Butikhotelt fejleszt az Andrássy úton a BDPST Group

2018. október 8. 09:16    
nyomtatás
 
Felújítja, és butikhotellé alakítja a BDPST Group az Andrássy út 116. szám alatt található épületet. A tervek szerint a felújítás 12 hónapig tart majd, a beruházás összege meghaladja az egymilliárd forintot.

Érdekel Budapest jövője és fejlődési irányai? Kíváncsi vagy az előttünk álló évtized legszükségesebb fejlesztéseire és projektjeire? Tudj meg többet a szakma és a város legfontosabb képviselőitől, az október 16-án megrendezésre kerülő Budapest 2030 konferencián!Több mint egymilliárd forintos beruházás keretében a BDPST Group felújítja az Andrássy út 116. szám alatti villaépületet, hogy ott butikhotelt nyisson. A felújítás során az épületet szerkezetkész állapotig visszabontják, megőrizve és felújítva az eredeti homlokzatot. A tervek szerint az Andrássy úti oldalon a kertben egy szezonális kávézóterasz is nyílik. Az 1876-77-ben épült villa 1894-től néhány évtizeden át Weiss Manfréd gyáriparos családjának tulajdonában volt.Az Andrássy úton nem ez lesz az első butikhotel. Április elején vásárolta meg az Andrássy út 80. szám alatti ingatlant a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF), melyen egy nagyjából 100 szobás hotel felépítését tervezi. Az ottani hotel tervezési és engedélyeztetési folyamata már idén elkezdődik, a kivitelezést követően pedig 2020 elején nyithatja meg kapuit a vendégek előtt.

2018.04.05 17:41 Hotelfejlesztésbe kezd a BIF az Andrássy úti épületben

Ezen túl szeptember közepén írtunk arról, hogy az Oktogonhoz közeli Andrássy út 52-ből a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár fiókkönyvtárát elköltöztették és az épület földszintjén működő Hello Baby Bar is hamarosan bezár, hogy az épületet átalakítsák. A felújítást követően a tervek szerint ott is egy szálloda nyílhat majd.

2018.09.10 15:15 Bezár a Hello Baby Bar - Szálloda nyílik a helyén

Butikhotelt fejleszt az Andrássy úton a BDPST Group

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
Állásajánlatok
Értékesítő
Privát banki tanácsadó
Szerkesztő-újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium