szeretne csatlakozni. A témában a jogszabályt jegyző Építési és Közlekedési Minisztérium képviselője lesz a segítségünkre. De bőven nem csak az állami előírásokról vagy szigorításokról szól ma az építőipar jövője és digitalizációjának üteme!

A piaci cégeken olyan exponenciálisan növekvő fejlesztői, beruházói, befektetői, finanszírozói, bérlői, vásárlói nyomás kezd kialakulni, amihez már szabályozás sem kell, egyszerűen a piac belső mozgatórugói befolyásolják a történéseket. Kevesebb hulladék, pontosabb tervezés, hatékonyabb hosszú távú üzemeltetés, fenntarthatósági előírások, vagy a dráguló munkaerő okozta versenyképesség elősegítése és a precízebb tervezés hozta munkaóra és anyagmozgatás megspórolása. Csak néhány fontosabb szempont, amiken érdemes lehet elgondolkozni.

  • Fenntarthatóság és zöld elvárások
  • Oktatás és munkaerőpiac
  • Költséghatékonyság és üzleti siker

Előadóink lesznek

A cikk saját termék népszerűsítését szolgálja.

Kiszámoló

Más miért nem tanult?

Írtam nemrég a sávos adózásról. Az egyik visszatérő motívum volt a hozzászólásokban, hogy miért adóztatja az állam a vagyont, amikor azt eleve már adózott pénzből vettem, s ez így már

KonyhaKontrolling

Adózzon mindenki más!

Az interneten sok vélemény jelenik meg a \"megfelelő\" adóztatással kapcsolatban, de még a legtájékozottabbak is sokszor minimum meglepő véleményeket fejtenek ki. A bejegyzésben nem megyek bele

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Eljöhet a benzinkutak bosszúja

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Hamarosan elkezdik a vidéki plázák felújítását