Kosár | 0 tétel 0 Ft

A kosár üres

Weinhardt Attila

Befektetési stratégiák EGYSZERŰEN

Kiadás éve: 2011 • Kiadó: NET Média Zrt.
Oldal: 95 • ISBN: ISSN 1789-3704
Típus: Füzetek
NINCS RAKTÁRON

Szeretnél befektetni és érdekel is a pénz világa, de nem tudod, hogy mire érdemes figyelni, hogyan gondolkodnak a profik és milyen piaci reakciókat okozhatnak a gazdasági adatok? A Portfolio.hu új kiadványa olyan befektetési stratégiákat mutat be, melyek a magánbefektetők számára is kiválóan alkalmazhatóak a gyakorlatban.
 

Portfolio.hu füzetek

A Magyarországon hiánypótló, 100 oldalas kiadvány tömören, ám a lényeget megragadva, egyszerűen, közérthetően magyarázza el a különböző befektetési stratégiákat. A gazdasági fejlemények részvény-, az állampapír, a deviza- és a nyersanyagpiacokra gyakorolt hatását azonban rengeteg ábrával illusztrálja és konkrét példákon keresztül világítja meg.

A kiadvány megismertet azzal., hogy a devizapiacon hogyan tudunk pénzt keresni a kedvező árfolyam elmozdulás mellett a devizák közötti kamatkülönbségen is, illetve hogyan tudunk profitot elérni az adósságválság mellett a részvény- vagy az állampapírpiacokon. Sokan gondolkodnak arany- vagy olajpiaci befektetésben is, így hasznos megismerni a profik kedvenc befektetési stratégiáit ezeken a piacokon is.

Megtudhatjuk azt is, hogy mit érdemes csinálni a részvénypiacokon a globális félelem index alacsony szintje mellett, vagy melyik irányba érdemes beszállni a devizapiacon a spekulatív pozíciók számának és irányának ismeretében. Gyakran fordulnak elő váratlan helyzetek a pénz- és tőkepiacokon, sokat hallani a recessziós kilátásokról és olykor megbomlanak a régóta ismert piaci összefüggések is; jó tehát tudni azt is, hogy ilyen szituációkban milyen stratégiákat érdemes követni például a részvény-, vagy a nemesfémpiacon.

De miért érdemes venni a norvég koronát az amerikai dollárral szemben, ha a globális gazdasági kilátások miatt az olajárak emelkednek, és mi az összefüggés az arany ára és nagy aranybánya társaságok részvényárfolyama között? Jó tudni azt is, hogy változó inflációs környezetben milyen állampapírpiaci stratégiát érdemes követni és azt is, hogy az euróval szemben gyengülő dollár javítja, vagy rontja a feltörekvő részvénypiacok kilátásait.

Reményeink szerint kiadványunk minden Olvasót hozzásegít majd a sikeres kereskedéshez.

 

 

Portfolio Füzetek
A Portfolio.hu füzetek röviden, mindenki számára érthető módon foglalják össze a befektetések legfontosabb területeit tematikus kötetekben. A kiadványok elsősorban az alapszintű ismeretekkel rendelkező olvasókhoz szólnak, ugyanakkor a már tapasztalt befektetők számára is nyújtanak hasznos információkat, hiszen gyakorlati példákon keresztül mutatják be az egyes pénzügyi szegmenseket.
Összes füzet
A szerző további könyvei


A kiadó kínálatából
Akciós ajánlatok
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Rég nem voltak ekkora bajban az ukrán erők – Itt van három frontszakasz, ahol beüthet a katasztrófa
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Holdblog

Mágikus évkezdés

Az eredetileg a HOLD-hírlevélben bevetett ábránkon a "mágikus hetes" amerikai tech(hez kötött) papír YTD árfolyamváltozása...